Gość: Funky IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:40 Wlasciciela tych psow pozwac do sadu z powodztwa cywilnegi. I zlozyc zawiadomienia na policji o podejrzeniu popelnienia przestepstwa, bedzie mial tez sprawe karna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MICHAL Re: Psy pogryzły dziecko.Uspic kanalie. IP: *.skane.se 10.09.05, 02:36 Tzn wilczury.Uspic bestie. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi a jamnik? 10.09.05, 10:26 mam nadzieję że temu dzielnemu dzieciakowi udało się uratować jamnika i mam nadzieję że szybko wróci do domu, super chłopak moim zdaniem a te wilczury... cóż, ja bym zaczęła od uśpienia właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Przecież właściciel nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:56 jotembi napisała: > mam nadzieję że temu dzielnemu dzieciakowi udało się uratować jamnika > i mam nadzieję że szybko wróci do domu, super chłopak moim zdaniem > a te wilczury... cóż, ja bym zaczęła od uśpienia właścicieli Przeciez właściciel nie żyje. Kogo tu uśpić za niedopatrzenie? Sąsiadów? Matce chłopca gratuluję tak dzielnego dziecka, a jamnikowi tak dzielnego opiekuna Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: Przecież właściciel nie żyje 10.09.05, 11:32 właściciel nie żyje, fakt ale jakaś tam rodzina zmarłego podobno miała się opiekować psami... więc można uśpić rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Re: Psy pogryzły dziecko 10.09.05, 13:34 Co znaczy MOŻE skończyć się sprawą karną? Tzw. "psi obowiązek" włąściwego prokuratora, doprowadzić do sprawy. Z URZĘDU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianna Re: Psy pogryzły dziecko IP: *.bmly.cable.ntl.com 17.09.05, 20:02 Ja uważam że nie powinno sie obwinać ps tylko właśiciela adunia2005@o2.pl prsze piszcie na moj e-mail o psach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Psy pogryzły dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:45 Tak to jest jak się nie pilnuje przestrzegania prawa. Trawniki i chodniki obesrane, u mnie sąsiad wyprowadza takie wielkie bydlę agresywne, oczywiście bez kagańca. Psa to się trzyma w budzie na wsi, a nie w mieście. W mieście pies ma być na smyczy i w kagańcu i się sprząta po nim kupki. A łeb se dam obciąć, że szanowny 12-latek nie miał smyczy, kagańcka i woreczka na kupkę dla swojego pupilka jak to 100% właścicieli robi. Więc skoro raczył łamać prawo, to jego problem, że mu pupkę pogryźli. Wart jeden psiarczyk drugiego, szkoda tylko, że dziecko niewychowane przez mamusię, której galopująca inteligencja nakazała zamiast dzwonić na pogotowie - zatrzymywać Policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Psy pogryzły dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:02 > A łeb se dam obciąć, że szanowny 12-latek nie miał smyczy, kagańcka i woreczka > na kupkę dla swojego pupilka jak to 100% właścicieli robi. Oj uważaj, bo stracisz ten łeb szybciej niż się możesz spodziewać. A tak na marginesie: skąd wiesz, że piesek nie miał zatwardzenia? I że akcesoria przez Ciebie wymienione nie były potrzebne? Cały Twój post to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Psy pogryzły dziecko IP: *.spray.net.pl 03.10.05, 23:11 Gosciu ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Psy pogryzły dziecko IP: *.crowley.pl 04.10.05, 19:42 miernoto nie znasz prawa. Psa wyprowadza sie na smyczy. Tylko, jesli jest to rasa uznana za agresywna, to wtedy jest obowiazek posiadania dodatkowo kaganca. cyt:"Psa to sie; trzyma w budzie na wsi, a nie w mies'cie. " W budzie na wsi, to ciebie trzeba umiescic miernoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator Re: Psy pogryzły dziecko IP: *.crowley.pl 13.10.05, 18:29 -I TAK PSY GORA- :))))))) Ciebie wiesmaku do budy na wioche. Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Psy pogryzły dziecko 05.10.05, 01:36 Sprawa prosta - pieski do uśpienia, a ich opiekunowie - pokrycie kosztów leczenia + ewentualna renta do końca życia dla dziecka. Już się odezwą pięknoduchy i obrońcy zwierząt, że nie wolno usypiać biednych piesków. Tak się składa, że ci obrońcy, to na ogół członkowie wszelkich organizacji lewackich, które tak gromko popierają eutanazję. Trzeba być konsekwentnym i zastosować eutanazjię w przypadku groźnych psów. Odpowiedz Link Zgłoś