Gość: Ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 22:08 Witam, Czy możecie polecić kogoś kto ładnie i w miarę niedrogo zakłada tipsy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 83.238.11.* 31.01.08, 11:11 Nikt nie ma żadnych namiarów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.subscribers.sferia.net 08.10.08, 11:49 ja chodze na paznokcie na Bohaterow Warszawy, nie pamietam nr ale obok sklepu wszystko po 5zl. pani Monika jest najlepsza manikiurzystka jaka znam, robi piekne paznokcie, tylko trzeba sie umowic z 2tyg.wyprzedzenim jak nie lepiej bo takie ma odlegle terminy. podaje wam nr do salonu 223575407. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlata Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:06 Najlepsze tipsy robi Andżelika ( a w wielu już byłam) ma gabinet na rogu ul. II Armii Woj. Pol.i Robinii.Jest duży szyld. Jast bardzo zdolna, precyzyjna, paznokcie trzymają się długo. Tipsy sa delikatne, wyglądają jak prawdziwe paznokcie. Swietnie radzi sobie ze znisczonymi lub obgryzanymi płytkami. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.chello.pl 08.10.08, 22:05 ja korzystam z usług pani Magdy z salonu Isabel na Dzieci Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.chello.pl 13.08.09, 20:04 Polecam Andżelikę.Ma gabinet al.wojska polskiego skrzyżowaniw z robini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 23:42 witam ja polecam salon Iabelle nie polecam METAMORFOZY na niedzwiadku na ul Zagloby na pawilonach nie dosc ze nie mila obsloga to do tego Monika strasznie zaczela partaczyc robote robi brzydko a cenny ma jakby tipsy byly krzykiem mody a to juz dawno stalo sie przezydkiem kazdego salonu,fryzjerow tez ma do niczego a ceny z kosmosu.Takze Z CZYSTYM SUMIENIEM ODRADZAM. POZDRAWIAM DOBRA CIOCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 23:56 witam zgadzam sie co do obslugi i pracy pracownikow Metamorfozy istny koszmar tipsy takie ze po powrocie do domu sie je zdejmuje bo kazanka je nosic!!!!!a ceny jakich nigdzie nie ma drogo jak nie wiem pytanie tylko za co to sie placi ????druga kosmetyczka Monika tak samo do niczego.takze z czystym serduchem Panie METAMORFOZE ODRADZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziucha Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 188.33.83.* 29.07.09, 00:00 tipsy tylko u p.Karoliny gabinet urody ellea założyłam jakiś rok temu i naprawde nic sie nie dzieje uzupełniam co 4-5tyg. Sa naturalne i precyzyjnie zrobione POLECAM jak cos to numer do salonu 22 303-97-40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urusowianka:) Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 85.222.87.* 02.02.10, 21:39 a ja korzystam z usług kosmetyczki która dojezdza do mnie :) wiec mam ta wygode ze nie musze nigdzie sie tłuc, tym bardziej ze mam male dziecko. Dziewczyna jest kosmetyczka wykonuje cala kosmetyke, maski nie maski, tipsy, manicure, henne rzes i takie tam....depilacje , masaze...jak rowniez makijaz permanentny ktory bede robic w nast. tygodniu:) ha ! strasznie sie ciesze:))) pozdrowionaka i od mojego kacperka! a bym zapomniala...tel. do mojej kosmetyczki grażynki 728-914-242. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 00:02 jezeli chodzi o PAZNOKCIE TO SALON JEZELI GO TAK MOZNA NAZWAC Metamorfoze odradzam paznokcie fatalne a ceny jeszcze lepsze.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyganka Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 00:08 ja polecam salon na gawrze Klaudia fakt faktem ceny daja kopa ale kosmetyka jaki fryzjerstwo tam jest tego warte wiem za co place fajny z gustem zrobiony wystroj obsloga tez niczego sobie!Natomiast odradzam Monike w METAMORFOZIE zepsola sie jej praca chyba idzie na ilosc a nie na jakosc a to nie jest na dluzsza meta bo ja bylam raz i wiecej nie pojde.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 00:11 gdzie na tipsy?napewno nie do METAMORFOZY na niedzwiadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 178.73.49.* 25.04.11, 13:04 Niestety ale bardzo zawiodłam się na Pani Monice z ul. Bohaterów W-wy 25 byłam u niej pierwszy i ostatni raz teraz przed świętami Wielkanocnymi na uzupełnianiu, bo zakładane miałam gdzieś indziej ale czytając te wszystkie wpisy jakie cudne paznokcie Pani Monika robi postanowiłam się zapisać i straszna porażka, tego samego dnia wieczorem żel zaczął odchodzić i bardzo bolały mnie paznokcie i miałam sine palce i z każdym dniem paznokcie wyglądają coraz gorzej, nie jest tak do końca jak piszą koleżanki na forum, że tam jest tak świetnie ja osobiście nie polecam ale to rzecz gustu. Noszę tipsy od 15 lat z przerwami i pierwszy raz miałam tak źle zrobione jestem bardzo rozczarowana nigdy już tak nie pójdę nawet za darmo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.05.11, 20:48 Jest pani osamotniona w swej opinii, ja też robię paznokcie od wielu lat i akurat pani Monika swietnie pracuje i zasługuje na te wszystkie pochwały! Powietrze podchodzi po zmianie materiału i wszystkie o tym wiemy ale jesli nie pasuje pani,pani Monika to znaczy że ogólnie jest pani dziwna i pretensjonalna i nie wie do czego sie czepic! Ja jestem bardzo zadowolona, gdyby bylo jak pani pisze Monika siedziała by bez pracy i nie było by tak trudno sie do niej zapisac! Wstydziła by sie pani! A co do atmosfery to musi byc pani mrukiem bez humoru skoro uwaza pani ze nie jest tak fajnie jak opisuja forumowiczki! Zadowolona Kasia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italianka Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.centertel.pl 10.05.11, 13:40 Sine palce?! Uważam, ze to lekka przesada, zwłaszcza, że skoro nosi pani tipsy od 15 lat to nie mamy do czynienia z jakąś ciężką alergią na żel czy akryl. Ja również przybyłam do pani Moniki na uzupełnienie, a raczej zdjęcie fuszerki, jaką otrzymałam w innym salonie w Ursusie. Pomimo zdjęcia masy i ponownego matowienia płytki paznokcie trzymały się bite 6 tygodni bez zapowietrzenia, a posiadam cienką i wymagającą płytkę (po wizytach w mega ekskluzywnych salonach uznanych stylistek pracujących na najdroższych markach bywało, że paznokcie miałam zapowietrzone po 3 dniach). Moim zdaniem po prostu uzupełnianie innym materiałem spowodowało, że paznokcie się nie trzymają, a jeżeli chodzi o wygląd czy wzór to należy to uzgodnić przed, a nie po wizycie. Mi też zdarzyła się wpadka bo o tym nie pomyślałam, ale paznokcie rosną szybko i właśnie w czasie odrastania widać, że pani Monika jest rzetelną i rozwijającą się stylistką - kamuflaż wycieniowany, paznokcie równe, przejście między żelem, a naturalnym pazurem niewidoczne :) czyli to co obecnie powinno być standardem, a nie pobożnym życzeniem klientek. Jak dla mnie pani Monika wraz z panią Kasią nie mają konkurencji w Ursusie. Odpowiedz Link Zgłoś
manusart Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. 27.07.09, 00:30 zapraszam do mnie www.manusart.pl Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stała klientka Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.home.aster.pl 09.12.10, 23:25 ja polecam panią Karolinę z gabinetu Ellea :) żel rewelacja french i kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.eranet.pl 22.10.08, 12:01 Tipsy-tylko w Metamorfozie!!!Przeczytałam opinie na forum Gazeta,wypróbowałam ,a teraz polecam .Jestem już stałą klientką tego salonu.Dzięki za piękne tipsiki (mmmhhhmmm takie naturalne ...super!)aha fryzurka też świetna !!!Naprawdę polecam,dla zainteresowanych podam nr.498-65-55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.chello.pl 20.07.09, 15:55 W 100% polecam metamorfozę!Naprawdę wszystko jest wykonane jak należy,Pazurki extra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julcia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.jmdi.pl 05.10.09, 10:01 Chyba sobie jaja robisz jak mówisz że super tipsy to Metamorfoza. Nie dość że ta baba wygląda jak by się opalała na solarium 100 minut dziennie to jeszcze robi takie łopaty że hej ! Frencz w ogóle nie jest równo położony.No i jeszcze do tego ten jej obrzydliwy śmiech. No chyba że ktoś lubi takie atrakcje to niech idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 23:49 Witam!zgadzam sie z paniami ktore zagoscily na tej stronce ze METAMORFOZA to niezly KICZ A NIE SLON PAZNOKCi ceny z kosmosu a robota do d........!placi sie tylko nie wiadomo za bardzo za co!?paznokcie szpadle frecz krzywy.Dobra rada nie korzystac z uslog Metamorfozy na Niedzwiadku POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SARA Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 22:09 Dokladnie chyba sobie jaja robisz jak Metamorfoza w ursusie a dokladniej na niedzwiadku na ul.zagloby jest slooonem godnym polecenia ja tez kozystalam z ich uslug ale zrezygnowalam bo moje tipsy z wizyty na wizyte u Moniki stawaly sie "lepsze"kazdy wie o co chodzi.ja osobiscie Metamorfoze na Niedzwiadku odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 22:39 nie czytajcie i nie kierujcie sie poleconym salonem METAMORFOZA na Niedzwiadku ,poniewaz panie ktore wystawily na ten temat zlą opinie maja racje wiem bo sama bylam przez krotki na szczescie czas ich klientka i moge smialo tak samo go odradzic napewno pania Monike co tipsy robi nie dosc ze ceny zmieniaja sie tam jak rekawiczki to jeszcze to za co placisz nie jest tego wogule godne.Takze Panie nie korzystajcie z uslug w salonie Metamorfozy na Niedzwiadku,a jeszcze do dam moja kolezanka kozystala tam z solarium i krost dostala na ciele booni tam lozek nie myja tylko niby kazdy klient indywidualnie to po sobie robi to bzdura bo w pozadnych salonach to pracownicy sie tym zajmuja czyz nie tak.Ja osobiscie METAMORFOZY nikomu nie poklecam i wiem co pisze.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.freeRK.yi.org 26.02.11, 01:35 Nie korzystajcie z usług klaudii, niby profesjonalistka, oral, anal, ale sie nie myje flejtuch i nie chcę obrażać, ale śmierdzi. Twierdzi że wielu sztuczek nauczyła ją jej zaprawiona w bojach mamusia ale tak naprawdę to nie ma sie czym podniecać. Korzystałem z jej usług i jej matki ale odradzam, niby po 50 zł ale nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.4web.pl 20.07.09, 19:20 Tipsy to zgroza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 213.17.164.* 04.09.09, 11:04 Nie w Ursusie, a na Służewiu ale terminy nie są tragiczne. Dziewczyna jest bardzo dokładna, ceny w porównaniu z centrami handlowymi niskie (cennik jest na stronie), można sie umowic tel i przez stronkę www.manicurepedicure.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 77.222.252.* 05.09.09, 12:21 www.isabel.waw.pl zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.ptim.net.pl 08.09.09, 22:25 ja też polecam isabel.waw.pl jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyIdol Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.um.warszawa.pl 09.09.09, 08:59 Również polecam Isabel - Kazimierz Marcinkiewicz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabel Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 213.77.0.* 21.09.09, 14:39 Isabel również poleca salon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.subscribers.sferia.net 23.09.09, 19:17 w Ursusie polecam tylko panią Monike z Bochaterów Warszawy 25, nikt mi nigdy nie zrobił takich pieknych paznokci, cieniutkie, śliczne, naturalne. Super jakość w super cenie. Polecm serdecznie. Trzeba się tylko wcześniej duzo umówic bo terminy bardzo odległe. Nie mam nr do pani Moniki ale mam nr do salonu, 357 54 07. Polecam mocno!!! a nie polecam napewno słoneczka, na placu też dziewczyna nie umie robić paznokci a w tym isabel była moja koleżanka i nie była zadowolona, no ale co sie komu podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ło matko Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.12.12, 08:11 Gość portalu: Kasia napisał(a): > w Ursusie polecam tylko panią Monike z Bochaterów Warszawy Z Bochaterów... No tak, typowa tipsiara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecza Re: Gdzie na tipsy - fajna kosmetyczka IP: *.chello.pl 27.09.09, 12:33 Witam, ostatnio na Niedźwiadku znalazłam ogłoszenie dziewczyny, która oferowała bardzo przyzwoite ceny za manicure i pedicure. Byłam u niej w tym tygodniu i naprawdę warto. Zrobiła mi tpisy, które wyglądają jak naturalne paznokcie. A najważniejsze - zachowane były wszelkie standardy higieny. Zapłaciłam 70 zł. Naprawdę polecam. W przyszłym tygodniu idę na pedicure :) Jeżeli jesteście zainteresowane podaję numer tel. Ania, tel. 0507 196 645. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Gdzie na tipsy - fajna kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 18:02 witam. polecam zakład fryzjerko-kosmetyczny na Boh. Warszawy- koło sklepu za 5zl, vis-a-vis całodobowego spożywczego. Pani Katarzyna- pracuje od niedawna, więc trafiłam akurat na termin z dnia na dzień. poszłam się zapisać i akurat widziałam kientkę ze zrobionymi paznokciami- zapisałam sie w ciemno- i jestem bardzo zadowolona! kilka razy robiłam paznokciew różnych zakładach- akryl i żel.. najczęsciej niestarannie, nierówno wypiłowany żel- widac było z daleka że sztuczne.. Pani Kasia bardzo staranna,paznokcie wyglądają naturalnie- delikatne, starannie położony żel, trwałe- prace mam mało oszczędną dla rąk- a tym razem po raz pierwszy mam starannie i trwale zrobione paznokcie. zazwyczaj nie byłam zadowolona i sama zdejmowałam po kilku dniach- teraz zamierzam wracać na uzupełnianie- najlepsze ręce do paznokci na jakie trafiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.jmdi.pl 06.10.09, 12:50 Jak tipsy to tylko Monika z salonu COLLET ! Wcześniej chodziłam do Metamorfozy - nie dość że tipsy paskudne to jeszcze co chwila jakaś inna cena. Raz za french płaciłam 120 a znowusz za miesiąc 140. Po czym 130 i tak w koło ! Więc zdecydowanie COLLET ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.ptim.net.pl 09.10.09, 10:36 ja również polecam isabell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andżelika Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.acn.waw.pl 27.10.09, 20:16 Polecam tipsy w NovaNails Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna1515 Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. 19.11.09, 15:40 Witam ja polecam salon na ochocie co prawda ale naprawdę warto! salon miesci sie na białobrzeskiej 15 na miejscu mozecie skorzystac rózniez z usług bardzo miłych Pań fryzjerek i takze opalic sie na solarium...bylam tam kilka razy i goraco polecam... stylizacja paznokci róznież godna polecenia :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.subscribers.sferia.net 17.12.09, 20:00 Tipsy robiłam już chyba na całym Ursusie i w okolicy,zawsze odpadaly po trzech dniach albo sama musialam pilowac i nadawac ksztalt, az w koncu trafiłam na pania Monike z Salonu koło slkepu z drobiazgami na Bohaterów Warszawy25,wyczytałam o niej z resztą na tym forum, chodze do niej już od ponad roku i napewno jej nie zmienie bo zna sie na rzeczy, szybko i solidnie! Mam małe dziecko i na czasie mi zależy. Naprawde polecam serdecznie,jeśli chcecie zrobic ladne, naturalne paznokcie ktorych nie bedziecie musialy naprawiac i poprawiac to naprawde warto. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morella Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.subscribers.sferia.net 30.01.10, 13:52 Ja natomiast polecam w Ursusie panią Anetę, która pracuje w salonie "Experiment" na bazarku "Niedźwiadek" na ulicy Wojciechowskiego. Miałam okazję korzystać z jej usług jakieś dwa lata temu i zarówno wtedy jak i teraz jestem bardzo zadowolona. Prace pani Anety cechuje estetyka i trwałość(ja korzystam tylko z utwardzania paznokci, manicure i pedicure, więc spokojnie mogę polecić owe zabiegi). Niestety jeżeli chodzi o Ursus, w ostatnim czasie ciężko było znaleźć dobrą stylistkę, której cennik byłby adekwatny do jej umiejętności, na szczęście ja swoją już znalazłam. Jeszcze raz polecam. Aha, jeżeli chodzi o koszt to pani Aneta ma naprawde konkurencyjne ceny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.home.aster.pl 24.05.10, 19:59 Ja moge Wam polecic takie fajne miejsce: www.tipsywarszawa.eu Robiłam tam juz dwa razy i jestem zadowolona. Ceny ok. Aska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda zadowoloonaa Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.11, 14:26 mnie tez tipsy odpadaja jedynie u pani ewy sie trzymaja w ursusie ja z bielan az dojezdzam ale warto slicznie zrobione i równiutkie nie pamietam numeru ale mam maila elegancenails@wp.pl polecam szczerze pozatym naprawde bierze tanio jak na takie paznokcie 60 czy 70 madziaxxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxana Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.14, 15:51 witam tipsy na ursusie się trzymają naprawdę długo ja dojezdzam z Wilanowa do takiej milej pani która widać ze od lat wykonuje pazurki , jest dokladna a nawet jak jeden mi się popsuje po długim czasie nie dolicza za poprawe jej mail to lafemme.nails@vp.pl naprawdę polecam:) zobaczycie same ze warto ceny to 70/80zł jak na warszawe to tanio;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.17, 14:23 ojej dziekuje:) to mnie polecaja:) he he tel. 535-113-433 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 11:40 jak ktos uwaza ze METAMORFOZA to dobry pomysl na paznokcie to niech sie lepiej nie wypowiada.Bylam kilka razy tam i uwazam ze szkoda poprostu gadac!pozdrawiam i METAMORFOZE ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 12:17 Witam. Ja polecam Anetke, która pracuje w salonie "Experiment" na bazarku "Niedźwiadek" na ulicy Wojciechowskiego. Bardzo solidnie i niedrogo robi paznkocie. Robie juz bardzo długo u Niej tipsy i jestem bardzo zadowolona :). Polecam,polecam i jeszcze raz polecam bo warto :). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.compi.net.pl 08.03.10, 11:31 A ja polecam na Ochocie, a dokładniej na Szczęśliwicach Beatkę z Magic Nails. Dla zainteresowanych: www.magic-nails.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.222.247.154.spray.net.pl 20.04.11, 21:06 I ja polecam Anetkę na bazarku przy Wojciechowskiego. REWELKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 217.17.46.* 26.03.10, 15:38 Bardzo ładnie i trwale wykonują tipsy w salonie Isabel przy Dzieci Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.147.150.169.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.06.10, 08:28 Witam! Zapraszam do Salonu "Ela" Na pazurki. Ceny są na prawdę przystępne ;-)Dojeżdżam również do klientki Ursus Gratis Włochy 10zł za dojazd;-) Pozdrawiam!! Natalia-manicurzystka 781 954 147 Salon "Ela" ul. Rakietników 18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniczka Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.subscribers.sferia.net 09.08.10, 21:49 Witam, długo szukałam tego forum:-) weszłam tu gdyż sporo moich klientek trafiło do mnie dzięki gazecie.pl. Serdecznie dziekuje za opinie, jest mi bardzo miło! Zapraszam oczywiście na pazurki do nas, jesteśmy teraz we dwie z Kasią i łatwiej o wolny termin. Przychodzą do mnie klientki z paznokciami zrobionymi przez różne dziewczyny, które najnormalniej w świecie minęły się z powołaniem i nie powinny tego robic bo niszczą tylko paznokcie i robia krzywdę! Zajmuje się paznokciami od ponad 5lat, kocham to robić i nieskromnie stwierdzam,że robię to dobrze o czym świadczą zajete terminy na 2- 3tyg wcześniej, a popołudniowe czasem nawet na ponad miesiąc wcześniej! Na ulicy Bohaterów Warszawy pracuje juz od ponad 3 lat i moge się pochwalić,że klientki nadal są mi wierne od tylu lat i nadal przychodzą do mnie nowe,za co serdecznie dziękuje, gdyby nie one nie byłoby mnie!:-)Zatem dziękuję za wszystkie miłe słowa i zapraszam na pazurki i stópki na Bohaterów Warszawy 25,bardzo jednak proszę się wcześniej umówić 22 357 54 07. Jakby co, jest jeszcze Kasia, która tez z chęcią przygarnie którąś z miłych pań:-) Pozdrawiam. Monika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 17:10 Bardzo dziękuję za tyle pochlebnych opinie. Wraz z Moniką zapraszamy na pazurki w nowe miejsce do tej pory przyjmowałyśmy ul. Bohaterów Warszwy 25 od 01.02.2012 jesteśmy nadal w Ursusie i nadal ul. Bohaterów Warszawy ALE NUMER 21 Pozdrawiam Kasia 697735876 Monia 510411011 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: New York Studio - żenada!!!! IP: *.pioneer.com.pl 20.08.10, 09:14 Witam, Chciałam podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami ze studiem paznokci New York Studio. Byłam tam tylko raz - i nigdy nie wrócę!! Pazokcie proponowane przez właścicielkę salonu (podobno przywiezione z USA) to wielki badziew. mnie po założeniu (cena 100) następnego dnia odpoadły dwa paznokcie. Poszłam z reklamacją i usłyszałam ze to moja wina bo nie umiem nosić tych paznokci a one sa mega delikatne i musze zapłacic za ich naprawę. Oki, zapłaciłam. dwa nowe poznokcie wyglądały zupełnie inaczej niz pozostałe!!! wyjechalam na wakacje i w przeciągu trzech dni odpadło mi 6 paznokci - masakra!!!! chciałam jeszcze zwrócić uwage na zachowanie pani właścicielki - Doroty. Jest mega niemiła, opryskliwa, zarozumiała, nie wspomnę o trakltowaniu jak psy swoich pracownic i ośmieszniu ich wciąż przy klientkach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: New York Studio - żenada!!!! IP: *.centertel.pl 10.01.11, 14:53 Nie zgadzam się z opinią Gosi ja jestem już stała klientką New York Studia u Doroty od kilku miesięcy, jestem bardzo zadowolona z jej pracy mam doświadczenie z innymi salonami w których nie spotkałam takiego profesjonalizmu, a efekt końcowy bardzo naturalny, faktem jest że przewijają się tam dziewczyny o bardzo małym doświadczeniu i psujące opinie salonu zarówno brakiem umiejętności jak i zachowania.Gorąco i szczerze polecam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Super paznokcie ;) IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 09:15 Ja robie paznokcie w Ursusie na ul. Drzymały 18. Wygladaja bardzo naturalnie. Nie zdarzylo mi sie jeszcze zeby cos sie z nimi dzialo. Naprawde bardzo gorąco polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta.kowalska Re: Super paznokcie ;) 26.04.12, 12:04 Dziewczyny ja polecam samemu :P, zobaczcie mój album i same oceńcie da się :D i są po prostu śliczne super paznokcie. Polecam. Pozdrawia, Judith. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: New York Studio - żenada!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.11, 00:42 troche pavhnie chińszczyzną wystrój!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: New York Studio - żenada!!!! IP: 46.77.2.* 24.01.12, 04:02 Faktycznie chińszczyzna i amatorszczyzna!!!Wiszą jeszcze tiulowe firanki?:(a fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: New York Studio - żenada!!!! IP: *.centertel.pl 17.12.12, 23:01 Widać brak gustu u niektórych klientek, skoro wystój tamtego salonu widzą w stylu chińskim to faktycznie lepiej żeby takie osoby nie trafiały do fajnie urządzonego i przytulnego saloniku jakim jest New York Studio bo i tak nie docenią pracy i miłej atmosfery jak tam panuje. Polecam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widział to wie gosia lachosia IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 10:02 Odpadły ci dwa paznokcie? Zapomniałaś dopisać że odpadły ci trzy zęby i silikon z jednego cycka się wylał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: gosia lachosia IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.14, 21:22 Gosia Lachosia W Ursusie słobo robi na niedzwiadku. Nie polecam :( Podobno lepiej robi ustami, ale to już nie moja sprawa i nie mój klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: New York Studio - żenada!!!! IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 00:15 Co za naród!!! Wredny, zawistny, tylko szpile jedno drugiemu. Byłam tam kilka razy na rzęsach jestem zadowolona. Właścicielka babka z klasą i dlatego co niektórym żal dupę ściska. Jak by była taka zrozumiała to by siedziała i pachniała a nie zapieprzała. Nie rozumiem waszych opinii. Mi jak coś gdzieś nie odpowiada to nie wracam tam już i tyle. Co do wystroju moim zdaniem b. pozytywny, pewnie nie jedna z was nie ma tak w domu i stąd te głupie docinki. Jednak baby są wstrętne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: New York Studio - żenada!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 09:18 dajcie spokój byłam ostatnio i szefowa blaczyneczka mnie zwymyslala ze skorki zarosniete ze paznokcie nie wypilowane ze jak tak mozna chodzic? W koncu po to do niej pzyszlam zeby mi doprowadzila paznokcie do porzadku a ona ze wstyd ze tak do niej przyszlam... No to juz wiecej nie pojde. nie polecam, mojej kolerzance tez robila zel i nie oszukujmy sie sa inne manicurzystki ktore potrafia to zrobic lepiej od szefowej tego saloniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: New York Studio - żenada!!!! IP: *.centertel.pl 17.12.12, 22:51 Co za bzdura i kłamstwo !!!!!, a tu niestety można posiać co się chce pod słoną, a niestety naród mamy podły i zawistny i taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: New York Studio - żenada!!!! IP: *.eaw.com.pl 06.03.16, 23:21 Przewijaja sie tam dziewczyny a zadała Pani sobie pytanie dlaczego tak jest ? dlatego ze tak jak Pani Gosia wspomniała sa traktowane jak psy , są osmieszane przy klientkach nie sa opłacane przez okres próbny a pozniej po okresie probnym jesli przyjdzie do Ciebie klientka to zarobisz jesli nie to nie. . Pani Dorota obiecuje złote góry i nawet gdybym w to wierzyła nie zostalabym tam ani dnia dłuzej codziennie po pracy wyłam zaraz po wyjsciu z salonu. Kazała nam robic swoje klientki na co one cytuję :" Dorota wiesz co ja o tym myslę" po takich tekstach odechciewało się nawet uczyc . Długo zastanawiałam sie czy napisac opinie o tym salonie i po tym co czytam stwierdzilam ze to zrobię. Pani nie ma pojęcia jak tam naprawdę jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa:-) Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.08.11, 20:54 Z największą przyjemnością polecam w Ursusie salon na przeciwko sklepu Zbyszko, paznokcie zgrabne, gładkie, trzymają się jak nigdy, trudno niestety o termin bo pracują tylko we dwie, ale warto czekać! ja już napewno będę chodziła tylko tam, do pani Moniki,ale również do pani Kasi warto iść bo też byłam i wszystko było w porządku, polecam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 94.124.19.* 24.10.11, 16:34 Ja polecam Panią Kasię z salonu na Bohaterów Warszawy 25. chodzę już do niej od ponad roku, głównie robię żel ale zdarzył się i akryl, zawsze bardzo ładnie i profesjonalnie i przede wszystkim naturalnie. naprawdę polecam tylko umawiać sie trzeba z dużym wyprzedzeniem, szczególnie jak ktoś może tylko popołudniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 09:21 Polecam salon fryzjerski efektownia na Tomcia Palucha tam mamy swietna manicurzystke Natalie, chodze do niej od 1,5 roku i nigdy nie wyszlam niezadowolona a kobitki w pracy wrecz sa zachwycone moimi paznokciami bo twierdz ze nigdy tak starannie wykonanych nie widzialy. Fryzjer tez jak najbardziej TAK, pan Mariusz jest niesamowity.. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.11, 14:12 Witam pani ewa pracuje w salonie ale w domu tez i to taniej ja zawsze płace 70zł jestem stala klientka, można porozmawiać, pozartować, kawke wypić bardzo mila atmosfera, przyjmuje w ursusie ale warto bo pazurki dlugo sie trzymaja nawet ponad 4 tygodnie jej numer510701784 polecaam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.17, 14:24 witam dzieki ze mnie polecasz:) inny numer teraz 535 113 433 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.17, 14:26 dzieki ze mnie polecasz numer teraz 535 113 433 Odpowiedz Link Zgłoś
eva.nails Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. 05.01.17, 14:32 witam dzieki ze o mnie piszesz mam inny tel.535 113 433 POZDRAWIAM I ZAPRASZAM Eva Nails Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paznokcie Warszawa Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: 83.218.117.* 25.02.12, 09:56 Zapraszamy do salonu kosmetycznego w Warszawie przy ulicy Ząbkowskiej 37 na zdobienie paznokci, manicure i pedicure. Oferujemy następujące operacje: paznokcie żelowe, paznokcie akrylowe, tipsy, manicure hybrydowy gelish, manicure japoński, pedicure hybrydowy, pedicure japoński, depilacja woskiem, henna brwi i rzęs. Więcej na stronie www.paznokcie-warszawa.com lub pod adresem e-mail: d.design@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 11:44 Polecam salon La Premiere ul. Białobrzeska 37, bardzo przytulnie, miła atmosfera i profesjonalnie. prace można zobaczyć na blogu: www.nails.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ło matko prymitywny wątek IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.12.12, 08:16 Co za prymitywny wątek. I taki długi! Ludzie, co za prymityw czyta to forum? Same tipsiary z Ursusa? Załóżcie jeszcze podobny dla solarówek. Tak dla symetrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: prymitywny wątek IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.14, 21:24 Gosia Lachosia W Ursusie słobo robi na niedzwiadku. Nie polecam :( Podobno lepiej robi ustami, ale to już nie moja sprawa i nie mój klimat Odpowiedz Link Zgłoś
eva.nails Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. 05.01.17, 14:36 Witam ZAPRASZAM WSZYSTKIE PANIE NA PROFESJONALNĄ STYLIZACJĘ PAZNOKCI,którą wykonuję 10lat przedłużania, cena 80/90zł manicure hybrydowy 50/60zł, pedicure 70/80zł ZAPRASZAM :) WARSZAWA, Ursus tel.: 535-113-433 ***ps.dziewczyny kilka lat temu mnie polecaly,lecz numer jest tamten nieaktualny Odpowiedz Link Zgłoś
hanulka88 Re: Gdzie na tipsy - Włochy, Ursus. 24.01.22, 14:26 najlepiej sprawdzić opinie o danej kosmetyczce, ja szukałam dlugo, chodziłam do tych, które akurat miały wolne terminy i tak znalazłam najlepszą, ale na pewno nie szłam tam gdzie były słabe opinie, korzystasz z lokalnych wyszukiwarek? tam mozna sie umówic od razu https://wpadaj.pl/szukaj/manicure/warszawa Odpowiedz Link Zgłoś