Dodaj do ulubionych

tzw fast food, Ochota

11.08.06, 01:19
Kiedy wracam wykończona z pracy, mam ochotę zjeść coś gotowego, szybkiego i
taniego. Nie chcę wysiadać w cenrum, żeby zjeść zapiekankę. Nie chcę kupować
śmierdzących pierogów w hali. Ta dzielnica jest w całości podporządkowana
babciom emerytkom!! Poza niezłym kebabem przy pl. Narutowicza, nie ma nic do
szybkiego jedzenia! Nawet budka campingowa z doskonałymi zapiekankami przy
Bitwy/ Grójeckiej zniknęła... Zostaje tylko chińczyk naprzeciwko Hali. Nawet
Pizza Hut się zwinęła, a reszta punktów gastronomicznych to knajpy ze
stolikami. Gdzie jest jakiś punkt z kanapkami, zapiekankami, zupkami na
wynos? Okolice od pl. Narutowicza do Dickensa są fatalne. Ostały się tylko
Chińczyki.
Obserwuj wątek
    • vtec_z Kebab przy Korotyńskiego - czy ktoś próbował? 11.08.06, 09:42
      Ostatnio otworzył się barek z kebabem czynny 24h (przynajmniej tak głosi neon
      na dachu). Róg Grójeckiej i Korotyńskiego, dawna budka z farbami.
      Niestety sąsiedztwo niezbyt sympatyczne, bo to zlewnia ścieków z smochodow
      sanitarnych obsługujących nieskanalizowane domy na Okęciu. Na szczęście zlewnia
      ma być wkrótce likwidowana.
      • Gość: olahabe Re: Kebab przy Korotyńskiego - czy ktoś próbował? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.06, 09:46
        Tak, widziałam go. Okolica odstrasza, ale może być niezły, bo zawsze są ludzie.
        • Gość: Jagoda Lee Re: Kebab przy Korotyńskiego - czy ktoś próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:39
          Wczoraj właśnie próbowałam kebab z w wcześniej wspomnianego baru ( oczywiście
          na wynos, bo nie odpowiada mi sąsiedztwo zlewni).
          A wiec w kebabie sporo tzw. sałatki, czyli kapusty kiszonej, plasterek
          ogórka „węża” trochę mięsa i rzadki sos czosnkowy wsiąkający w bułkę. Jadałam
          naprawdę smaczniejsze kebaby na mieście ( np. Hammurabi w Real-u), a trochę już
          ich w życiu pochłonęłam. W skali 1-5 daje 2,5
      • maria333 Re: Kebab przy Korotyńskiego - czy ktoś próbował? 17.08.06, 02:49
        Właśnie koleżanka opowiedziała mi, że się tam w weekend straszliwie zatruli..

Ja jeszcze nie próbowałam :)
      • Gość: Monika Re: Kebab przy Korotyńskiego - czy ktoś próbował? IP: *.acn.waw.pl 29.08.06, 22:39
        Mój mąż i córka "obżerają" się kebabami z tegoż barku i chwilowo jest to ich hit. Mnie smakują. Jak dotychczas żyjemy i nie narzekamy.
    • escribir Re: tzw fast food, Ochota 11.08.06, 19:35
      A bar Biedronka to co????? :-))))))))))
      • maria333 Re: tzw fast food, Ochota 12.08.06, 16:10
        escribir napisała:

> A bar Biedronka to co????? :-))))))))))

Zgadzam się, najlepsze naleśniki na świecie! :)

I jest jeszcze znakomity Chińczyk na Pruszkowskiej - czysto, można zjeść na
        miejscu, albo na wynos (w pawilonach bliżej Grójeckiej).

No i KFC w Jerozolimskich ;))
        • Gość: sylwia Re: tzw fast food, Ochota IP: *.aster.pl 13.08.06, 09:31
          i kluski śląskie są bardzo smaczne
          • Gość: gość Re: tzw fast food, Ochota IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.06, 14:59
            gotujcie sami
            • Gość: olahabe Re: tzw fast food, Ochota IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.06, 22:11
              Biedronkę popieram. Muszę do niej trochę odbić w bok idąc do domu, ale warto.
              Jest nieśmiertelna. A bita śmietana nie zmienia jakości od lat. To ważne, kto
              był w tym roku nad morzem wie, jak smakuje oszukana.
              • tiramisus Re: tzw fast food, Ochota- Biedronka 01.09.06, 23:14
                moze ktos poda adres Biedronki
                • Gość: żaneta Re: tzw fast food, Ochota- Biedronka IP: *.aster.pl 02.09.06, 19:29
                  biedronka jest na grójeckiej,od centrum za kinem ochota a przed halą banacha
                • Gość: Jagoda Lee Re: tzw fast food, Ochota- Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:31
                  Biedronka jest na przeciwko sklepu dla dzieci Pinokio ul Grójecka / Banacha
    • Gość: krzysztof Re: tzw fast food, Ochota IP: *.aster.pl 04.09.06, 21:05
      Bar "smak" polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka