Dodaj do ulubionych

Wizz Air chce przewieźć milion pasażerów w Polsce

IP: *.speed.planet.nl 05.03.04, 19:26
Dobrze, ze bedzie istniala konkurencja dla AirPolonii. Straszni z nich
zdziercy. Niby tanio, ale nie do konca;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: bld Re: Wizz Air chce przewieźć milion pasażerów w Po IP: *.opa-carbo.com.pl 05.03.04, 19:35
      no moze nareszcie bedzie tansze polaczenie z budapesztem niz pociag
      • Gość: mk Re: Wizz Air chce przewieźć milion pasażerów w Po IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 22:01
        I bardzo dobrze..
        • Gość: Leon Re: Wizz Air chce przewieźć milion pasażerów w Po IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.04, 22:31
          Bez wielkiego szumu i fanfar Węgrzy zainwestują kilkadziesiat mln euro , mam
          nadzieję , że także bez wielkich zachęt i ulg podatkowych w przeciwieństwie do
          sprawy inwestycji Hundaia. Oczywiście to nie ten rząd wielkości , ale na
          bezrybiu i rak ryba.
      • Gość: ralf Re: Wizz Air chce przewieźć milion pasażerów w Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 23:56
        Do Bupapesztu mozna juz kupic bilet liniami SkyEurope.
        Z Warszawy bilet kosztuje ok 400 zl total w 2 strony.
        www.skyeurope.com
    • Gość: lotnik AirPolonia, podwojna cena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 23:21
      do budapesztu z warszawy ma leciec tez wkrotce Skyeurope (www.skyeurope.com).
      co do airpolonia, juz pare razy skorzystalem dzieki temu, ze jestem bardzo
      elastyczny z terminami. Inaczej czesto okazuje sie drozsza od LOtu i BA.

A jeszcze jedno: raz pobrali sobie z mojej karty kredytowej oplate za jeden
      bilet... 2 razy. Od miesiaca walcze o zwrotu tych 489zl, ale usluga klienta nie
      jest ich mocna strona. co dwa dni mowia mi ze pieniadze wroca na moje konto
      pojutrze...
    • Gość: Wojtie WSTYD POLACY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 01:56
      Czesi maja Skode, Wegrzy tanie linie lotnicze, a my Polacy tylko export
      ksiedzy, zlodzieji samochodowych i rewolucji solidaruchowatej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka