21.12.06, 22:45
Obserwuj wątek
    • mxmarek windy 21.12.06, 22:47
      czy ktos dowiadywal sie o zabezpiecznie wind? z tego co widze to dopiero
      poczatek remontow, duzo osob jeszcze nie zaczelo nic robic, a winda juz jest
      troche porysowana, wydaje mi sie ze jak wejdzie wiecej ekip to po wszystkich
      remontach moze niezbyt dobrze wygladac :)
      • markadek Re: windy 21.12.06, 22:52
        jak do po Swietach nic nie bedzie, to ja na mojej klatce A1 zrobie to na wlasna
        reke...
        • cougar4 Re: windy 21.12.06, 23:04
          Ale przeciez panowie obklejali taka cienka pianka, gabka;-) Natomiast jak telefonicznie z p. Abramczykiem probowalem wywalczyc uruchomiienie wind to zaslanial sie tym ze sa nie zabezpieczone. Na moje stwierdzenie ze styropianem i kartonem to szybko mozna zabezpieczyc odpowiedzial ze tak to moge sobie zabezpieczyc ui siebiie w domu. A taka gabka to on chyba u siebie w domu moze zabezpieczyc. Szczegolnie ze w A3 juz wiekszosc zabezpieczenia zostala zerwana...
          • mxmarek Re: windy 22.12.06, 08:52
            w A1 tez zerwane tylko na lustrach zostala pianka z tego co sie orientuje 50m
            tasmy klejacej kosztuje ok 3zl a kratonow powinno im troche zostac wiec nie wiem
            o co chodzi i czemu nie moga zabezpieczyc
          • szprootka Re: windy 22.12.06, 09:09
            Jak powszechnie wiadomo winda w A3 od początku nie zjeżdża do poziomu garażu.
            Po zgłoszeniu problemu panu Abramczykowi, tenże pokazał mi tabliczkę na
            drzwiach z numerami serwisu i powiedział że windy sa już oddane do użytkowania
            i teraz to już sami mamy takie problemy załatwiac. Czy nie przypomina to
            historii z Alternatywy 4?
            • kbor Re: windy 22.12.06, 12:08
              A od czego mamy administratora budynku?
              To chyba dzialka Spectry dbac o osiedle, w pelnym tego slowa znaczeniu
              • nen7 Re: windy 22.12.06, 20:16
                No to na jakiej podstawie nastąpił (bezusterkowy jak sądzę) odbiór części
                wspólnej, skoro winda jest niesprawna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka