dave010203e 05.04.11, 15:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labidola pij, Zając... 05.04.11, 15:56 - Jak pańska godność? - Królik.. - Że jak, proszę? - Królik... - Ha, ha, ha!!!! - Co się pan śmiejesz? - Bo zrozumiałem 'Królik"... (dla mniej zorientowanych - z przedwojennej "Jadzi" - Smosarska, jako tenisistka) Odpowiedz Link Zgłoś
gollumarlf Lindt wygrał wieloletnią batalię o wielkanocneg... 05.04.11, 16:07 Brrrr, brrrr... coś mi się widzi, że Kim Dzong Il będzie długodystansowcem, jak Fidel Castro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Jak można zastrzec coś co jest powszechnie znane i IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 16:15 nie jest wymysłem tylko dziełem natury - królik (zając) - dla niezorientowanych jeden pies - ergo - oddajcie nam zajączka - on należy do nas wszystkich Bo chodzi o to by gonić ......... kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacik Może mi ktoś wytłumaczyć.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.11, 17:41 Jaki związek z ukrzyżowaniem i zmartwychwstaniem ma czekoladowy zajączek? Odpowiedz Link Zgłoś