Dodaj do ulubionych

mafia,Kobel,Świderski,przyjaźń

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 10:12
Ciekawe czy ktoś pamięta ogromną nienawiść obu panów do siebie?
Ostatnio prowadzą sie po knajpach i barach nad Wisłą . Dominemuję , że ich
przyjaźń rozpoczęła się po artykule "Kto jada z mafią". Było okarżenie za
groźby karalne a teraz przyjaźń, ile to kosztuje panie kobel i świderski?
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: mafia,Kobel,Świderski,przyjaźń 05.06.03, 19:34
      a czego sie mozna spodziewać od kogoś kto pracował w biurze Rokity a podawał
      się za dyrektora biura posłą.....
      Pozdr
      • Gość: poinformowany Re: mafia,Kobel,Świderski,przyjaźń IP: *.chello.pl 06.06.03, 10:14
        alex.4 napisał:

> a czego sie mozna spodziewać od kogoś kto pracował w biurze Rokity a podawał
        > się za dyrektora biura posłą.....
        > Pozdr
        He, he! To prawda. Ten kolo potrafi kłamać i to w żywe oczy jak mało kto na
        świecie. Dobrali się do spółki z byłym burmistrzem A. Koblem i kombinują jak
        ukręcić jakieś lody. Numer z wkręceniem konkubiny A. Kobla na szefa zamówień
        publicznych w urzędzie dzielnicy zdaje się nie wypalił, bo PiS się w ostatniej
        chwili ocknął, ale dwaj Panowie nie ustają w wysiłkach na podreperowanie stanu
        kasy.
        • evian1 Pazerni 11.06.03, 15:25
          Kurcze, zebyscie widzieli jakim samochodzikiem pan Kobel pomyka... A na
          Julianowskiej zdaje sie, segmencik corce kupil... I oni musza podreperowac
          budzet? To jakis obled!
          • Gość: poinformowany Re: Pazerni IP: *.chello.pl 23.06.03, 20:05
            evian1 napisała:

> Kurcze, zebyscie widzieli jakim samochodzikiem pan Kobel pomyka... A na
            > Julianowskiej zdaje sie, segmencik corce kupil... I oni musza podreperowac
            > budzet? To jakis obled!
            A żebyś wiedział gdzie się bawią Kobel ze Świderskim...
            Swoją drogą nie wiem co na to pani Katarzyna /od pana K./ i pani wietnamka /od
            p. Ś./...
            • Gość: zawad Re: Pazerni IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 01:27
              No i co panowie rozum się skończył?
              Inwencja wyczerpała?
              Czeka dalej na sensacyjne informacje, z kim pije i żyje najlepszy burmistrz w
              historii naszej samodzielności.
              Sławek

A może sponsorom kasa się skończyła?
              • kamele Re: Pazerni 26.06.03, 08:27
                Gość portalu: zawad napisał(a):

> No i co panowie rozum się skończył?
                > Inwencja wyczerpała?
                > Czeka dalej na sensacyjne informacje, z kim pije i żyje najlepszy burmistrz w
                > historii naszej samodzielności.
                > Sławek
                >
                > A może sponsorom kasa się skończyła?

Nie taki najlepszy. Kradl, bral w lape,sprzedal mnostwo hektarow ziemi na
                Targowku czasami za bezcen, o tyle byl dobry, ze umial sie dzielic, a PiS
                kradnie i sie nie dzieli.
                Takie jest moje prywatne zdanie.
                Zaraz powiesz, ze jak kradl, to prokurator jest od tego - ja nie chce wchodzic
                w to gowno, choc wiele wiem.
                Potrzebni sa nam ludzie uczciwi.
                • Gość: poinformowany Re: Pazerni IP: *.chello.pl 27.06.03, 21:37
                  kamele napisała:

> Gość portalu: zawad napisał(a):
                  >
                  > > No i co panowie rozum się skończył?
                  > > Inwencja wyczerpała?
                  > > Czeka dalej na sensacyjne informacje, z kim pije i żyje najlepszy burmistr
                  > z w
                  > > historii naszej samodzielności.
                  > > Sławek
                  > >
                  > > A może sponsorom kasa się skończyła?
                  >
                  > Nie taki najlepszy. Kradl, bral w lape,sprzedal mnostwo hektarow ziemi na
                  > Targowku czasami za bezcen, o tyle byl dobry, ze umial sie dzielic, a PiS
                  > kradnie i sie nie dzieli.
                  > Takie jest moje prywatne zdanie.
                  > Zaraz powiesz, ze jak kradl, to prokurator jest od tego - ja nie chce
                  wchodzic
                  > w to gowno, choc wiele wiem.
                  > Potrzebni sa nam ludzie uczciwi.
                  pelna zgoda!
                  • Gość: zawad Re: Pazerni IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 04:47
                    Gość portalu: poinformowany napisał(a):

> kamele napisała:
                    >
                    > > Gość portalu: zawad napisał(a):
                    > >
                    > > > No i co panowie rozum się skończył?
                    > > > Inwencja wyczerpała?
                    > > > Czeka dalej na sensacyjne informacje, z kim pije i żyje najlepszy bur
                    > mistr
                    > > z w
                    > > > historii naszej samodzielności.
                    > > > Sławek
                    > > >
                    > > > A może sponsorom kasa się skończyła?
                    > >
                    > > Nie taki najlepszy. Kradl, bral w lape,sprzedal mnostwo hektarow ziemi na
                    > > Targowku czasami za bezcen, o tyle byl dobry, ze umial sie dzielic, a PiS
                    > > kradnie i sie nie dzieli.
                    > > Takie jest moje prywatne zdanie.
                    > > Zaraz powiesz, ze jak kradl, to prokurator jest od tego - ja nie chce
                    > wchodzic
                    > > w to gowno, choc wiele wiem.
                    > > Potrzebni sa nam ludzie uczciwi.
                    > pelna zgoda!

Oczywiście że zgoda, jak masz dokumenty o przestępstwach to dawaj je do
                    właściwych instytucji.

Po co tu się użalać ,. złodzieji trzeba tępić albo nie oskarżać ludzi na forum
                    bo to nieładnie kryć się pod nickiem ale pisać personalnie że ktoś jest
                    złodziej.
    • Gość: mieszkaniec znaczy, że nie mają dylematu IP: *.chello.pl 23.06.03, 20:26
      nie mają dylematu : Polki czy Ukrainki
    • Gość: b.unita Re: mafia,Kobel,Świderski,przyjaźń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 19:42
      Zawad jesteś żałosny.Kobel to przykład degeneracji samorządu. a to,że byłeś w
      tej grupie trzymającej władzę- twój Ból. Ci nowi- przynajmniej na szczycie są
      mniej zdegerowani Na dzielnicach było gnicie i jest. Tylko teraz na szczęście
      jest mniej do wzięcia. Sławku wstyd mi za Ciebie i Twoje układy
      • alex.4 Re: mafia,Kobel,Świderski,przyjaźń 28.06.03, 20:47
        skoro pisze po imieniu to może bys się przestawił? Ja tam nie wiem czy było
        takie gnicie. teraz jest nic nie robienie
        Pozdr
        • Gość: unita Re: mafia,Kobel,Świderski,przyjaźń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 01:18
          A po co się przedstawiać skoro za moment będą przesłuchania prokuratorskie !!!!
          Zawad musi uważać bo ma w domu kanapę przeznaczoną do urzędu. Choć wszyscy
          mówią ze sprzedał ją Koblowi za flaszkę. I dzisiaj mozna skórzaną kanapę
          odnależć na ulicy Palestyńskiej u Konkubiny( chorowitej z powodu nie otrzymania
          funkcji naczelnika)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka