Dodaj do ulubionych

Rząd chce blokować strony z hazardem, ale nikt ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 22:16
ignoranci, nie maja pojęcia o czym piszą, urzednicy pozal sie boze.
Obserwuj wątek
    • krakus24kr Ta ustawa to koszt kampani wyborczej Tuska 19.11.09, 22:18
      chciał wyjść z twarzą aby tvnowskie zombi wygłosowało go na prezia.
    • Gość: witus Nie wiedza jak zalatwic sprawe IP: *.104-92.cust.bluewin.ch 19.11.09, 22:31
      to jej zakazuja, PO, PiS czy inne talatajstwo, wsio rawno, klasycznie komusze
      podejscie. To pokolenie wyedukowanych inaczej musi wymrzec.
      • Gość: podatnik Re: Nie wiedza jak zalatwic sprawe IP: 94.75.67.* 19.11.09, 23:44
        "Komusze"? Czyli sądzisz, że im się uda? Czy raczej klasyczne, polskie
        podejście i z tego nic nie wyjdzie poza kosztami i oskomą? Ale masz
        rację: wyedukowani wymierają lub wyjeżdżają. Mnoży się ciemnota, łeb
        podnosi zabobon - będzie coraz ciemniej.
    • Gość: obserwator PO wyborach PiS sobie poradzi z hazardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 22:53
      to profesjonaliści pod każdym względem
      • guru133 Dostałem zajadów ze śmiechu po przeczytaniu 19.11.09, 23:34
        twojego postu kaczysto.
        • Gość: xzxz Re: Dostałem zajadów ze śmiechu po przeczytaniu IP: 85.222.87.* 24.11.09, 22:00
          czy kojarzysz coś takiego jak sarkazm, czy jeszcze tego w szkole nie przerabialiście?
    • Gość: Celnik Rząd chce blokować strony z hazardem, ale nikt ... IP: 217.153.102.* 19.11.09, 22:55
      naczna część Polaków jest za wprowadzeniem zakazu hazardu (ogólnie ujmując), więc w ciemno przyklaskuje poczynaniom Tuskowej załogi z "szeryfem od hazardu" (Kapicą) na czele.
      A czy ludziska wiecie, ża ta ustawa to WIELKA LIPA?! Od razu zaznaczam: nie jestem hazardzistą i wcale mnie to nie wciąga! Hmm, pewnie coś ze mną nie tak...

PS. Proponuję jeszcze zabronić oglądania tv (poza wybranymi programami), jazdy samochodem po zmroku itd. - może inni coś zaproponują, czego należy zabronić? :-)

• guru133 No i mamy Ustawę, która przynajmniej w części 19.11.09, 23:33
      będzie niewykonalna. Jacy twórcy prawa, takie prawo.
      • Gość: edek Re: No i mamy Ustawę, która przynajmniej w części IP: 89.100.45.* 20.11.09, 00:11
        jesli chca blokowac wszytkie strony z hazardem na swiecie,
        nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia
    • Gość: autor Rząd chce blokować strony z hazardem, ale nikt ... IP: *.chello.pl 20.11.09, 00:45
      Ja myśle, że jakiś Rysiek ma już gotowy prototyp takiego systemu. Zablokować niczego nie zablokuje, ale ile kasy z tego wyciągnie.
    • Gość: gnz Cenzura wkracza ... IP: *.aster.pl 20.11.09, 02:35
      CENZURA INTERNETU WKRACZA ...bocznymi drzwiami:(
    • Gość: woyt Rząd chce blokować strony z hazardem, ale nikt ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 02:39
      Ciekawe kto stworzy taki system, ile kasy za to weźmie i ile dodatkowo za licencje od operatorów, za nie działający system.
    • olo-international Blokowanie internetu to poczatek konca wolnosci w 20.11.09, 07:23
      Polsce. Nie ważny powód, który nawet może być szlachetny. Jeśli władza się przyzwyczai do blokowania niektórych stron, stworzy wszystkie prawa i reguaminy, to potem bardzo łatwo będzie taką czarną listę rozszerzać o nowe strony, strony może polityczne, przeciw rządowi, przeciw pozycji rządu. Rząd/władza będą decydowały co obywatele mają oglądać w internecie. To będą drugie Chiny czy Arabia Saudyjska ..... Nie wolno do tego dopuścić!!!!!
      • sp2aib Re: Blokowanie internetu to poczatek konca wolnos 20.11.09, 10:59
        Podniosłeś bardzo ważny argument. Podpisuję się oboma rękami.
    • pizza indeks ksiąg zakazanych? 20.11.09, 10:45
      strasznie mi się chce wymiotować jak zapoznaję się z działaniami
      rządu oraz "opozycji". No nic, poczekam aż kiedyś funkcjonariusz
      państwa stanie na progu mojego domu - to będzie dla mnie ostateczny
      sygnał do wyjazdu.
    • Gość: wolny człowiek Dziesiątki milionów w błoto.:))) mogą sobie filtry IP: 83.142.42.* 20.11.09, 11:33
      w dupie pozakładać. Ludzi przerzucą się na płatny VPN i po sprawie.
    • Gość: xzxz wyrok ETS IP: 85.222.87.* 24.11.09, 21:58
      ... ale jak to zrobić z uwzględnieniem Wyroku TSWE z dnia 13 listopada 2003 r. w sprawie C-42/02 Diana Elizabeth Lindman, Zb. Orz. TSWE, 2003, s. I-13519 ????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka