Dodaj do ulubionych

Lifting dworca Wschodniego

18.06.09, 14:00
PKP SA rozpoczyna przygotowania do modernizacji dworca Warszawa
Wschodnia. Przedsięwzięcie ma zostać wykonane w oparciu o środki
własne i pochodzące z budżetu. Przed Euro2012 budynek przejdzie
lifting.
www.rynek-kolejowy.pl/11924/Lifting%2Bnie%2Bdo%2Bpoznania.htm
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Lifting dworca Wschodniego 25.06.09, 13:19
      wiadomosci.onet.pl/126239,8,0,pokaz.html
      • Gość: Kupa śmiechu Oby Dworzec Wschodni po liftingu nie wyglądał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 15:18
        ... jak niektóre niewiasty.
        • christine.p Re: Oby Dworzec Wschodni po liftingu nie wyglądał 25.06.09, 20:03
          Ogladając projekty nie martwię się tym...

Bardziej martwiłabym się tym, żeby projekt nie pozostał w sferze marzeń oraz tym - jak zdążą przed planowanym terminem Euro 2012 i jeszcze tym - jak to wpłynie na korzystanie z dworca w czasie remontu... - chyba będzie zamknięty :|
          • tarniewicz Raz już był zamknięty i nic się nie stało 25.06.09, 20:43
            christine.p napisała:

> chyba będzie zamknięty :|

Podczas wystawy plakatu pt "Podróż koleją skraca czas jazdy pociągiem"

• christine.p Re: Raz już był zamknięty i nic się nie stało 26.06.09, 18:29
              Kiedy był zamknięty? - bo jakoś nie przypominam sobie...
              Jeśli chodzi o czas na wystawę, to chyba nie trwało to tyle, ile miałby trwać remont/modernizacja...
              • tarniewicz Re: Raz już był zamknięty i nic się nie stało 26.06.09, 20:46
                Caluśki miesiąc był nieczynny i ludzie jakoś to przeżyli. ;)
                • christine.p Re: Raz już był zamknięty i nic się nie stało 27.06.09, 16:55
                  Wątpię, aby remont miał trwać tylko miesiąc...
                  Jednak ludzie wszystko wytrzymają - maja inne wyjście? Zwykle tylko pomarudzą i przeczekają.
                  Pamiętasz tę wystawę? - Ja nie mogę - za mała byłam :D Nawet nie wiedziałam, że Wschodni był zamknięty...

Zauważ też to, że ówczesne "zamknięcie" miało miejsce ponad 30 lat temu - teraz jest trochę więcej ludzi i nieco inne czasy.
                  Osobiście (z wielu powodów) wolę korzystać ze Wschodniego, niż Centralnego.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka