alex_koz 26.04.06, 20:49 a wiec: praca magisterska (w czwartek po weekendzie ide do promotora i mam nadzieje mu cos porzadnego oddac;) prawo handlowe nie ruszanie sie z domu bo wszystko pyli i mi sie kreci w nosie od tego i glowa mnie boli;( a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzi25 Re: dluugi weekend 26.04.06, 21:58 -wesele u znajomych -mega stres czyli spotkanie moich rodziców z rodzicami P:) -no i wielka chęć zabrania się za czytanie tego wszystkiego o czym na wykładach mowa-a czego jeszcze nie tknęłam ani trochę;) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: dluugi weekend 27.04.06, 01:31 Heh, posłuchajcie o moich szałowych planach: Jadę do domu rodzinnego, gdzie mój brat 4 i 5 maja zdaje maturę z polskiego i angielskiego, a 8 maja ustną z polskiego, zaś ja będę z nim powtarzała niedziela - środa polski na pisemną (może uda się też powtórzyć czasy na ang), a w sobotę i niedzielę prezentację. Mój młodszy o 8 lat braciszek ma za sobą rok burzy i naporu, przez ostatnie tygodnie ledwo udało nam się go wyciągnąć z różnych złych przygód, i namówić na fachową pomoc, a teraz jako element terapii ja właśnie postaram się zadbać, żeby jednak coś z 3 klasy LO zajarzył (w 1. i 2. był dobrym uczniem). Na pociechę sama sobie zabieram podręcznik do CPE i jakąś dobrą książkę, w czwartek i piątek, gdy on będzie pisał ja wylegam na ogródek i będę jeździła rowerkiem, tudzież dopieszczała naszą kochaną sunię. Miłego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
filimar Re: dluugi weekend 27.04.06, 15:40 Powtórka KPA i KPC Rozpoczecie nauki Prawa Pracy Może troche ruchu, żeby się fałd pozbyć sylogizm subsumbcyjny, ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś