ingeborga 02.03.11, 14:34 Sklepy Doroty odeszły do historii (ufff), na tym samym miejscu mamy Delikatesy Opera. Ciekawe czy będą lepsze. Ktoś już tam był na zakupach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingeborga Re: Nowe delikatesy 03.03.11, 10:45 Generalnie nie ma się czym podniecać, to przerobione Sklepy Doroty (nawet paragon z kasy ten sam)... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Nowe delikatesy 10.03.11, 12:32 No wygląda to trochę inaczej, ciekawiej. Mnie ten wystrój bardziej się podoba, ciekawe te zaokrąglone regały na towar. Stoisko z wędliną i mięsem przeniosło się na środek samu, towaru na sklepie jakby mniej, ale generalnie asortyment ten sam, tej samej jakości (te oklapłe warzywka...), obsługa również taka jak przedtem :( Stoisko z alkoholem mniejsze i przeniesione zaraz za kasy. Teraz remontuje się część, w której było stoisko z alkoholem i stoisko z wędlinami. Być może będzie tam już coś innego - bank? odzież używana ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowi_radomska Re: Nowe delikatesy 13.03.11, 00:21 No niestety. Obsługa wszystko psuje. Wrzeszczące do siebie panie nie zwracają uwagi na klienta. Ilekroć wejdę rozmawiają prywatnie mimo, że ustawia się kolejka. Jak za PRLu, dlatego szukam innego sklepu w okolicy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Nowe delikatesy 28.03.11, 14:12 nowi_radomska napisał: > No niestety. Obsługa wszystko psuje. (...) Szkoda, bo już nawet Jerzy S. Majewski zauważył: Na szczęście u zbiegu w Wawelską rozbłysła iskierka nadziei. To świeżo zmodernizowane delikatesy. Z szyb zdjęto folię. Wnętrze przebudowano. Jest nowoczesne, dobrze oświetlone. Przez okna dosłownie wciąga do środka. Aż chce się wejść! Zupełnie jak nie w Warszawie. warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,9330697,Bank_Millennium_splajtowal__Nie__to_tylko_reklama.html Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Nowe delikatesy 04.04.11, 08:19 Polecam zapłatę kartą, wyraz twarzy ekspedientki-kasjerki - bezcenny. Odpowiedz Link Zgłoś
shimitsu Re: Nowe delikatesy 01.07.11, 20:53 a ja dziś w operze stoje w kolejce długachnej jak w prl'u i słyszę jak pani kasjerka na klienta krzyczy z pretensją: "to ja mam panu mówić, że ma pan siatkę kupywać!, darmowych nie mamy". Niebawem almę na wysokości korotynskiego otwierają - moze tam będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Nowe delikatesy 02.07.11, 02:25 W almie można zamawiać przez internet: alma24.pl// dowiozą do drzwi i wtaszczą butelki z mineralną na 3 piętro :) Ceny nie powalają. To nie reklama, tylko opinia klientów chyba już stałych... Trzeba tylko pilnować, żeby prosić o oddzielne zapakowanie kruchych artykułów (np. czekolady) i sprawdzać daty - czasem coś przywiozą na granicy przydatności, ale z reklamacjami nie ma problemów. Zakupy przyjeżdżają w dużych papierowych torbach - nie trzeba siatek kupować :) Odpowiedz Link Zgłoś
efraim2 Re: Nowe delikatesy 03.07.11, 22:42 ostatnio 5 minut czekałem, aż pani managerka skończy liczyć i odbierze utarg z kasy. Pozostałe kasy były puste - jedna z pań kasjerek myła podłogę. Odpowiedz Link Zgłoś