Gość: barnitka IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 01:36 Nononono, jak tak dalej pojdzie, to bedzie czego sluchac w Polsce i kupie sobie radio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sluchacz Re: BBC chce otworzyć swoje radio w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 01:50 Moze przy okazji warto 'przemycic' kilka audycji z BBC Radio 1? John Peel czy tez Pete Tong albo Dance Anthems. Wystarczylaby retransmisja tych audycji a podejrzewam ze znalezli by sie milosnicy takich rytmow. Polecam przy okazji www.bbc.com/radio1 Najlepsze jest to, ze kazdej audycji mozna sobie odsluchac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr1 Essential Mix juz w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 02:03 grany niestety tylko w radiostacji (tylko duze miasta) ale zawsze to cos. no i pozostaje jeszcze net... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Essential Mix juz w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 02:34 Kiedy dokladnie? Mam Cyfre wiec i mam Radiostacje... Tylko jakos nie trafilem na Essential Mix... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newst Re: Essential Mix juz w Polsce IP: 212.76.37.* 03.02.04, 19:52 soboty 20.00-22.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: BBC chce otworzyć swoje radio w Polsce IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 03.02.04, 02:47 Nie potrzeba nam obcej propagandy !!! Żydowsko-amerykańska Gazeta Wybordza wystarczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remus BBC w Polsce - pełny sukces!!!" IP: 213.186.86.* 03.02.04, 08:03 Ale tylko bez udziału polskich pismaków chyba, że stacja sama sobie ich WYCHOWA. Za bardzo cenię (a mam realne podstawy) BBC, które nawet pomimo ostatniej wpadki jest dla mnie wzorcem dla rzetelnego dziennikarstwa. Jednak jakość polskich pismaków (w zbyt znaczącej ilości) kompletnie nie ma pojecia co to znaczy rzetelność i odpowiedzialność. Żartem: KRRiTv dlatego zwleka ze spotkaniem z BBC bo wiedzą jaki jest stan rzeczy i chcą BBC ochronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: BBC chce otworzyć swoje radio w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 08:33 Od kilku dni słucham tylko BBC1. Jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polus Re: nie wpuszczac cymbalow do Polski IP: *.proxy.aol.com 03.02.04, 12:13 W Anglii ten moloch traci notowania,bo inni sa lepsi.Niedlugo straca subsydja od rzadu.Dlatego szukaja kasy!!!Rzad w Angli ma pomysl, zeby skaczyc z placeniem za radio i tv.To jest dobry pomysl bo kazdy obywatel wysp musi placic 120£,a nic nie ma w brytyjskiej TV.Bardzo duzo jest powtarzanych fimow i programow,dlatego ludzie sie burza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newst Re: nie wpuszczac cymbalow do Polski IP: 212.76.37.* 03.02.04, 19:53 cymbał Odpowiedz Link Zgłoś