Dodaj do ulubionych

BBC chce otworzyć swoje radio w Polsce

IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 01:36
Nononono, jak tak dalej pojdzie, to bedzie czego sluchac w Polsce i kupie
sobie radio!
Obserwuj wątek
    • Gość: sluchacz Re: BBC chce otworzyć swoje radio w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 01:50
      Moze przy okazji warto 'przemycic' kilka audycji z BBC Radio 1? John Peel czy
      tez Pete Tong albo Dance Anthems. Wystarczylaby retransmisja tych audycji a
      podejrzewam ze znalezli by sie milosnicy takich rytmow. Polecam przy okazji
      www.bbc.com/radio1 Najlepsze jest to, ze kazdej audycji mozna sobie
      odsluchac :)
      • Gość: spr1 Essential Mix juz w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 02:03
        grany niestety tylko w radiostacji (tylko duze miasta) ale zawsze to cos. no i
        pozostaje jeszcze net...
        • Gość: sluchacz Re: Essential Mix juz w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 02:34
          Kiedy dokladnie? Mam Cyfre wiec i mam Radiostacje... Tylko jakos nie trafilem
          na Essential Mix...
          • Gość: newst Re: Essential Mix juz w Polsce IP: 212.76.37.* 03.02.04, 19:52
            soboty 20.00-22.00
    • Gość: Adam Re: BBC chce otworzyć swoje radio w Polsce IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 03.02.04, 02:47
      Nie potrzeba nam obcej propagandy !!!
      Żydowsko-amerykańska Gazeta Wybordza wystarczy !!!
    • Gość: remus BBC w Polsce - pełny sukces!!!" IP: 213.186.86.* 03.02.04, 08:03
      Ale tylko bez udziału polskich pismaków chyba, że stacja sama sobie ich
      WYCHOWA. Za bardzo cenię (a mam realne podstawy) BBC, które nawet pomimo
      ostatniej wpadki jest dla mnie wzorcem dla rzetelnego dziennikarstwa. Jednak
      jakość polskich pismaków (w zbyt znaczącej ilości) kompletnie nie ma pojecia co
      to znaczy rzetelność i odpowiedzialność. Żartem: KRRiTv dlatego zwleka ze
      spotkaniem z BBC bo wiedzą jaki jest stan rzeczy i chcą BBC ochronić.
    • Gość: MB Re: BBC chce otworzyć swoje radio w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 08:33
      Od kilku dni słucham tylko BBC1. Jest świetne.
    • Gość: polus Re: nie wpuszczac cymbalow do Polski IP: *.proxy.aol.com 03.02.04, 12:13
      W Anglii ten moloch traci notowania,bo inni sa lepsi.Niedlugo straca subsydja
      od rzadu.Dlatego szukaja kasy!!!Rzad w Angli ma pomysl, zeby skaczyc z
      placeniem za radio i tv.To jest dobry pomysl bo kazdy obywatel wysp musi placic
      120£,a nic nie ma w brytyjskiej TV.Bardzo duzo jest powtarzanych fimow i
      programow,dlatego ludzie sie burza!!!
      • Gość: newst Re: nie wpuszczac cymbalow do Polski IP: 212.76.37.* 03.02.04, 19:53
        cymbał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka