Gość: Inwestos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:57 Inwestowanie w Polsce szukasz pomocy zobacz > finansowania w oparciu o fundusze kapitału Private Equity i Venture Capital Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilg01 Re: Inwestowanie w Polsce 02.09.11, 06:01 czesc nie lepiej po prostu kupic zloto, jest nawet hurtownia zlota kupujesz, chowasz i zarabiasz znacznie wiecej niz nie wiem "jakie tam inwestowanie" znajomy kupuje zloto i chyba je wogródku zakopuje:):) nie wiem co z nim robi ale jak patrze na ceny złota to nieźle się na tym obłowił ostatnio trafiłem na fajny poradnik jak inwestować w złoto: zloto.wszystkie-banki.pl/2011/08/darmowy-poradnik-katalog-zota.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Re: Inwestowanie w Polsce IP: *.nyc.res.rr.com 02.09.11, 06:56 Racja ! W przyszłym roku 1 oz Au będzie kosztować ponad $20.000 a może i więcej. Cała ta fikcyjna światowa gospodarka oparta o anglosaską ekonomię czyli o konsumpcję na kredyt musi się zawalić. Nie ma innej możliwości dlatego, że nie ma aż tylu światowych zasobów które zrównoważyłby powstały w ten sposób dług i który czeka na spłacenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srebro Re: Inwestowanie w Polsce IP: 196.41.226.* 23.09.11, 13:16 najlepsze inwestycje to zloto i srebro warto zajrzec i poczytac: srebroizloto.blogspot.com fajne jest: zanim kupisz zloto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Inwestowanie w Polsce? IP: *.dsl.telepac.pt 23.09.11, 16:17 Trzeba byc bardzo naiwnym, aby dzis inwestowac w bnkrutujcej na naszych oczach Polsce, a takze aby zakopywac zloto w ogrodku, podczas gdy na rynku sa dostepne coraz lepsze wykrywacze metali... Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: Inwestowanie w Polsce? 29.12.11, 17:52 Jak teraz inwestować to tylko w magazyny. Obserwujecie co się dzieje na www.oferty.biz.pl/ ? Ja jestem bardzo bliski zawarcia transakcji. Czekam tylko na wspólnika, który również będzie zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś