hal_gravity 31.01.10, 09:39 Tacy ci górale twardzi są. Że całe miasto będzie pogrążone.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo i bardzo dobrze są zbyt pazerni IP: *.multimo.pl 31.01.10, 10:32 ..a mało oferują..Swoją chciwością psują opinię góralom, a przecież góry nie kończą się na Zakopanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: i bardzo dobrze są zbyt pazerni IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.10, 10:47 Dojazd,dojazd i jeszcze raz dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZ Re: i bardzo dobrze są zbyt pazerni IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 31.01.10, 10:50 Taaak, jak za 2 grule (czyli zapiekane ziemniaki na ogniu) kaza sobie placic 9zl w jednej z restauracji na Krupowkach to sie nie dziwie ze traca... Odpowiedz Link Zgłoś
asiairoland Re: i bardzo dobrze są zbyt pazerni 02.03.10, 21:19 tracą bo taki burak jak ty ustala ceny. NIE GÓRALE BO NA KRUPÓWKACH WSZYSTKO OBCE górale nic nie prowadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiełbol I nadal będzie tracić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 10:48 gdy nie zmieni się mentalnośc Górali, którzy turystów traktują jakie dojne krowy z portfelami bez dna! Wszystko droższe o 30-40% niż w Krakowie, a jakość usług żenada. Nie pałakać zatem, bo mieszkańcy Zakopanego i okolic ciężko zapracowali pazernością i chciwością na zmniejszenie się ilości turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairoland Re: I nadal będzie tracić 02.03.10, 21:13 ja nie wiem czy ty jesteś osoba zrównoważoną psychicznie ludzie wy naprawdę lepiej nic nie piszcie bo to kpiny. chętnie wrócę z chętnym do zakopanego żeby mi pokazał który lokal prowadzi góral. debile karczmy na Krupówkach i sklepy właścicieli maja najbliżej z Krakowa. Więc o pazerności mówcie o sobie a nie o góralach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawers oddam pensję aby ominąć Zakopane IP: 109.243.230.* 31.01.10, 11:17 człowiek chciałby odpocząć a nie użerać się na każdym kroku z góralami, jest tam gorzej niż w Grecji.Pominąłem komunikacyjną tragedię i często kiepską pogodę i zatłoczenie. Zimową stolicą Polski od wielu lat jest Poprad;-) a jeśli już coś w kraju to Białka Tatrzańska dla narciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: oddam pensję aby ominąć Zakopane IP: 188.141.107.* 31.01.10, 12:45 zakopane jest calkiem fajne ale zenujaco niski wpolczynnik cena/jakosc wypoczynku ,dla mnie zupelnie dyskwalifikuje to miejsce, mozna wpasc na dzien dwa i szybko znikac Odpowiedz Link Zgłoś
asiairoland Re: oddam pensję aby ominąć Zakopane 02.03.10, 21:16 Użerać z góralami??? ty normalny jesteś a myślisz że z takimi jak ty górale się nie użerają widzę że egoista straszny i przemądrzały. Komunikacja miejska będzie cudowna po co tam jedziesz samochodem górale żeby ci wodę pod nos podsunąć tez muszą dojechać Odpowiedz Link Zgłoś
hal_gravity Re: Zakopane. Miasto traci na zimowej turystyce 31.01.10, 12:15 Wiecie jak to u nas jest ... Każdy jest najważniejszy i przesądzony o swej boskości. Do tego jego to jego i wara , nieważne że leży a mogło by zarobić chociażby 1000 zł , musi zarobić 10000 bo ja jestem ważny i tak chce . Tylko wiecie drodzy ważniacy, turyści mają to w dpuie , wolą pojechać na słowacje która jest lata świetlne przed tą waszą Zakopaną dziurą i nie płacić za wszystko chorych pieniędzy. Myślicie że jesteście wyjątkowi ? Cmentarze są pełne ludzi niezastąpionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Austria! IP: *.chello.pl 31.01.10, 12:17 Ceny tylko minimalnie wyższe od Zakopanego, ale infrastruktura świetna. W ogóle nie ma porównania, kto kiedykolwiek spróbował Tyrolu, ten do Zakopanego nigdy nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: Austria! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 12:34 10 na 10 ! Ostatnio powiedzieli , że nowa zakopianka powstanie (może)ok. 2020 roku ! Niech gnije w pokoju ten pazerny i ultrakatolski Goralenvolk ! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 myślący narciarze wybierają Alpy 31.01.10, 12:42 gdzie więcej tras, lepsze wraunki za mniejsze pieniądze niż te co żądają pazerni górale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: myślący narciarze nie wybierają Zakopane IP: *.adsl.szeptel.net.pl 31.01.10, 13:18 Białka Tatrzańska, Alpy, Krynica albo Słowacja. Zakopane is the worst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drasyr Re: Zakopane. Miasto traci na zimowej turystyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 13:12 Ktoś napisał o "twardości górali" z Zakopanego, myślę należałoby powiedzieć dobitniej, iż postępowanie: ze stokami prywatnymi,świstakami, budową drogi przez Poronin itp. należałoby nazwać g ł u p o t ą i krótkowzrocznością. Jeszcze upłynie parę lat i nie będzie "dutków". Zostaną ze swoją nieuzasadnioną pazernością z palcem w nocniku.Proponuję omijać Zakopane z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Przeciwieństwo Zakopca - rozwój i inne nastawienie IP: *.multimo.pl 31.01.10, 14:02 ..do odwiedzających - Wierchomla: tv-ns.pl/w-obiektywie/material/2409/75.html?tx_ttnews%5Bswords%5D=piwniczna&cHash=a233486f92 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Zakopane. Miasto traci na zimowej turystyce IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 31.01.10, 21:42 Traci? Nie widzę powodu aby miało zarabiać, jak świat światem to górole potrafią tylko narzekać, ładna pogoda-źle, brzydko pogoda -też źle. Ni przysrał ni przyłatał Myślą że te ich hale to jakieś cuda są.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GóralzWuwua Chore CeNy!!! IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 01.02.10, 04:54 Prosta sprawa, ceny jak w Alpach, a standard duuużżżoooo niższy. Jak kogoś stać na wyjazd na deske lub narty - jedzie w Alpy, jak ma mniej pieniędzy to na Słowacje... bo tam taniej!!! ale trasy podobne albo lepsze niż u nas. Szkoda... jeszcze te cyrki z Gubałówką... :-/ kolejnki na Kasprowy, wiem już często mniejsze niż za komuny... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuriTuri Re: Zakopane. Miasto traci na zimowej turystyce IP: *.aster.pl 01.02.10, 08:05 Nowe inwestycje narciarskie tylko zaszkodzą, bo Zakopane już i tak jest nadmiernie zatłoczone. Zadeptane Tatry, drożyzna, szpetota i syf. Niech się górale pukną w głowę. Lepiej zainwestować w park narodowy niż w jego dalszą dewastację. Odpowiedz Link Zgłoś