Dodaj do ulubionych

Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek

15.08.11, 12:45
Ja bym do tego dodał białe plamy w WARSZAWIE:
- okolice stacji PKP Rakowiec, wzdłuż Grójeckiej/Al. Krakowskiej na granicy Ochoty i Włoch. Zawsze tam zrywa zasięg.
- okolice Rozbrat i Trasy Łazienkowskiej,
- przejazd przez Wisłę mostem Toruńskim - po stronie Bielańskiej na chwilę zanika zasięg

Obserwuj wątek
    • Gość: goscgosc Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.aster.pl 15.08.11, 12:57
      zmien telefon,na moim wszedzie tam jest
      • Gość: . Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: 194.116.253.* 15.08.11, 13:10
        Nie wiem jak jest w Warszawie, ale 200 miejscowości w Polsce? Raczej jest ich znacznie więcej. Na głębokiej prowincji brak zasięgu lub bardzo słaby zasięg uniemożliwiający normalną komunikację jest niemal normą.

Ale i w dużych miastach, albo blisko nich są problemy. Przykład: jadąc pociągiem z Poznania do Szczecina za stacją Krzyż zaczynają się lasy, i tam zasięgu nie ma wcale. Trwa to dobre pół godziny jazdy. Nie ma ani kreseczki na telefonie, nic, nul. Nie wiem ile po drodze mija się wsi. Później zasięg pojawia się w miasteczku Dobiegniew, ale za nim znowu są problemy. Najlepsze jednak, że przed stacją Szczecin Dąbie też jest przez chwilę "czarna dziura" z zasięgiem. Nie jest to sytuacja jednorazowa.

Pewnie zaraz ktoś tu napisze - "A kto ma komórkę w goovnianym Plusie?!"? Otóż ma kilka milionów ludzi w tym kraju.

Myślę że problem dotyczy wszystkich operatorów. W reklamach podawane są nieprawdziwe informacje o procentowej powierzchni zasięgu w Polsce. To też się kwalifikuje na sprawę dla UOKiK.
        • kkk8884 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 15.08.11, 13:47
          Dodaję następne: Gliwice Trynek. Gdy tam bywam, dostaję szału. Mieszkańcy raczej rozmawiają wisząc w oknie, żeby coś złapać - zakładam, że z różnych sieci.
          • 4krzych1 to zadziwiające, jak ta Stróżyńska trwa... 15.08.11, 18:21
            ...musi być lepsza od Sawickiej i Kopacz, no i "podlegać" boskiemu Tusku "bezpośrednio"...
            • tom.gorecki Re: to zadziwiające, jak ta Stróżyńska trwa... 15.08.11, 22:45
              4krzych1 napisał:

> ...musi być lepsza od Sawickiej i Kopacz, no i "podlegać" boskiemu Tusku "bezpo
              > średnio"...

I dobrze, pisiaczku, że trwa. Trwa mać. Mać trwa. Przykruchtowo-rydzykowe politykiery, których wyznajesz, zaraz wsadzili by tam ministranta bez pojęcia i cojones. I bryndza.
          • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 04:59
            kkk8884 napisała:

> Dodaję następne: Gliwice Trynek. Gdy tam bywam, dostaję szału. Mieszkańcy racze
            > j rozmawiają wisząc w oknie, żeby coś złapać - zakładam, że z różnych sieci.

*** Tam właśnie powinien powstać oddział psychiatryczny łOjca Rydzyka.
        • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 05:03
          Gość portalu: . napisał(a):

Przykład: jadąc pociągiem z Poznania do Szczecina za stacją Krzyż zaczynają się lasy, i tam zasięgu nie ma wcale. Trwa to dobre pół godziny jazdy. Nie ma ani kreseczki na telefonie,
          > nic, nul. Nie wiem ile po drodze mija się wsi. Później zasięg pojawia się w mia
          > steczku Dobiegniew, ale za nim znowu są problemy. Najlepsze jednak, że przed st
          > acją Szczecin Dąbie też jest przez chwilę "czarna dziura" z zasięgiem. Nie jest
          > to sytuacja jednorazowa.
          >
          > Pewnie zaraz ktoś tu napisze - "A kto ma komórkę w goovnianym Plusie?!"? Otóż m
          > a kilka milionów ludzi w tym kraju.
          >
          > Myślę że problem dotyczy wszystkich operatorów. W reklamach podawane są niepraw
          > dziwe informacje o procentowej powierzchni zasięgu w Polsce. To też się kwalifi
          > kuje na sprawę dla UOKiK.

*** Nie przejmuj się, tę linię niedługo PKP zlikwiduje i o braku zasięgu wszyscy zaPOmną.
    • Gość: grzybiarz Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: 213.216.109.* 15.08.11, 13:48
      Puszcza Notecka to istotnie komórkowa czarna dziura. Na mapkach niby zasieg jest, ale w realu - nie działa. Obojetnie jakiej sieci. Co najwyżej mozna OdebraĆ smsa. Za to w Borach Tucholskich o dziwo zasięg jest w wiekszości miejsc.
      • Gość: le Ming Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: 178.73.49.* 15.08.11, 13:59
        > Puszcza Notecka to istotnie komórkowa czarna dziura.

To rzeczywiście poważny problem. Jelenie nie mogą sobie pogadać. Podobnie jak w centrum Puszczy Białowieskiej. Albo w pustych dolinach w Beskidzie Niskim.
        • Gość: zniesmaczona Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 14:03
          Owszem brak zasięgu lasach, puszczach, górach itp. jest problemem, jak zdarzy się wypadek nie ma jak wezwać pomocy.
          • Gość: le Ming Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: 178.73.49.* 15.08.11, 14:27
            No. A w dodatku nie ma tam dróg asfaltowych i karetka nie może dojechać. Dramat prawdziwy...
            • Gość: . Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.aircity.pl 15.08.11, 15:22
              To po co operatorzy okłamują że zasięg jest, jak go nie ma? To jest w porządku twoim zdaniem?
              • Gość: gari Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 15:31
                To jest w porządku twoim zdaniem?

Brak zasięgu tak, okłamywanie nie.
              • Gość: le Ming Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: 178.73.49.* 15.08.11, 16:02
                Brak zasięgu w dziczy mnie wali; powiem więcej - jest pożądany, bo jest wtedy ciszej i spokojniej. A jak ktoś nie może się od słuchawki odspawać, to niech jeździ do kurortów. Natomiast kłamstwa operatorów należy tępić. Nie widzę tu sprzeczności.
                • Gość: grzybiarz Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: 213.216.109.* 15.08.11, 19:02
                  W tej głuszy jak arogancko się obnosisz są całe wsie. Z twoim nastawieniem pojedź tam ASFALTOWĄ drogą, stań na środku wsi i krzyknij miejscowym, że masz w d...*e, że nie ma tam zasięgu. Jak ci przewasonują gębę, to nie płacz, że nie bylo jak wezwać karetki!
                • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 04:39
                  Gość portalu: le Ming napisał(a):

> Brak zasięgu w dziczy mnie wali; powiem więcej - jest pożądany, bo jest wtedy c
                  > iszej i spokojniej. A jak ktoś nie może się od słuchawki odspawać, to niech jeź
                  > dzi do kurortów. Natomiast kłamstwa operatorów należy tępić. Nie widzę tu sprze
                  > czności.

*** I tu się z Tobą nie zgodzę, bo właśnie tam, w dziczy zasięg jest najważniejszy.
                  Być może zdarzy się, choć nikomu nie życzę, że będziecie potrzebować wezwać karetkę, straż pożarną i powstanie problem z uratowaniem życia lub dobytku, możesz potrzebować wezwać pomoc po ugrzęźniesz na gruntowej drodze w środku nocy, wyciągniesz swoją "wypasioną" komórę a tu obciach, nie działa, to dopiero wstyd.
                  W mieście to ja mogę zadzwonić zębami o rynnę albo z poczty czy jakiegoś hotelu/ knajpy a w lesie, w górach czy na pustyni, tam właśnie potrzebne są najnowsze zdobycze techniki.
                  Spróbuj zadzwonić po pomoc kiedy podcvzas wędrówki po górach nagle załamie się pogoda a Ty siedzisz jak doopa w jaskini i modlisz się by jakiś idiota tędy przechodził.
          • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 04:49
            Gość portalu: zniesmaczona napisał(a):

> Owszem brak zasięgu lasach, puszczach, górach itp. jest problemem, jak zdarzy s
            > ię wypadek nie ma jak wezwać pomocy.

*** I tu jedna z niewielu osób kuma o co chodzi, reszta chce się pochwalić komórką, a w lesie nie ma komu. Oj żal mi Was sierotki.
      • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 04:57
        Gość portalu: grzybiarz napisał(a):

> Puszcza Notecka to istotnie komórkowa czarna dziura. Na mapkach niby zasieg jes
        > t, ale w realu - nie działa. Obojetnie jakiej sieci. Co najwyżej mozna OdebraĆ
        > smsa. Za to w Borach Tucholskich o dziwo zasięg jest w wiekszości miejsc.

*** Na ekranach smartfonów powinny być widoczne aktualnie rosnąse grzyby, wtedy nie trzeba uruchamiać promocji by sprzedać maksymalną ilość komórek, nie wierzycie, sprawdźcie!!!
    • Gość: mm Gliczarów Górny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 13:52
      w kilku miejscach brak. Oraz żalosne połaczenie bluconect.
    • Gość: ap idealne miejsca na urlop:)))))))))))))))))))))))) IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 13:56
    • Gość: le Ming Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: 178.73.49.* 15.08.11, 13:57
      > - przejazd przez Wisłę mostem Toruńskim - po stronie Bielańskiej na chwilę zanika zasięg

Ale chyba nie w Plusie? Bo nie zauważyłem...
      • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 04:54
        Gość portalu: le Ming napisał(a):

> > - przejazd przez Wisłę mostem Toruńskim - po stronie Bielańskiej na chwil
        > ę zanika zasięg
        >
        > Ale chyba nie w Plusie? Bo nie zauważyłem...

*** Chwila w PLUSie to mgnienie oka, chwila w ORANGE to wieczność!!!
    • Gość: Jarek_Kanarek Idealne miejsca na urlop IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 14:02
      Po co komu zasięg w środku puszczy ? są miejsca gdzie lepiej by nie było zasięgu, przynajmniej można wypocząć bez narażania się na promieniowanie. Proszę zostawcie kilka takich miejsc..
      • Gość: Jojo Re: Idealne miejsca na urlop IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.11, 14:07
        Wystarczy ten" przyrzad szpiegowski" zostawic w domu,co zawsze robie w wolnym czasie.
      • Gość: hahah Re: Idealne miejsca na urlop IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 14:34
        Na promieniowanie polecam gustowny kapelusik
        scienceblogs.com/startswithabang/upload/2009/04/weekend_diversion_do_tinfoil_h/tinfoil-hat.jpg
      • sowa_46 Re: Idealne miejsca na urlop 16.08.11, 04:52
        Gość portalu: Jarek_Kanarek napisał(a):

> Po co komu zasięg w środku puszczy ? są miejsca gdzie lepiej by nie było zasięg
        > u, przynajmniej można wypocząć bez narażania się na promieniowanie. Proszę zost
        > awcie kilka takich miejsc..

*** A po co komu człowiek w puszczy, naśmieci, nasra gdzie popadnie, syf zostawi po sobie, proszę zostawcie takie miejsca nietknięte przez te obleśne bestie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jaku939 Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.cdma.centertel.pl 15.08.11, 14:04
      A ja bywam w Dormowie-piekne miejsce i tam nie ma wcale zasiegu! No i telefonow stacjonarnych tez nie ma! A odleglosc do miasteczka-Miedzychod to 8 km. Jak narazie od lat wszyscy obiecuja poprawe, wlacznie z panem burmistrzem, i nadal brak zasiegu. Ja juz w obiecanki nie wierze! Za komuny tak bylo a i teraz nie lepiej.
      • Gość: Jk 3G PLAY pod Ślężą IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 14:28
        W Sulistrowiczkach pod górą Ślężą, gdzie wielu wrocławian ma domy letniskowe brakuje 3G play i jest to dość kłopotliwe
        • sowa_46 Re: 3G PLAY pod Ślężą 16.08.11, 04:44
          Gość portalu: Jk napisał(a):

> W Sulistrowiczkach pod górą Ślężą, gdzie wielu wrocławian ma domy letniskowe br
          > akuje 3G play i jest to dość kłopotliwe

*** A po co Wam tam 3G jeżeli w okolicy jest wielkie G?
      • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 04:47
        Gość portalu: jaku939 napisał(a):

> A ja bywam w Dormowie-piekne miejsce i tam nie ma wcale zasiegu! No i telefonow
        > stacjonarnych tez nie ma! A odleglosc do miasteczka-Miedzychod to 8 km. Jak na
        > razie od lat wszyscy obiecuja poprawe, wlacznie z panem burmistrzem, i nadal br
        > ak zasiegu. Ja juz w obiecanki nie wierze! Za komuny tak bylo a i teraz nie lep
        > iej.
        *** Zmienić burmistrza na mniej zacofanego i żeby nie był komuchem, wiem, trudno o takiego bo albo komuch albo Żyd albo świętojebliwy.
        W każdym razie zmieniać dotąd aż traficie na człowieka a nie jakieś ścierwo sqrvysyńskie!!!
    • danny_boy Białe plamy w Gazecie 15.08.11, 14:55
      Niedouczeni gimnazjaliści-redaktorzy tworzą jedną wielką plamę, dosłownie i w przenośni: „dolnośląskiem”, „lubuskiem”. Czy ktokolwiek czyta te teksty przed opublikowaniem? Ma ktoś pojęcie o ortografii?
      • Gość: EM Re: Białe plamy w Gazecie IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 15.08.11, 15:09
        Ty potrzebujesz najwyrazniej dodatkowych lekcji polskiego.
      • miroslawa_potrzeba Re: Białe plamy w Gazecie 15.08.11, 15:25
        danny_boy napisał:

> Niedouczeni gimnazjaliści-redaktorzy tworzą jedną wielką plamę, dosłownie i w p
        > rzenośni: „dolnośląskiem”, „lubuskiem”. Czy ktokolwiek
        > czyta te teksty przed opublikowaniem? Ma ktoś pojęcie o ortografii?

-------------------

Raczej to tobie przydalyby sie jakies lekcje wyrownawcze z jezyka polskiego;-D
      • princessofbabylon Re: Białe plamy w Gazecie 15.08.11, 15:34
        danny_boy napisał:

> Niedouczeni gimnazjaliści-redaktorzy tworzą jedną wielką plamę, dosłownie i w p
        > rzenośni: „dolnośląskiem”, „lubuskiem”. Czy ktokolwiek
        > czyta te teksty przed opublikowaniem? Ma ktoś pojęcie o ortografii?

Właśnie. Też mi się to w oczy rzuciło. Albo dolnośląskim (że w województwie), albo Dolnośląskiem (wtedy wielką literą). A ta dwójka pod Tobą, to mi humor poprawiła na resztę dnia :)
    • Gość: Marian W PLAY są tylko białe plamy - już nie mogę się IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 15:08
      doczekać kiedy skończy mi się umowa i zostawię to dziadostwo.
    • big_gadu Zgłaszam parę nowych miejsc ! 15.08.11, 16:50
      Nowa Huta w Krakowie - play ma problemy z łącznością i to stale, zanika mi sygnał !

Węgierska Górka koło Żywca - Romanka - sieć żadnego polskiego operatora nie działa,

w górze sa obecni Słowacy !!!!
      • Gość: tpepe Gorce IP: *.nencki.gov.pl 15.08.11, 17:21
        Nawet w Gorcach, z 50 km od granicy silniejsze są sieci słowackie.
      • sowa_46 Re: Zgłaszam parę nowych miejsc ! 16.08.11, 04:31
        big_gadu napisała:

> Nowa Huta w Krakowie - play ma problemy z łącznością i to stale, zanika mi s
        > ygnał !
        >
        > Węgierska Górka koło Żywca - Romanka - sieć żadnego polskiego operatora nie dzi
        > ała,
        >
        > w górze sa obecni Słowacy !!!!

*** A po co komu komórka w górach, tam buduje się szałas.
    • Gość: gg Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.kwidzyn.mm.pl 15.08.11, 17:01
      Przyłęsko, gmina Strzelce Krajeńskie, woj. lubuskie
      - jak wejdziesz na takie wniesienie-wał, to złapiesz sygnał
      Szumiłowo pod Kostrzynem nad Odrą - tam przechytują cię niemieckie sieci
    • Gość: zarro Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.net.pbthawe.eu 15.08.11, 17:27
      Chyba chodzi o mikr miejsca i miasteczka....
      Bo u mnie w pracy w pewnych miejscach biurowca również nie ma zasięgu....
      www.markamiasto.pl/
    • Gość: wkurzona Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: 82.160.139.* 15.08.11, 18:06
      Baszków w Wielkopolsce to jest miejscowość?? To przecież wiocha zabita dechami.
      • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 04:29
        Gość portalu: wkurzona napisał(a):

> Baszków w Wielkopolsce to jest miejscowość?? To przecież wiocha zabita dechami.

*** Nieprawda, z tych dech sołtys postawił córce chałupę i wiocha nie jest już zabita, ot i postęp nastąpił!!!
    • Gość: gal Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.chwalecice.infineo.pl 15.08.11, 18:40
      do listy dorzucę Chwalęcice pod Gorzowem Wielkopolskim, wszyscy tu się rwą :( a to tylko trzy kilometry od miasta
    • Gość: zartiepl Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 21:04
      Jadąc z Warszawy na południe pociągiem w białą dziurę trafiamy już za Warką, problemy z zasięgiem są prawie do Radomia. Dotyczy to wszystkich sieci, zasięgu nie ma w szerokim na kilka - kilkanaście kilometrów pasie wzdłuż torów. To, że z okien pociągu widać tylko las, nie oznacza, że w pobliżu nie ma domów.
      PS. Jeżdżący z Radomia do Warszawy do pracy mogą się dzięki temu wyspać, ale gdyby (odpukać) trzeba by było wezwać pomoc ...
      • Gość: makrela Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 22:18
        A czy fajnie jest mieszkać w dużym mieście i chcąc zadzwonić muszę wychodzić z mieszkania
        na ulicę, bo wewnątrz sygnału za chiny nie ma, a do przebywającego w mieszkaniu
        nie dodzwoni się nikt, to jest k...a telefonia za dwa złote, ery, orange, pluje, wszystkie po
        jednych pieniądzach hooje, wszystkie te telefonie przetestowałam, przed spisaniem umowy, tak,tak my wszędzie mamy zasięgi, a potem biała plama, w doopie cie mają, byle kasę doją.
        a jak rozwiązać chce się umowe to nagle wszystkie komputery wysiadły, sieć sie spie...ła,
        byle klienta przytrzymać, były stacjonarne telefony był spokój, nadejszły komórki jest burdel.
    • Gość: klakier Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.nyc.res.rr.com 15.08.11, 22:36
      "To dlatego kilka tygodni temu UKE podpisało z operatorami porozumienie - mogą liczyć na to, że stawki hurtowe, które są ich źródłem przychodów, nie zostaną w najbliższych latach radykalnie zmniejszone przez regulatora, ale w zamian muszą inwestować."
      ----
      Otóż to ! Problemem branży IT w Polsce nie są ani pieniądze ani technologie. Problemem są stare dziady bez wiedzy i bez talentu. Sklerotyczne imbecyle trzęsące się ze strachu przed konkurencją i histerycznie gromadzące pieniądze by ustawić swoje rodziny na całe pokolenia.
    • rehman Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 15.08.11, 22:38
      Niech postawią tam automaty telefoniczne, będzie taniej.

Ja nie mam komórki w ogóle i przynajmniej nie denerwuje mnie brak zasięgu.
    • Gość: Tomo Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek IP: *.merinet.pl 15.08.11, 23:13
      hardy01 napisał:
      Ja bym do tego dodał białe plamy w WARSZAWIE:
      - okolice stacji PKP Rakowiec, wzdłuż Grójeckiej/Al. Krakowskiej na granicy Ochoty i Włoch. Zawsze tam zrywa zasięg.
      - okolice Rozbrat i Trasy Łazienkowskiej,
      - przejazd przez Wisłę mostem Toruńskim - po stronie Bielańskiej na chwilę zanika zasięg

Wyłącz 3G, które w Polsce jest fikcją i ustaw sobie 2G.
      Problemy znikną.
    • Gość: Ciało pedagogiczne Świat mi się teraz zawalił IP: *.icpnet.pl 16.08.11, 03:37
      Świat mi się teraz zawalił - to jednak nie mogę zadzwonić do sołtysa Sraczkowa?
    • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 04:21
      hardy01 napisał:

> Ja bym do tego dodał białe plamy w WARSZAWIE:
      > - okolice stacji PKP Rakowiec, wzdłuż Grójeckiej/Al. Krakowskiej na granicy Och
      > oty i Włoch. Zawsze tam zrywa zasięg.
      > - okolice Rozbrat i Trasy Łazienkowskiej,
      > - przejazd przez Wisłę mostem Toruńskim - po stronie Bielańskiej na chwilę zani
      > ka zasięg
      >
      *** A czego się tam sPOdziewać, W-wa to wiocha a na wiochach po co komu komórka, oni mają spichlerze, kopce.
    • sowa_46 Re: Ponad 200 miejsc bez zasięgu komórek 16.08.11, 05:06
      hardy01 napisał:

> Ja bym do tego dodał białe plamy w WARSZAWIE:
      > - okolice stacji PKP Rakowiec, wzdłuż Grójeckiej/Al. Krakowskiej na granicy Och
      > oty i Włoch. Zawsze tam zrywa zasięg.
      > ka zasięg
      >
      *** Warszawa, qrde gdzie to jest, to w jakimś lesie czy na pustyni, jeśli tak to nic dziwnego, zasięgu dalej nie będzie, przecież tam ludzie nie mieszkają, to jakiś koszmar!!!!!
    • Gość: b-ania Kamianna IP: *.stat.gov.pl 16.08.11, 08:05
      Kamianna, Światowe Centrum Apiterapii. Żadana sieć nie działa. Wstyd.
    • Gość: Waldi Mam pytanie o siec T-mobile IP: *.ip.jarsat.pl 16.08.11, 11:03
      dziala bardzo dobrze w Niemczech.Czy w woj .lubuskim jest mozliwisc recznego logowania sie w T-mobile niemieckim? a jezeli tak to jakie sa koszty.Mysle o tym,czy jak po polskiej stronie brak zasiegu to byc moze jest zasieg niemiecki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka