Dodaj do ulubionych

Pod Czarnym kotem

IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.13, 13:46
Na Dickensa. Przechodze tam często, był zawsze jakiś kebab, a obok niego podejrzana speluna. Nagle widze, że zamiast speluny kawiarnia. Weszłam z taką pewną nieśmiałością, a tam ślicznie, trochę staroświecko. Niestety, za dużo w menu jeszcze nie mają, ale kawa swietna, i świetny ogrodzony ogrodek dla dzieci ze zjeżdzalnia itd. Fajnie jest, ciekawe czy przetrwają
Obserwuj wątek
    • Gość: cs Re: Pod Czarnym kotem IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.13, 15:01
      na rakowcu jest bardoz malo kawiarni a szkoda, wiec dobrze by yblo zeby to miejsce sie utrzymalo , wstapie z ciekawosci w weekend moze :)
      • Gość: A. Re: Pod Czarnym kotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 09:32
        Od kiedy Dickensa to Rakowiec?
        PS
        Skąd przyjechałeś?
    • Gość: kaja Re: Pod Czarnym kotem IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.13, 10:45
      Rzeczywiście fajna kawiarnia. Można zjeść dobre tosty, a kawę mają dobrą i niedrogą. Wystrój przyjemny i przede wszystkim nie jest to żadna mordownia jakich w okolicy wiele. Piwo w cenie 5 złotych, więc pozytywnie. Warto przyjść ze znajomymi w dzień na kawkę lub wieczorem na piwko posiedzieć w ogródku. Byłam wczoraj jak coś więc informacje aktualne : )
      • Gość: B.Nowacki Re: Pod Czarnym kotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 22:49
        Kawa jest bardzo przeciętna. Ńie jest to nawet Lavazza. Ekspres do kawy niedogrzewa wody. A tanie piwo spowodowało, że "ogródek" - duże słowo - oblegali podpici i hałaśliwi dresiarze. Chociaż, skoro siedzieli bez koszulek, dumnie prezentując tatuaże, to może to nie byli dresiarze, tylko przeciętni, niedzielni goście?
        • Gość: Justyn Re: Pod Czarnym kotem IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.13, 23:55
          Skoro uważa Pan, że nie jest to kawa Lavazza, to poproszę o argumenty, bo ja mogę przy Panu wyciągnąć opakowania kawy którą podajemy bądź faktury za nią. Jest to Lavazza Super Crema. Ekspres również jest we właściwym stanie technicznym, ma zaledwie miesiąc i jest na bieżąco serwisowany. Co do reszty zarzutów to nie mam nic przeciwko naszym klientom, a jeśli Panu nie odpowiadają inni ludzie to nie jest raczej nasza wina.

P.S.
          Jak według Pana wygląda ogródek z prawdziwego zdarzenia, skoro 90m2 (w tym około 40 zadaszone i 25m2 placu zabaw dla dzieci) to za mało i kwalifikuje się na ironię?

Mimo wszystko zapraszamy ponownie. Z pozdrowieniami - Justyn Milewski.
          • 1-buc CUD ! 29.07.13, 14:59
            mamazosi okazała się Justynem Milewskim
            • Gość: Justyn Re: CUD ! IP: *.centertel.pl 29.07.13, 19:05
              Nie kazdy prowadzi autopromocje kryjac sie za fikcyjnymi nickami. Trafilem tutaj bo bylem ciekaw czy ktos gdzies o naszej kawiarni napisal. Gdybym chcial samozachwalac lokal to przez google daloby sie znalezc nie jeden, a kilkadziesiat takich tematow na roznych forach.
          • Gość: Sotnikov Re: Pod Czarnym kotem IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 10:50
            Szkoda tylko, ze nie została stara nazwa, która już zakorzeniła się i wrosła w krajobraz. Można było ucywilizować Picwkick-a bez zmiany nazwy która nawiązywała do nazwy ulicy.

• Gość: Justyn Re: Pod Czarnym kotem IP: *.centertel.pl 30.07.13, 17:53
              Nazwa zostala zmieniona ze wzgledu na prosbe/sugestie wlascicieli lokalu.
              • Gość: Sotnikov Re: Pod Czarnym kotem IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.13, 00:25
                Gość portalu: Justyn napisał(a):

> Nazwa zostala zmieniona ze wzgledu na prosbe/sugestie wlascicieli lokalu.

Domyślam się ,że nie dekretem proboszcza.
                • Gość: gd Re: Pod Czarnym kotem IP: *.ip.netia.com.pl 02.08.13, 10:12
                  a moze i na jedno i na drugie? zmien leki bo te ktore bierzesz Ci nie slużą.
                  • Gość: Kudłaty Re: Pod Czarnym kotem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.13, 11:46
                    Ciagle spam i podbijanie wątku? Zachwyty, że knajpa ma swoją stronę?
                    Tylko gości nie ma...
          • Gość: tadeusz Re: Pod Czarnym kotem IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.13, 09:49
            Konkurencja to jest straszliwa rzecz, a z tego co widzę nawet i chamska, nie przebiera w środkach. Jako osoba przyglądająca się z boku temu forum twierdzę, że niektórzy forumowicze nie mają pojęcia o działalności gospodarczej. Przecież uruchamiając taki punkt trzeba nie dość, że zarejestrować swoją działalność gospodarczą to jeszcze uzyskać odpowiednią zgodę na przykład z SANEPIDU. przejść badania lekarskie między innymi na nosicielstwo i jeszcze trochę nie mówiąc o włożeniu wkładu finansowego itd., itp. Nie byłem i prawdopodobnie nie będę klientem tego lokalu bo jest zbyt daleko od mojego miejsca zamieszkania, w dodatku kawy nie pijam. Uważam, że najlepszym sędzią jest klient i on będzie kierował się swoim gustem a nie opinią "ludzi" z boku.
            Pozdrawiam "kocura".
            • Gość: Roman z łodzi Re: Pod Czarnym kotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 20:59
              Tadeuszu, podpisuje się własnym imieniem i nazwiskiem (MILEWSKI) bo inaczej wszyscy będą tylko IP zmieniali. Roman z łodzi. Łódź na jeziorze.
        • Gość: vd Re: Pod Czarnym kotem IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.07.13, 20:04
          polacy tacy sa, tak zle, tak nie dobrze, co by nie robic bedzie zle i nie tak,
          jak mu nie pasuje niech nie przychodzi, bedzie milej nawet :)
          • Gość: Zniesmaczony Re: Pod Czarnym kotem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 23:44
            Spam w rodzaju "mamy piwo po 5 PLN" jest skierowany do bylejakiej klienteli. Wiadomo, kogo przyciąga tanie piwo. Brak naturalnej selekcji klienteli szybko zaowocuje tym, że lokal stanie się speluną.
    • Gość: Chydy Re: Pod Czarnym kotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 16:37
      SPAM ma tydzien dopiero, ekspres ma miesiac i jest "na biezaco" serwisowany. To dobrze, ze jest myty. Ale chwalenie sie tym to chyba przesada.
      Wyciaganie czegokolwiek z kosza na smiecie tez chyba nie jest dobrym pomyslem.
      A tanie piwo zawsze i wszedzie przyciaga element.
      • Gość: Justyn Re: Pod Czarnym kotem IP: *.centertel.pl 29.07.13, 19:09
        Fajnie sie prowadzi czarny PR, prawda? Chcialem byc uprzejmy i konstruktywnie odpowiedziec na fikcyjne zarzuty ale widze ze sie nie da. Takze koncze, bo kosz na smieci pelny do przegrzebania.
        • blackwadera Re: Pod Czarnym kotem 03.08.13, 23:16
          Problem tkwi chyba w tym, że gdyby Pan napisał po prostu- otworzyłem fajną knajpkę, zapraszam i czekam na konstruktywne uwagi to nikt rozsądny nie czepiałby sie. A tak to zrobiła się nieprzyjemna atmosfera
          • Gość: Bywalczyni Re: Pod Czarnym kotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 00:07
            Może Pani sama pójdzie i spróbuje pysznej kawy? Może Pani zabrać dziecko do doskonale zorganizowanego i bezpiecznego ogródka. I Pani się wtedy przekona, że kawiarenki ma wielu gości. I wcale właściciel nie musi spamować, bo dobre informacje szybko się rozchodzą.
            Ja często tam zaglądać i nadal będę.
            Pozdrawiam
            Zadowolona klientka
            • 1-buc Może wreszcie usuniecie ten żałosny SPAM 04.08.13, 21:40
              bo od autoreklam pana Milewskiego niedobrze się robi.
            • Gość: Fafkulc Re: Pod Czarnym kotem IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.13, 16:30
              Tak tak, ty tam zaglądać cały czas, bo ty tam pracować, a że nie mieć klient, to siedzieć i wysyłać na fora oszukańczy spam, ty lepiej spie...ć stąd, ok?
    • Gość: CiociaKlocia Re: Pod Czarnym kotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 12:05
      Speluna była kiepska bardzo mocno, teraz jest o wiele ładniej i fajnie że taka zmiana zaszła. Wielki plus :)
      Kawiarenka ma stronę.
      • maciej508 Re: Pod Czarnym kotem 03.08.13, 11:47
        Bardzo fajna kawiarnia a nie żadna speluna!Kawa pyszna i ciastka też!A piwo 5zł to akurat dla mnie bo nie muszę kupować piwa (20m dalej sklep całodobowy z alkoholem)za 2,50zł i oglądać się na wszystkie strony(aż szyja boli)czy mie złapie mnie policja albo straż miejska!Brawo!
        • Gość: vd Re: Pod Czarnym kotem IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.08.13, 18:50
          tak si epodniecasz zwyklym piwem w knajpie:? matko boska to co bedzie jak odwiedzisz bankomat??? majtki z zachwytu ci spadna chyba. i napisz koneicznie do tvnu.
          toż to cud ze w knajpie jest piwo.
      • Gość: cz Re: Pod Czarnym kotem IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.08.13, 21:48
        panie julianie czy jak mu tam, do skzoly niech pan wraca bo taka wiocha wieje z tych wypowiedzi ze smiejemy sie ze znajomymi od godziny, niech pan pije te pyszna kawe i je te ciastka :)
        • Gość: małgorzata 231 Re: Pod Czarnym kotem IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.13, 20:17
          Ludzie, porąbało was kompletnie? Byłam wczoraj, zjadłam pierogi (cholera, mają tylko z mięsem i ruskie, mogliby ze szpinakiem mieć) , mąż zjadł sernik i teraz narzeka, ze lepsze niż w domu. Dla mnie duży plut to to, z dzieciaki bawią się w ogródku, a nie wrzeszczą, i nie lataja po tarasie, jak w innych knajpach.
          • Gość: salmonella Re: Pod Czarnym kotem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.13, 13:45
            Właściciel w jednym wątku podpisuje się ewa12330 a w innym malgorzata231. Niedobrze się robi.
            • Gość: vd Re: Pod Czarnym kotem IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.08.13, 17:17
              no klientow ni ma, to wlasciciel ma rozdwojenie jazni, raz malgosia, raz ewa, jakie to ma znaczenie, skoro smierdzi spamem n a kilometr,???
              sernik najlepszy jest domowy, zadne sztuczne kupne nigdy mu nie dorownaja, kawa tez najlepiej smakuje we wlasnym ulubionym kubku, a nie w knajpie z robiona na sile pseudoreklama., ktora de facto skutek ma odwrotny, a wlasiciel bedzie codzinnie pisal bo tylko on tam pije, te kawe, sernik, pierogi i co tam jeszcze ma pod ladą.
              • maciej508 Re: Pod Czarnym kotem 18.08.13, 09:41
                Swietną reklamę robicie-vd-samonela i inni!!!A ludzie przychodzą i są zadowoleni!Dawajcie tak dalej to będzie więcej klientów!
                • Gość: vd Re: Pod Czarnym kotem IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.13, 13:55
                  jasne :)
                  klientow????
                  bez przesady :))
                  nie popadajmy w skrajność:))
                  jesli ktos skonczyl chocby 3 klasy podstawowki to po przeczytaniu tych watkow sam sobie wniosek wyciagnie.
                • 1-buc Re: Pod Czarnym kotem 18.08.13, 21:10
                  Panie Milewski, pan już tak nisko upadł, że tego g... w pańskim wykonaniu nie warto więcej komentować.
              • Gość: Ewa12330 Re: Pod Czarnym kotem IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 00:41
                jak domowe to po co chodzisz do knajpy. A może nie chodzisz tylko piszesz aby pisać. Wyżyc się bo anonimowo, opluć bo anonimowo. Przedstaw się osobiście , przyjdź. porozmawiamy. trochę odwagi. musisz mieć ciężkie Zycie i współczuje. Tylko na to opluwanie innych nie pomoże.
    • Gość: Anita Re: Pod Czarnym kotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 10:39
      Bardzo urocza kawiarnia, toalety czyste i dobra kawka. Umówiłam się z chłopakiem który nie przyszedł - ale i tak miło spędziłam czas gdyż byłam zaskoczona ciepłem tego miejsca. Focia z FB : fb/dysk/fotki
      • Gość: Kloszard Chwalicie sie, ze macie czyste toalety? IP: 78.133.191.* 19.08.13, 12:41
        Rany, niżej upaść nie można, nawet prowadząc marna knajpę miedzy blokami.
      • Gość: Sotnikov Re: Pod Czarnym kotem IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 18:22
        Gość portalu: Anita napisał(a):

> Bardzo urocza kawiarnia, toalety czyste i dobra kawka. Umówiłam się z chłopakie
        > m który nie przyszedł - ale i tak miło spędziłam czas gdyż byłam zaskoczona cie
        > płem tego miejsca.

Julianie, spokojnie; mamy XXIw i nikt ci nie będzie robił wyrzutów, że umawiasz się z chłopakami we własnej kawiarni.

• Gość: kaja kot IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.13, 11:48
      W kawiarni byłam ponownie, tym razem z chłopakiem i znów jestem zadowolona. Nie wiem po co staracie się zmieszać z błotem to miejsce. Przeczytałam wszystkie wpisy i jest to niesmaczne.
      Wpis zrobiłam sama, a Pan Justyn to bardzo miły i kulturalny człowiek, w przeciwieństwie do was, bo potraficie tylko opluwać siedząc przed monitorem i próbując wszystkim wmówić, że każda pozytywna opinia to autorstwo właściciela. Pewnie jest na odwrót i wszystkie te oszczerstwa to właśnie robota jednej marnej osóbki. Do zobaczenia w kawiarni i proszę się nie przejmować.
      • Gość: vd Re: kot IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.08.13, 12:42
        julian nie daje rady wiec teraz zmienil plec zeby dowiesc ze ma dobra kawe w swojej kanjpie :)
        no nie moge...
        skoncz juz pisac czlowieku te wpisy bo sa zenujace i nudne.
        • Gość: gosc Re: kot IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.14, 05:05
          Mało ciekawy lokal, jak i atmosfera, nic zachęcającego
          • Gość: wiola Re: kot IP: 31.11.184.* 11.05.14, 17:16
            caly watek jest o tym ze to nic specjalnego neistety, wyglada z zewnatrz jak miejsce dla zuli, bardoz prymitywnie, i obskurnie, ale moze wlascicielowi wystarczy ze tylko jemu smakuje ta kawa i ten kacik dla dzieci jest hitem jego zycia?
    • nalbe.1953 Re: Pod Czarnym kotem 21.05.14, 10:03
      Myślę, że nie ma się co aż tak bardzo ekscytować:)
      Akurat kwestię tej czy innej kawiarni i jej jakości bardzo łatwo można samemu zweryfikować...
      • Gość: wer Re: Pod Czarnym kotem IP: *.static.chello.pl 21.05.14, 12:15
        no wlasnie nieliczni zweryfikowali i podzielili sie owa neichlubna opinia, juz wiesz ?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka