Dodaj do ulubionych

Sprzedajemu PZU,kupujemy samolot

IP: 62.233.181.* 28.02.02, 10:06
Nie chcemy sprzedać PZU bo mamy do tego prawo.Idjotyzmy wypisywane przez
gazetę porażają.W/g waszych pseudo dziennikarzy jeśli jakiś prawicowy idiota
coś podpisze to już nie można się z tego wycofać.Przykład p.Będkowskiego
pokazał że wszystkie stare umowy powinny być renegocjowane. Unia europejska
może grozić swoim członkom a nie nam.Co się dzieje.Nie chcemy kupić samolotu od
amerykanów -grożą nam,nie chcemy sprzedać za parę groszy PZU-grożą nam.Już
jesteśmy na kolanach.Jeśli tak będzie dalej to ja też nie chcę do takiej
europy,choć do tej pory byłem jej gorącym zwolennikiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: dymar Re: Sprzedajemu PZU,kupujemy samolot IP: 2.4.STABLE* / 10.1.0.* 28.02.02, 12:39
      Gość portalu: oskar napisał(a):

> Nie chcemy sprzedać PZU bo mamy do tego prawo.Idjotyzmy wypisywane przez
      > gazetę porażają.W/g waszych pseudo dziennikarzy jeśli jakiś prawicowy idiota
      > coś podpisze to już nie można się z tego wycofać.Przykład p.Będkowskiego
      > pokazał że wszystkie stare umowy powinny być renegocjowane. Unia europejska
      > może grozić swoim członkom a nie nam.Co się dzieje.Nie chcemy kupić samolotu od
      >
      > amerykanów -grożą nam,nie chcemy sprzedać za parę groszy PZU-grożą nam.Już
      > jesteśmy na kolanach.Jeśli tak będzie dalej to ja też nie chcę do takiej
      > europy,choć do tej pory byłem jej gorącym zwolennikiem.

Co do sprzedawania majątku i dyktatu warunków co do samolotow - całkowicie
      popieram. Jednak obawiam się, że nie jest to czysta gra - i po prostu ktoś inny
      (czyli nie ustawiony przez AWS) musi na tym zarobić. Co do Bentkowskiego to nie
      masz racji - nie wierzę że po obcięciu części projektu ktoś inny to zrobi na
      porównywalnym poziomie taniej. Chyba że wierzysz że np. Prokom(ZUS) zrobi to
      natychmiast ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka