shapha 05.01.06, 00:25 Courtesy of ktośtam kto się załapał na zwiedzanie ;) prw.terror404.net/rwawrzycki/filtry/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chinique Panią Teresę 05.01.06, 01:01 Linka do tej galerii (tyle, że na innym serwerze) wrzuciłem już jakiś czas temu, jednocześnie pragnę zauważyć, że autor zdjęć wystąpił już na forum jako rwawrzycki, szacuneczek. Swoją drogą, gdyby ktoś miał namiar mailowy na Panią Teresę z Filtrów, to proszę o podesłanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rwawrzycki Re: Filtry od środka 05.01.06, 19:20 > Courtesy of ktośtam kto się załapał na zwiedzanie ;) Słucham? ;) > prw.terror404.net/rwawrzycki/filtry/index1.html Rada dla chcących pozwiedzać Filtry (zapewne w wakacje): nawet jeżeli nie ma już wolnych miejsc na liście zwiedzających w danym dniu, można próbować wejść (nie, nie przez ogrodzenie :) jako osoba dodatkowa spoza listy. Zazwyczaj parę wcześniej zapisanych osób nie przychodzi i zwalnia się miejsce, dodatkowo przewodnik zabiera parę nadliczbowych osób. Aha! Trzeba wziąć dowód, ale to akurat mówią przez telefon przy zapisywaniu. Podam też link do całej mojej stronki, która traktuje nie tylko o Filtrach, ale i o wycieczce grupy newsowej pl.regionalne.warszawa do Modlina - było super! prw.terror404.net/rwawrzycki Pozdrawiam, Rafał Wawrzycki Odpowiedz Link Zgłoś
mvitti Re: Filtry od środka 05.01.06, 21:22 A ty to który jesteś na tych zdjęciach z Modlina?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Filtry od środka 06.01.06, 08:37 Ja mogę powiedzieć.... Ja wiem..... Ale nie wiem czy sąsiad chce bym powiedział. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw.zwirko Re: Filtry od środka 06.01.06, 10:10 Żeby wejść poza listą bardzo dobrze działa strategia "mieszkam na Filtrowej". Oczywiście jeśli to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
chinique Dlaczego ona działa? 06.01.06, 11:42 Teoretycznie ci co mają najbliżej nie powinni mieć takiego bonusu (?) Odpowiedz Link Zgłoś
rwawrzycki Re: Dlaczego ona działa? 13.02.06, 23:25 Popieram! Wywalić stamtąd wszystkich pracujących! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rwawrzycki Re: Filtry od środka 13.02.06, 23:26 A ten: prw.terror404.net/rwawrzycki/modlin/slides/IMG_5782.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
mvitti Re: Filtry od środka 13.02.06, 23:38 Dzieki, nienajgorzej sie prezentujesz;) Odpowiedz Link Zgłoś