goscinnie00 11.11.10, 21:25 witam czy ktos zna dr Panczyka jego gabinet stomatologiczny znajduje sie na Zapustnej????bo wybieram sie na wizyte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: dr Panczyk IP: *.chello.pl 12.11.10, 09:14 moja znajoma była z niego zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: dr Panczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 08:56 ja powiem szczerze, ze mnie trochę zniesmaczył rozmową telefoniczną. chcialam umówić się na wizytę, gdy mój stomatolog był na urlopie, jednak zrezygnowalam. wypytywał nie o to jaki mam problem, tylko o swój PR i marketing - skąd mam kontakt, z której jego tablicy, czy jest łatwo zauważalna etc godziny wizyt były do wyboru, do koloru, co dla mnie jest informacją, ze nie ma chętnych i tłoku. zdecydowanie bardziej polecam stomatologów w alfamedicu, chodzę tam od lat i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
martadas Re: dr Panczyk 15.11.10, 20:56 Popieram, Alfamedic jest OK, ale maja coraz dluzsze terminy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac. Re: dr Panczyk IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 17:31 mnie również wypytywał o reklamę i po tym jak usiadłem na fotel pierwsze pytanie z ust doktora brzmiało skąd pan trafił i poproszę maile Ogólnie gabinet ma wile do życzenia pod względem higieny i zachowania personelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablokam Re: dr Panczyk IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.16, 00:08 Ma 2 koszmarne asystentki. Rodem z PRL.Jak chcecie puścić pare stówek w atmosferze przepraszam ze przeszkadzam Paniom to śmiało idźcie . Odpowiedz Link Zgłoś
maja209 Re: dr Panczyk 20.11.10, 18:16 bylam w tym gabinecie bo slyszalam bardzo dobre opinie i ja sie do nich dolaczam, w gabinecie pracuje jeszcze 2 innych stomatologow Do Panczyka jest raczej trudno sie dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Panczyk IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.13, 19:15 Nie polecam dla dzieci . Poszłam po polecała mi go znajoma i leczyłam zęby u doktor Anity , było świetnie , rzeczowo i energicznie . Z córką i jej pierwszą dziurą zaliczyłam dwie nieskuteczne wizyty które zraziły mi dizecko bardzo , uderza brak stanowczości i planu działania : pierwsza wizyta borowanie,,głębokiej i dużej dziury ;; bez znieczulenia na moej pytanei dlaczego bez : przecież to nie boli , na drugiej podano córce znieczulenie ale lekarz odstąpił po 5 minut od zabiegu mówiąc że to nei warte tego płaczu . Rzeczywiście nic te łsy nie były warte dziure jak mamy tak mamy i problem i stres . Nie polecam . Odpowiedz Link Zgłoś