Gość: nika IP: 83.136.224.* 29.09.08, 11:06 Od niedawna mieszkam na Targówku i jeszcze nie jestem dobrze zorientowana w terenie :-) Czy gdzieś w okolicy ul. Myszkowskiej, Barkocińskiej jest magiel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: magiel Targówek 29.09.08, 11:11 jedyny magiel jakie rzucił mi się w oczy w ostatnich latach jest na ul.Piotra Skargi jadąc od Wicentego. z Wicentego należy skręcić w P.Skargi - magiel jest w starej kamienicy po lewej stronie - vis a vis salonu fryzjerskiego w wieżowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danusia100 Re: magiel Targówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 12:18 w tym miejscu już od dawna nie ma magla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: magiel Targówek IP: 83.136.224.* 30.09.08, 07:20 Naprawde nikt nie zna żadnego magla w okolicy? Nie wierze, że wszyscy a Targówku prasują pościele, obrusy itp w domu, przecież to kupa roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia100 Re: magiel Targówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 08:23 Takiego prawdziwego magla nie ma ale w pralni na tyłach Gold-boxu można oddać do maglowania.Nie robią tego na miejscu.oczekiwanie ok 3 dni.Naprzeciw Goldboxu mały pawilonik dorabianie kluczy-też przyjmują,ale też gdzieś wożą.Czeka się tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: magiel Targówek IP: *.crowley.pl 30.09.08, 09:04 Ostatnio odkryłam magiel ale na Bródnie. Jest na tyłach pawilonu w którym mieści się klub lira. Odpowiedz Link Zgłoś
izuniap78 Re: magiel Targówek 30.09.08, 16:24 Magiel, a raczej punkt przyjmowania bielizny do magla jest na Radzymińskiej kolo poczty. Jest to chyba Radzymińska 107 lub 109. Jak idziesz Barkocinska od Marcpola w kierunku właśnie Radzymińskiej, to na końcu ulicy skręcasz w lewo. To jest punkt przyjmowania opłat i prania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: magiel Targówek IP: *.171.95.198.crowley.pl 07.10.08, 12:00 Fajna pralnia i magiel jest w budynku Złotopolska 1. Widać go od strony Handlowej, za ogrodzonym parkingiem przy parku. Polecam, sama korzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś