Gość: erenes IP: *.aster.pl / 10.67.7.* 19.11.03, 22:07 Znacie może dobrego weterynarza na Targówku?? Odpada centrum 24 godiznne na Zamiejskiej 28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! 20.11.03, 08:30 A może być na Bródnie? pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
p.de Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! 20.11.03, 10:30 Jeden z najlepszych wererynarzy w Polsce ma swoja lecznicę na pl. Hallera...Pan Czerwiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ololo Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! IP: *.gallery.devs.futuro.pl 20.11.03, 11:48 Dlaczego sądzisz że jest najlepszy??? Możesz uzasadnić ???? Czy czynna jest ona całodobowo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erenes Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 12:23 Super sprawdze napewno ale mozesz podac mi telefon albo adres. dzieki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_ewa Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! 20.11.03, 15:09 rewelacyjni lekarze: ul. Olbrachta 16, lecznica "4 łapy", szczególnie dr. Beata Brzezny, oraz dr. Dorota Sumińska ul. Gwiaździsta 15. serdecznie polecm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erenes Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 15:19 Ewuś DZIEKI WIELKIE!!! Każdy adres jest ważny, zaraz poszukam telefonów DZIEKI jeszcze raz za pomoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erenes Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 12:20 Peweni ze może. Dzieki bede wdzieczny za kazdy naprawde dobry adres, bo jka pisalem mam (a własciwie moj pies) nie za dobre doswiadczenia z weterynarzami. Jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! 20.11.03, 13:06 Od trzech lat prowadzam mojego psa do lecznicy przy Bartniczej 3, tel. 6759845 (niedalego kościoła i szkoły podst. nr 206). Pracują tam dwie świetne lekarki, bardzo kompetentne i przy tym sympatyczne, jest sala operacyjna. Pies jest witany w drzwiach po imieniu, ceny sensowne. Był tu niedawno wątek, na którym wyliczałam na co pies był leczony, troszkę się tego znalazło. pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erenes Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 15:14 DZIEKI DZIEKI DZIEKI DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meelka Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! 25.11.03, 14:56 Nie wiem, który najlepszy w okolicy bo ja swoją sznaucerkę musze wozić aż do Raszyna po tym jak dwa razy skorzystałam z usług lecznicy przy Krasnobrodzkiej ( własciwie Echa Leśnego)- omijajcie z daleka. Tu przyjmuja dwie oprawczynie, jedna gorsza i brzydsza od drugiej - o mało mi nie udusiły psa , darły gęby i na mnie i na zwierzaka aż w końcu po nieudanej interwencji paniuś kazała zwrócic kase za złamany termometr . Niekompetencja i buraczane lekarki. Omijajcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
bumbecki Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! 25.11.03, 22:33 polecam dr Mostowska na Ksiazecej albo Ratajska na Nowoursynowskiej. Na Pradze w porzadku jest mlody chlopak na Radzyminskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! 26.11.03, 08:07 Najlepszy weterynarz z jakim się spotkałam niestety już nie prowadzi gabinetu, za dobry był dla zwierząt i nie wytrzymał finansowo ;(((. Teraz względnie jestem zadowolona z lecznicy "Amicus", adres to chyba Wileńska ale wchodzi się od Alei Solidarności (taki malutki budyneczek przy terenie kolejowym na przeciwko Carrefoura). Stanowczo odradzam lecznicę na Wileńskiej niedaleko kościoła na Szwedzkiej. To konowały a nie weterynarze - obcinanie pazurów u psa kończy się krwawieniem łap. Pl. Hallera też nie polecam, złamanie kości udowej u mojej poprzedniej sunci rozpoznano jako dysplazję stawu biodrowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesbrat Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.12.03, 23:55 super weterynarzjest przy ulicy goscieradowskiej 1. Profesjonalizm idacy w parze z pasja zawodowa. Milosc do psow widoczna gołym okiem :). Polecam, przyjmuje 0d 14-18stej.super naprawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurelia Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:29 Przeczytałam wątki i wszystkie dotyczą weterynarzy kochających psy. Czy ktoś zna dobrego weta w okolicy, który kocha koty, bo to nie zawsze idzie w parze, a koty stresują się tak, jak psy - czasem bardziej. Mieszkam na Targówku od niedawna i nie bardzo mam ochotę tyrpać kota aż na Sadybę, bo tam był dotychczas leczony. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! 09.01.04, 23:47 Pani doktor, którą polecam wyżej w tym samym wątku zajmuje się również kotem Mamy mojego męża i kot ów nie narzeka oraz pozostaje w dobrym zdrowiu (mam nadzieję, że również na skutek działań Pani Weterynarz). pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! 10.01.04, 12:08 W lecznicy "Amicus" przyjmuje taka młoda dziewczyna w okularkach. Uwielbia koty z wzajemnością. Moje kocury nie mają nic przeciwko odwiedzinom u pani doktor ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: NAJLEPSZY WETERYNARZ!!!!! IP: 212.244.84.* 09.01.04, 22:38 Naprawdę polecam dr Czerwieckiego. Wg mnie nie ma lepszego w W-wie. Tel. 618-51-51. Pozdr. od stałego bywalca lecznic na terenie całej Warszawy z moimi już trzema kolejnymi psami. Odpowiedz Link Zgłoś