IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:42
Chcę zamieszkać na tym osiedlu. Przy Zyndrama z Maszkowic - Lemiesz. Proszę o
informację jak tam jest, czy sąsiedzi są w porządku?
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Marcelin 21.05.07, 20:30
      Gość portalu: dlugi napisał(a):

> Chcę zamieszkać na tym osiedlu. Przy Zyndrama z Maszkowic - Lemiesz. Proszę o
      > informację jak tam jest, czy sąsiedzi są w porządku?

Informacja z forum jest dla Ciebie ważąca?
      • Gość: batrek Re: Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:27
        ja mieszkam w pobliżu i nie wyobrażam sobie lepszego miejsca w Warszawie do
        zamieszkania. Cisza, spokój, szumiący las, złociste łąki, pola uprawne, wieś w
        mieście,śpiew ptaków jak w rajskim ogrodzie, ładne otoczenie samych nowych
        domów, przyjazna atmosfera, bezpieczeństwo, jednym słowem szczęsliwe miejsce.
        Jedyną wadą są korki na Marywilskiej ale to przejściowe, jak wybudują północny
        to problem się rozwiąze, powinii uruchomić też jakąs linię do centrum albo
        chociaż do metra bo 176 to za mało i ma byle jaką trasę.To tyle
      • to.ja.kas Re: Marcelin 22.05.07, 08:46
        sibeliuss napisał:

> Gość portalu: dlugi napisał(a):
        >
        > > Chcę zamieszkać na tym osiedlu. Przy Zyndrama z Maszkowic - Lemiesz. Pros
        > zę o
        > > informację jak tam jest, czy sąsiedzi są w porządku?
        >
        > Informacja z forum jest dla Ciebie ważąca?

Ty jak postanowiłes zamieszkac w ZZ tez nie tylko pytałes, ale załozyłes forum.
        Poza tym wszystko jak nie na tym to na innym konsultujesz, wiec nie widze
        powodu by czepiac sie czlowieka, ze pyta. Moze wez stoperan bo ostatnio widze,
        ze cie goni, podobno pomaga.
      • Gość: dlugi Re: Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:50
        Mieszkasz tam, ale jesteś z tego nie zadowolony?
    • kanna Re: Marcelin 22.05.07, 23:29
      Ja mieszkam całkiem niedalekood tego osiedla, tez na Marcelinie. jestem bardzo
      zadowlona, np. z tego, że gł droga dojazdowa prowadzi do więzienia i w zwiazu z
      tym jest odśnieżana w pierwszej kolejnosci, a normalnie by była w pietnastej...
      Słyszałam, że na tym konkretnym osiedlu ginęły rzeczy z ogródków, ale moze to
      tylko plotki...

pozd. Ania
    • Gość: dlugi Re: Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:53
      Czy jest jakieś forum lub blog, gdzie mieszkańcy Marcelina mogą się ze sobą
      komunikować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka