Dodaj do ulubionych

Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów...

• Gość: nati Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.echostar.pl 03.05.11, 17:50
      Niestety mi sie juz zdarzylo ze kupilam kupon na jednej z tej stron, udalam sie na zakupy do sklepu, by go wykorzystac, a tam byly dwie ceny na wszystkich rzeczach, jedna dla ludzi z kupon, a druga, o wiele nizsza dla tych bez. Pani z Kapas Fashion Store Outlet w Poznaniu tlumaczyla ze to niby promocja, a promocje sie nie lacza. oczywiscie z kuponem czy bez cena danej rzeczy wychodzila na to samo!!!
      A drugi przypadek mialam z kuponem do sklepu internetowego, w nastepnym dni po zakupie kuponu, ze sklepu nagle zniknely wszystkie tansze posciele, a zostaly same drogie(niy takie zainteresowanie) i nie wrocily juz do sklepu www.HOMEdecors.pl do czasu konca promocji). Niektore promocje sa fajne i uczciwe, np kosmetyczne zabiegi, a niektore czyste oszustwa!!!
      Uwazajcie!
    • Gość: Zapałka Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.polsat.net.pl 09.05.11, 15:40
      Gruper = porażka.zakupiłam kupon na wyjazd do pensjonatu.Osoba towarzyszaca klinkela kupon dla siebie chwile po mnie.Ja kupon kupiłam, niestety druga osoba juz miala anulowany mimo ze do konca oferty bylo ich sporo. Teraz mamy problem, bo sama nie chce jechac logiczne, a z gruponem załatwic anulowanie jest mega koszmarnie. Kontakt mailowy prawie żaden, a jak odpisza to na zasadzie kopiuj wklej sztampowe odpowiedzi,chyba wogole nie czytaja tego co sie do nich pisze.Telefon ze strony non stop ma sygnal jakby był wyłączony. GRUPER to jedna wielka ściema. Wyciagnac kase umieją ale pozniej to klienta mają w głębokim....
      Korzystałam kilka razy z gruponu i w zyciu nie miałam takiej hecy jak tu. NIE POLECAM GRUPERA!!
    • Gość: elegant:) Gruper - garnitury IP: *.nat.student.pw.edu.pl 12.05.11, 12:32
      Oszukanstwo! Reklamuja sie ze w sklepie beda garnitury w krojach zgodnych z obowiązującymi trendami mody. A tu garnitury z kolekcji sprzed 3-7 lat! Nie sprzedaly sie przez tyle lat, i teraz sprzadaja je po 95zl! jakas paranoja! Pozdrawiam Gruper i ich garnitury!
      • miedziana_polonia Re: Gruper - garnitury 13.05.11, 07:52
        Też wczoraj próbowaliśmy zakupić te garnitury ale niestety nie udało nam się wejść do sklepu. Deazorganizacja i brak przygotowania sklepu były żałosne. Czy wie ktoś o możliowści zwrotu kuponu do grupera? Nie znalazłam ani słowa w ich regulaminie o zwrocie kuponu.
        Czy myślicie, że warto jechać zobaczyć na spokojnie te wiekowe garnitury w przyszłym tygodniu? Może będzie mniej ludzi?
        • Gość: jaco Re: Gruper - garnitury IP: 217.153.123.* 13.05.11, 12:53
          Mam nadzieję ze jakos zwroce ten kupon. pierdziele te stare garnitury.
          • Gość: adam Re: Gruper - garnitury IP: *.tktelekom.pl 17.05.11, 11:39
            W przeciągu dziesięciu dni od momentu zakupu można je zwrócić. Trzeba wysłać maila na ich adres z informacją o rezygnacji z zakupu z podaniem numerów kuponów. Nie dostaje się żadnego potwierdzenia więc warto zadzwonić i się dopytać czy doszedł. Mi już zwrócili kasę na konto- kupiłem 2 kupony i też nadziałem się na te garnitury. Nic nie dało się wybrać, tyle że wacha spalona:/ Dobrze że chociaż pieniądze zwrócone.
        • Gość: elegant: Re: Gruper - garnitury IP: *.nat.student.pw.edu.pl 13.05.11, 15:41
          Kupony mozna wykozystac przez 20 dni, sklep czynny po 8-9godzin. Kupon ma 2764 osob. Wychodzi 3min i 46sekund na klienta.... No ale powiedzmy ze maja 5ciu pracownikow, to wychodzi 19 min i 10 sekund na klienta:) Sama sobie odpowiedz na pytanie czy warto jechec i czy kolejka bedzie mniejsza:))

To jest jakas paranoja! Szmaty za 95 zloty sprzedaja!
      • Gość: Alison Re: Gruper - garnitury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 21:18
        odnośnie garniturów: przecież firma ma system reklamacji. adam pisze, że wysłał do nich maila z rezygnacją zakupu i zwrócili mu kasę. Tak więc nie rozumiem o co chodzi? Internet nie ten sam, oferta nie ta sama?

• Gość: Edyta Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: 192.193.245.* 21.06.11, 12:25
      Gruper to jedno wielkie oszustwo!!!!!
      Kuponu na tablet nie można zrealizować od kilku miesięcy, nie chcą też zwrócić pieniędzy.
    • Gość: wektor Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.nyc.res.rr.com 13.07.11, 10:18
      Kiedyś były kartki na mięso, cukier i artykuły przemysłowe. Dzisiaj macie hołoto Gruper.pl
    • Gość: lalala Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.serwerownia.eu 18.07.11, 22:06
      nie mylcie groupon z gruper, dzis bylem w siedzibie groupon i pracuje tam wykwalifikowana kadra specjalistów , polecam
      • Gość: voox Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 01:24
        hahaha, kadra specjalistow od robienia ludzi w konia... zadzwonil dzis do mnie Pan z groupona i zaproponowal super interes. wybral sobie z mojego sklepu jeden produkt i wymyslil, zeby dac na niego oferte z promocyjna cena dla klientow. jego wyliczenia wyszly tak, ze ja na 1 sztuce sprzedanego produktu mialabym zarobic jakies 2 złote, a oni by zgarniali 25 zł. interes zycia, prosze Państwa! :)
        • Gość: nikita Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 19:08
          no groupon chyba powinien zadbac i o swoich partnerow i o swoich klientow;)
          • Gość: marysia Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 22:25
            UWAGA na Groupon! Opiszę Wam co mnie spotkało na przykładzie oferty firmy LaPerla. Oferuje się usługę powiększenia ust za 550zł (1500zł cena rynkowa). Po zakupie okazuje się, że w zakres usługi wchodzi tylko zabieg z użyciem 0,5 cm preparatu. Dodam tylko, że taka ilość wystarcza do rewitalizacji wykonanego już zabiegu (dokonuje się go po jakimś czasie od wykonania zabiego dla podtrzymania efektu). Do wykonania powiększenia ust konieczny jest wypełniacz w ilości 1 cm. Można dokupić niezbędne 0,5 cm wykupując jeszcze jednego Groupona lub dopłacając 550zł. Zatem zabieg, którego rynkowa cena to 1500zł, kosztuje 1100zł. 1500zł to nieco nierealna cena, gdyż korzystając z wiecznie trwających promocji można zabieg wykonać za kwotę zrabatowaną o 20%- czyli 1200zł.
            Za 1200zł przychodzi się z ulicy i jest się traktowanym jak 'ktoś', płacąc dwoma Grouponami zapłacimy 1100zł, jest się traktowanym jak klient trzeciej kategorii, pomiatanym itp.
            Dość szczegółowo opisałam moją przygodę z Groupon, możecie sami ocenić jak wielkie to jest oszustwo. Korzystałam też z trzech innych usług i w dwóch przypadkach były one realizowane na zasadzie 'zapłacone- trzeba odwalić'. Nie polecam i ostrzegam Groupon to oszustwo!
            Wyboru dokonajcie jednak sami.
    • Gość: xxx Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 14:47
      zarówno gruper i groupon to przeżytek.
      na początku - było dobrze.
      jednak teraz to śmieci...
      daję rok gruperowi, max 2 lata grouponowi-mają dobry zastrzyk gotówek z usa to porządzą - ale potem w polsce i tak i tak siądzie:)))
      polecam cityteam.pl

:)))))
    • am_30 Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... 31.10.11, 12:48
      naciągacze - kupiłam kupon na 2 masaże, oszczędność duża bo w teorii kosztować powinny 250 zeta a ja zapłaciłam 50 zeta. Na miejscu okazało się że zaoszczędziłam tylko 10 zeta bo owy masaż kosztował 30 zeta za jeden.
    • Gość: Paula Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.12, 16:13
      Jeśli ktoś z was w ciagu 10 dni napisal do grupera e mail z rezygnacja z kupona to po jakim czasie i czy w ogole odzyskal pieniadze przelane na ich konto?
      • Gość: Alan Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: 77.252.245.* 16.05.12, 16:18
        Ja kupowalem okulary w ofercie z luxokulary.pl zrezygnowalem z zakupu i kasa byla na koncie po 5 dniach.
    • Gość: Krzysiek Flagranti.pl storehouse luspeka grupon - oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 18:51
      OSTRZEGAM PRZED ZAKUPEM NA GRUPONIE od firmy FLAGRANTI.PL ( STOREHOUSE)
      - zamówiłem tam okulary p-sloneczne Porsche Design za jakies 150zł. Ofertę na gruponie umiesciła firma flagranti.pl (storehouse ) – towar mial dotrzeć w 14 dni . Po miesiącu napisałem do Grupona jak i do flagranti.pl ze nie dostałem oplaconego zamowienia.
      Grupon napisał, że przekazał pieniadze flagranti.pl a flagranti.pl mi odpisuje – sorry ale nie mamy tego towaru .
      Gdy zapytalem kto mi zwróci pieniadze – Grupon twierdzi
      ze flagranti.pl bo przelali im już pieniądze a flagranti.pl mi odpisuje, że Grupon ma mi oddać – po przepychance mailami przez 2 tygodnie zdecydowałem, że składam zawiadomienie o przestępstwie oszustwa .

NIGDY wiecej nie kupie nic od flagranti.pl a Grupon leci do śmietnika.
      Wam radzę też dwa razy sie zastanowić nad zakupem u nich.
      • Gość: Piotr Re: Flagranti.pl storehouse luspeka grupon - oszu IP: *.dynamic.mm.pl 10.10.13, 14:31
        Witam. Skontaktuj się ze mną. Też Kupiłem ten groupon i jestem w takiej samej sytuacji. Nie bardzo wiem co mam dalej robić. Mój mail SkibniewskiP@gmail.com
      • Gość: Grochu Re: Flagranti.pl storehouse luspeka grupon - oszu IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.14, 10:35
        Też okradziono mnie. Nie zwrócono kosztów wysyłki. Towaru nie wysłano. Otrzymali dowód wpłaty i nic. Miałem sobie odebrać od grupponu. A gruppon twierdzi, że od nich. Odradzam storehouse.
    • Gość: Baska oszuści IP: *.icpnet.pl 04.03.14, 16:08
      Nie polecam państwu tej firmy pożal się boże sparzyłam się kupiłam grupona aby plecak do szkoły był tańszy dla dziecka do szkoły na obrazku był duży i ładny i cenowo się opłacało po komplikacjach zmienili mi numer zamówienia na koniec co prawda po długich negocjacjach przysłali mi plecak ale niedosyć że nie był to ten który zamówiłam to jeszcze próbowali mi wmówić że to jest właśnie ten plecak co zamówiłam mały inny kolor miał być czarny był grafitowy gówienko które w sklepie kupiłabym za 35zł u nich za taki który mi przysłali zapłaciłam 39.99+20 zł.za przesyłkę złożyłam reklamację odsyłając im ten pożal się plecak i prosząc o ten który zamówiłam niestety do dzisiaj nie otrzymałam towaru za który zapłaciłam na samym początku proponowali mi zwrot pieniędzy ale warunek był abym przysłała im numer mojego konta bankowego gdy odmówiłam brak z ich strony jakiejkolwiek dobrej woli.Podaj złodzieją numer konta to jeszcze konto ci oczyszczą dlatego nie polecam tej firmy nie wierzcie im na słowo bo zostaniecie z niczym a było to w sierpniu zeszłego roku policzcie sobie ludzie ilu naiwnych już wyrolowali
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka