beata_ 23.11.05, 17:12 ... i dlaczego przejście do galerii warszawskiej!? Pajączku 01, zrób coś proszę ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata_ Re: A gdzie zginęło... ????? IP: *.acn.waw.pl 23.11.05, 20:53 Było takie na żółtym pasku, nad przyszpilonymi wątkami - takie jak ogłoszenia na Warszawie i NIE MA :( Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: A gdzie zginęło... ????? 23.11.05, 21:00 Reklama? Hm, firma przestała płacić, to i zdjęto to coś. O ile, to jest właśnie to. I tak nie zwracałem na to uwagi. Ale to jest poza moimi kompetencjami na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: A gdzie zginęło... ????? 23.11.05, 21:10 Pajączku !!!! Bój się Boga! Wejdź proszę na Warszawę i zobacz to żółte, żebyś wiedział, jak wyglądało (tam teraz jakieś opony są). Tu u nas, na takim samym żółtym był link do forum Galerii zdjęć warszawskich - to nie było płatne ogłoszenie, tylko link ułatwiający życie... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ PS 23.11.05, 21:30 Myślę, że to nie jest poza Twoimi kompetencjami - jako opiekun forum masz prawo wiedzieć, co tam admini kompinują, nie? :-)) A w ogóle, to kto oddaje i zabiera, ten... wiesz co i niech się tak z nami nie zabawiają, o! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: PS 23.11.05, 23:43 Beato, Najłatwiej będzie jak dodasz sobie forum 'warszawa fotografie' do 'ulubionych. I jak będziesz się logować, to zobaczysz do niej link po lewej mańce:) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Kochaaaana :-))) 24.11.05, 00:00 Ja to wiem i tak mam, odkąd się galeria warszawska pojawiła :-)) Rzecz w tym, że bardzo wygodnie było, kiedy to sobie było tu, na tym żółtym - jeden ruch i byłaś w śroku... I komu to przeszkadzało? Czy admini zawsze muszą zabrać akurat to, co udało im się fajnie wymyślić? Za to wszelkie knoty i gnioty zalegają tygodniami i nie można się doprosić naprawy. Ja tam nie jestem awanturnicą i na razie ładnie proszę naszego Pajączka Zeropierwszego, żeby się tym zainteresował i wynegocjował powrót tego wygodnego. Jeśli nic z tego nie wyjdzie, zacznę się dopiero awanturować, bo fajnie jest, jak jest wygodnie, nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: Kochaaaana :-))) 24.11.05, 00:11 no pewnie że jest fajnie, ale sądzę że może to tak tylko wisiało sobie aby forum foto 'rozkręcić' :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Kochaaaana :-))) 24.11.05, 00:31 No to zrobili błąd:-)))) Forum by się i tak rozkręciło, a ja teraz tak łatwo nie odpuszczę - skoro się wydało, że można, to niech będzie można dalej. Mogli się nie wyrywać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia A Tarantula po forum hula 24.11.05, 12:03 A Tarantula po forum hula, wyciął nam zdjęcia stolicy! Na znak protestu utnę mu [....}, by nie skrzywdziły dziewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Sadystka! :-))) 24.11.05, 12:13 Spokojnie - to nie nasz Pajączek narozrabiał! On się tylko zagapił i w ogóle nie wiedział, że to mamy... za "grzech" zaniechania, to chyba zbyt duża kara :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia W takim razie ... 24.11.05, 12:22 Nie Tarantula po forum hulał, nie on nam wyciął zdjęcia stolicy. na przeprosimy wkleję mu [....}, by były pociechą praskiej dziewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Kochaaaana :-))) 24.11.05, 12:28 beata_ napisała: > Rzecz w tym, że bardzo wygodnie było, kiedy to sobie było tu, na tym żółtym - > jeden ruch i byłaś w śroku... Załóż wątek z linkiem do tego forum, a ja to ... buch! i przykleję, żeby szukać nie trzeba było. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Nie o to chodzi ! 24.11.05, 12:37 Ja sobie to mam po lewej w ulubionych, ale tu - niejako link na golasa - był baaaardzo wygodny, wchodzenie po szczebelkach do kitu jest... Możesz poprosić adminów o przywrócenie tego, co było? Na plaster nam półśrodki!? Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Nie o to chodzi ! 24.11.05, 12:39 Już proszę i mam nadzieję, że zostanę wysłuchany. A jak nie, to trzeba będzie praskim sposobem. Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: Dzięki :-) 24.11.05, 14:01 eeeee a ja dołączę też ale mi powiedzcie na czym ten sposób polega?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Wejdź na forum Warszawa... 24.11.05, 17:31 ... pod ramką z forami różnymi (Dzielnice, tematyczne, zdjęciowe też i inne) a nad wątkami forumowymi jest taki żółty pasek, na którym TAM admini wklejają linki "ogłoszeniowe", płatne zapewne, ale o to mniejsza. Na naszym forum ze dwa albo trzy dni nawet też było takie żółte i na tym żółtym link do warszawskiego forum zdjęciowego. Bardzo wygodne urządzenie, ale... znikło:( Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: Wejdź na forum Warszawa... 24.11.05, 17:34 no to trzeba napisać do jabbura albo tebe :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Mamy swego przedstawiciela :-))) 24.11.05, 17:40 Przedstawiciele przodem, a za nimi my :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: A gdzie zginęło... ????? 24.11.05, 18:19 jest odpowiedź. bez niespodzianek:) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Żółte i małe jest piękne :))) 25.11.05, 09:27 Gdyby Wietnamczycy dowiedzieli się o naszej akcji, to też by nas poparli! Najgorsze jest to, że przy okazji zaginął i nasz Tarantulek! Zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Żółte i małe jest piękne :))) 25.11.05, 09:37 może operacja wklejenia uciętego się nie powiodła? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Ciiii! Tarantula śpi!!! 25.11.05, 10:04 Tarantula zimą zwija się w rulonik - z puchowego śniegu ciepły ma kokonik! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Obudził się na chwilę 25.11.05, 12:15 Obudził się na chwilę - powiedział "he he he" i na swym lewym boczku pogrążył się we śnie. Po Świętach zaś przekręci się na boczek prawy, by mógł śnić o pięknym prawym brzegu Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Obudził się na chwilę 25.11.05, 14:29 Niewygodnie mu jednak było, toteż mrucząc? pod nosem pisał do adminów - interesujcie się skrótu losem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=32474304&a=32474304 Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Żółte i małe jest piękne :))) 25.11.05, 17:04 palker napisał: > może operacja wklejenia uciętego się nie powiodła? > :-) Przecież to nie Pajączkowi ucięli ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Mamy chęć na zwrot zdjęć! 25.11.05, 18:45 My - praskie wiedźmy - grzecznie prosimy o zwrot zdjęć naszych, bo je lubimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Mamy chęć na zwrot zdjęć! 25.11.05, 19:04 Uważaj - są tacy, co wiedźm nie lubią... pewnie się ich boją :-))) Przylecą tu jeszcze i nawet zwykłe dobre czarownice ucierpią... historia zna już takie przypadki desantu niewiadomoskąd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Nie daruję zdjęć! 25.11.05, 19:09 Nie daruję zdjęć, sprawy nie popuszczę, a winowajcy tęgie lanie spuszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Ładne razem... 29.11.05, 15:50 Wątek mi aż wywalili z FoF-u :-)))) Ale dobrze, że jest... bez żółtego tyż piknie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: Ładne razem... 29.11.05, 16:02 no, a jednak czasem coś się uda:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Tylko trzeba piłować... :-)) 29.11.05, 16:24 Bo jak odpuścić na moment, to NKA olewają i udają, że zapomnieli... A w ogóle, to niezły myk z tym sortowaniem na FoF wymyślili - nie ma siły, żeby wątek nie spadł po kilku dniach i można se pisać, pisać, pisać i pies z kulawą noga nie zareaguje... A nowy wątek wywalą jako spam i zgłowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Dziękujemy! 30.11.05, 15:49 Dziękujemy! Starania docenimy! Nie będziemy deptać ani trawników, ani tarantuli! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Ale ścieżynkę sobie wytuptamy :-))) 30.11.05, 16:33 Baaaaaardzo wygodne to jednak jest... Odpowiedz Link Zgłoś