Dodaj do ulubionych

Dzienna kapitalizacja odsetek

24.08.11, 20:18
Korzystacie z lokat z dzienną kapitalizacją? Warto? Czy lepiej długoterminowe lokaty? Podobno dzienna kapitalizacja możliwa jest tylko do końca roku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piston46 Re: Dzienna kapitalizacja odsetek IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 21:02
      Podobno lokaty z dzienną kapitalizacją odsetek miały być zlikwidowane od lipca ale nie mogę znaleźć konkretów.
    • sugar.kowalczyk Re: Dzienna kapitalizacja odsetek 25.08.11, 21:22
      to może pomóc
      wyborcza.biz/biznes/1,101562,9671066,Zniknie_luka_w_podatku_Belki__Tylko_czemu_zostaje.html
      moja siostra się w to bawi w mBanku i z tego co wiem to spoko, pieniądze po prostu sobie rosną codziennie.
      • roez Re: Dzienna kapitalizacja odsetek 26.08.11, 15:52
        "mbank srembank", szkoda słów (choćby za wprowadzanie kolejnych opłat, np. za kartę).
        • Gość: Piston46 Re: Dzienna kapitalizacja odsetek IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 16:07
          O ile poprzednią opłatę można było przeboleć (jeżeli korzystało się z konta, dalej było tak naprawdę opłat), to z kartą polecieli... szczególnie, że tak chwalili się brakiem opłat za cokolwiek.
          • sugar.kowalczyk Re: Dzienna kapitalizacja odsetek 28.08.11, 14:28
            popatrz, a moja siostra jakoś nadal nic w mbanku nie płaci.
    • chahandra Re: Dzienna kapitalizacja odsetek 30.08.11, 18:41
      Teraz jest w bankach wysyp lokat z tą dzienną kapitalizacją. Coś o tym ostatnio pisali na wyborczej. O ile pamiętam, jako dobrą opisano lokatę w Aliorze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka