aum 10.12.09, 02:33 W POlsce gorzej, jak za socjalizmu. Tylko PŁAĆ. I znowu biednym po krzyżu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bim1952 TVP: platforma cyfrowa zamrożona IP: *.stansat.pl 10.12.09, 05:08 I będziemy czekać na CYFROWĄ platforme TVP, czekać , czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: jakie my? 10.12.09, 06:29 Widać dokładnie, że tym kretynom z PiSu i SLD, rządzącym obecnie TVP chodzi wyłącznie o kasę, aby jak najwięcej ukraść, bo tylko w państwowych firmach mają jakiekolwiek szanse na stołek, gdzieś mają zwyczajnego telewidza, już faszysta był lepszy od tych gnoi. Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Re: jakie my? 10.12.09, 09:19 Sadzisz ze rzady PO bylyby inne? Nie place abonamentu, nie ogladam TVP. Nie chce by doplacano do tych pasozytow z moich podatkow - juz lepiej wydac na szpitale. 0. wydzielenie dziedzictwa narodowego - z podatkow niech bedzie to utrzymywane i udostepniane wszystkim za darmo 1. zezowlenie na reklamy w TVP tak jak w stacjach komercyjnych 2. sprzedaz TVP przez gielde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk TVP: platforma cyfrowa zamrożona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 06:55 proponuję powołać sledczą i wszczecie sledztwa w sprawie wyjasnienia kto oferował pozostanie panu Farfałowi pozostanie na stanowisku w zamian za rezygnacje uruchomienia platformy cyftrowej przez TVP sprawa ta stnowi cd sprawy Rywina w zakresie sprawców ktorycym nie postawiła zarzutów Komisja Śledcza i Prokuratura, w związku z politycznymi obietnizami sprzedazy koncernowi Axela Springera I i III programu TVP przez konkretne struktury polityczne informacja prasowa ujawniona po zakończeniu prac Komisji Rywina Odpowiedz Link Zgłoś
dolorata kto na tym zarobi? solorz? 10.12.09, 08:07 cplus, iti? a czemu nie może na tym zarabiać tvp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Szczerze mam to wszystko w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 08:21 Jak dla mnie TVP może iść się chrzanić. Nie oglądam tego badziewia, nie płacę abonamentu i jestem z tego dumny. Jest mi wszystko jedno czy będą coś nadawać czy się zapadną pod ziemię. Ani jedengo ani drugiego nawet nie zauważę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Frajerzy mogli by zarabiać IP: 80.240.172.* 10.12.09, 08:59 Ale frajerzy tylko tracą. Telewizja Publiczna potrafi tylko generowac straty i powoływać cfaniaków na najwyżej płatne stanowiska. jak było za komuna tak samo i teraz. To nie reformowalna firma i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Frajerzy mogli by zarabiać IP: 194.0.181.* 10.12.09, 15:17 Dziecko, masz za mało lat by porównywać to co się dzieje teraz z czasami tzw. komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff To było do przewidzenia IP: 80.240.172.* 10.12.09, 09:03 TVP ostatnia w Europie wprowadzi cyfryzację. To że tak jest to wina naszych piep....nych polityków których nic, absolutnie nic nie rusza. Gorsi od Komunistów, tamtych można było jakoś tam doprowadzic do porzadku a ci zawsze zawlą wine na opozycję. I tak do usra...nej smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
man345 TVP: platforma cyfrowa zamrożona 10.12.09, 10:34 TVP ma miliony zł strat a miliony euro dla Astry (której nikt nie ogląda) się jednak znajdują...Co do cyfryzacji - to politycy i urzędnicy za nią odpowiadają a nie TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz TVP: platforma cyfrowa zamrożona 10.12.09, 12:01 Kiedy wreszcie ostatni odbiornik Tv zostanie wyrejestrowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cavea A czemu TVP-HD zniknęło z DVB-T ;) IP: *.acn.waw.pl 10.12.09, 19:57 I na co idzie mój abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson I bardzo dobrze! Ja chcę telewizję z anteny 10.12.09, 20:10 albo po kablu, bo można sobie sygnał rozgałęzić, a za cyfrówkę trzeba płacić abonament za podłączenie każdego odbiornika czy nagrywarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: I bardzo dobrze! Ja chcę telewizję z anteny IP: 217.98.20.* 13.12.09, 17:13 A ja żądam zakodowania sygnału analogowego. Będzie wreszcie spokój z tymi palantami, niech sami sobie oglądają swoją telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy TVP: platforma cyfrowa zamrożona IP: 195.229.242.* 12.12.09, 16:18 Kazdy dzien zwloki to dzien hanby dla TV publicznej, ktora przez kodowanie napedza klientow platformom prywatnym. Czy to sie dzieje za darmo? Od kiedy to cyfryzacja telewizji jest decyzja jednego prezesa ? To jest byc albo zniknac z rynku uslug. Skanal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz TVP: platforma cyfrowa zamrożona IP: 217.98.20.* 13.12.09, 17:11 Nie jestem zbyt dobrze poinformowany, więc może mi ktoś wytłumaczy. TVP buduje w takim powolnym tempie swoją telewizję naziemną, że w chwili kiedy już uruchomi swe naziemne nadajniki, to może się okazać że znowu będzie nadawać sygnał tylko dla siebie (tak jak obecnie sygnał satelitarny). Bo po co komu naziemna telewizja, kiedy już prawie każdy będzie miał satelitarną? No chyba że będzie to tylko telewizja dla emerytów i najbardziej ubogich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra TVP: platforma cyfrowa zamrożona IP: *.tktelekom.pl 18.12.09, 20:25 tvp kupa niedouczniakow izlodzieji Odpowiedz Link Zgłoś