Gość: vander IP: *.europe.hp.net 19.05.05, 12:52 No wlasnie, naszla mnie ochota... mozecie polecic sprawdzone miejsce na Brodnie/Zaciszu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: chinszczyzna 19.05.05, 14:11 Mieliśmy (a nie wiem czy mamy) tylko Chinola u zbiegu Rembielińskiej i Bazyliańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
margala chinszczyzna na telefon 19.05.05, 14:21 www.amcfood.com.pl ale nie wiem czy przewiozą przez Wisłę Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek111 Re: chinszczyzna 19.05.05, 17:18 Mamy, mamy... i jakie dobre zarcie dam sprzedają... chociaż moi dowcipni koledzy z pracy mówią, że przeszkadza im miauczenie kotów i wycie psów dobiegające z zaplecza... Ale poważnie - super żarcie :-) pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vander Re: chinszczyzna IP: *.europe.hp.net 19.05.05, 15:04 przypomnialo mi sie - Makro Zabki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka-anka Re: chinszczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:18 "budka" przy rondzie Starzynskiego, jesli ci po drodze :) uwielbiam jedzenie stamtad! (to takie niepozorne okratowane przy przystanku 500 w kierunku Brodna) Odpowiedz Link Zgłoś