Dodaj do ulubionych

Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch zak...

IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 23.05.04, 20:29
Faceta powinni uniewinnić lub wymierzyć łagodną karę. Na dożywocie skazać
oszustów, którzy doprowadzili go do rozpaczy. Nie można winić człowieka,
który chciał pomóc swej żonie. Bądźmy państwem prawa a nie bezprawia. Karać
trzeba ludzi żerujących na cudzych marzeniach i tragediach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grześ Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch zak... IP: *.net / 82.160.62.* 23.05.04, 20:32
      Szkoda człowieka! Zmarnował sobie życie przez głupote!Postrzeleni też pewnie
      byli tylko szeregowymi pracownikami biura! A cała reszta złodziei pewnie
      siedzi i liczy kase! A to ich powinien facet przynajmniej niezle poturbować!
      Ale mamy prawo w tym pomylonym kraju jakie mamy i teraz są tego efekty!Już
      dawno powinni pozamykać te systemy "Argentyńskie" ale nie bo ktoś musi
      najpierw sobie i innym zmarnować życie żeby się coś zaczeło dziać w okół
      sprawy!
      • Gość: greg Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 20:58
        Ci których postrzelił nie są zwykłymi pracownikami biura. Są to kanalie, które
        z premedydacją okradali ludzi - oferowali im złodziejskie umowy do podpisania.
        Szkoda, że nie zdechli. Może dało to by do myślenia innym oszustom co prowadzą
        podobną złodziejską działalność.
        Czy jest już jakieś konto, fdzie moża by wpłacać pieniądze na obronę tego
        biednago człowieka? Wiadomo że bez kasy i dobrego adwokata w sądzie go zjedzą.
        • Gość: ja Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.core.lanet.net.pl 24.05.04, 01:18
          Hmm, współczuje kolesiowi. Nie chciałbym być na jego miejscu, bo się boję
          że mógłbym zareagować podobnie.
          • Gość: obywatel PL To była zwykła "obrona konieczna" IP: *.bielsko.msk.pl 24.05.04, 08:35
            No, może troszeczkę przekroczone granice obrony koniecznej. No bo przecież
            przed takimi złodziejami nikt nas w tym kraju nie broni. A jest ich coraz
            więcej. W swojej skrzynce pocztowej widzę takie oferty co chwila. Ja to wrzucam
            do kosza, bo wiem,że to złodzieje a poza tym nie potrzebuję pożyczek. Ale jeśli
            jakiś biedak potrzebuje?
            • Gość: Ogryzek Re: To była zwykła "obrona konieczna" IP: *.nll.se 24.05.04, 11:00
              Trafil oszust na oszusta. Oszust bioenergoterapeuta, ktory mami ludzi leczeniem
              (cos o dziwo magnesiki jego zonie nie pomogly) spotkal sie z sobie wartym
              oszustem bankowcem, ktory mydli oczy systemem argentynskim.
              • Gość: Wojo Re: To była zwykła "obrona konieczna" IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 24.05.04, 12:04
                Oszust nie oszust, jak jest wyżej napisane ludzie staneli za nim murem gdy go o
                to oskarżyli. Przykra jednak jest sprawa żeby ujawnione oszustwo miało jakiś
                odźwięk w kraju to musi dojść do tragedii.
                • Gość: Andrzej Taki to już kraj, dla oszustów raj IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 12:27

Taki to już kraj, dla oszustów raj, na przemoc
                  finansową trzeba odpowiadać fizyczną, inaczej
                  policja się tym nie zainteresuje - teraz może
                  się przyjrzą firmie która doprowadza swoich
                  klientów do takiej desperacji. MOŻE...
                  • Gość: Michal Co dalej? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.04, 17:02
                    A firma zmieni teraz nazwe po raz kolejny i dalej beda okradac ludzi.
                    Nie 'wyleczy' sie kraju z takich paradoksow w taki sposob. Trzeba leczyc źródło
                    a nie przyczyny choroby. To ze ten człowiek strzelał zostało spowodowane po
                    pierwsze tym ze został oszukany po drugie tym ze był zdresperowany ratowac
                    swoja żonę. Oszuści sprzedali mu marzenie o zdrowej żonie i prawde mowiac nie
                    wiem jak ja bym zareagował w podobnej sytuacji. Facet był po prostu pod silną
                    presją. z jednej strony chora żona, z drugiej obiecane pieniądze. Czas leciał,
                    pieniędzy nie było a zona cały czas chorowała i nie wiadomo czy jej stan sie
                    nie pogarszał ale mozna założyć że tak. Sytuacja nie do pozazdroszczenia. Musze
                    powiedzieć że nie żal mi tych pracowników ale to nie w nich bym szukał winy za
                    to zajście. Pracodawcy zatrudniając ich wyraźnie określili co i jak mają
                    sprzedawać. Przy obenym rynku pracy nie dziwie się że dużo ludzi łapie sie na
                    takie oferty i zostaje oszustami. Generalnie uważam, że cała wina leży po
                    stronie osoby, która wymysliła ten system i żeruje na krzywdzie ludzkiej.
                    • geniusz-pm Re: Co dalej? 25.05.04, 09:34
                      NAPISALES: Pracodawcy zatrudniając ich wyraźnie określili co i jak mają
                      > sprzedawać. Przy obenym rynku pracy nie dziwie się że dużo ludzi łapie sie na
                      > takie oferty i zostaje oszustami.
                      A JESLI TY BUS BYL BEZROBOTNY I KTOS CI KAZAL OSZUKIWAC LUDZI TO CZY ZROBILBYS
                      TO KOLEGO ???
                      NIE TLUMACZ TYCH OSZUSTOW !!! BO JAK CIEBIE TO SPOTKA TO NAPEWNO ZMIENISZ
                      ZDANIE.
        • Gość: ja Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.zacheta.net 24.05.04, 16:33
          nie jest to postepek godny pochwalenia ale rozumiem desperacje tego goscia moze
          sady polki wezma to pod uwage i zaczna dobierac sie do tych zlodzieji najgorsze
          to to ze takie przekrety przydazaja sie ludziom naprawde potrzebujacym .
          a moze oszusci tez sie nad tym zastanowia "zdarzylo sie raz moze zdarzyc sie
          drugi"
      • Gość: Mr.X Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:33
        Powinno sie cos zrobic z tym systemem DOBRZE ZROBIL choc strzelal do plotek, im
        tez sie nalezy przecież wiedzieli o co chodzi
      • Gość: LZ Przypominam że ZUS to także system argentyński. IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 24.05.04, 22:31
        Ciekawe kiedy ludzie ruszą na biura Zakładu?
    • Gość: mark_mk Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch zak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 20:48
      To jest wielka tragedia tacy ludzie jak Marek Ż. są doprowadzeni do
      ostatecznosci przez własnie takie firmy jak ta chcą tylko nachabić swoje
      kiesy i się zmyć . Podejżewam że napewno by tak się nie stało jakby była to
      firma wporządku a tak stała się tragedia dla tych którzy są postrzeleni i
      tego kto strzelał.Powinno się bardziej sprawdzać takie firmy i odbierać im
      prawo do jakiej kolwiek działalności dożywotnio jeżeli się okażą oszustami.
      • Gość: kara Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 21:24
        taka jest kara jak sie nie czyta tego co się podpisuje.nie jestem zwiazany z
        zadna z takich firm ale wiem ze gdyby ludzie czytali to co podpisują takie
        firmy wogole by nie istnialy
        • Gość: ja Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.core.lanet.net.pl 24.05.04, 01:52
          Ludzie bardziej wierzą w to co im "przedstawiciele" mówią, niż w to co jest napisane, w punktach których nie rozumieją zdają sie na interpretację "przedstawicieli" i podpisują, wierząc w to co słyszą, a nie widzą...
      • Gość: polonus Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.proxy.aol.com 23.05.04, 21:48
        Dzisiaj w telewizji polskiej w Ameryce pokazali tego tworce tej obecnej
        Polski Walese, ktory z mima napuszonego bufona odbieral holdy na lotnisku w
        Gdansku nazwane przez pieczeniarzy z Gdanska jego nazwiskiem.
        Oczywiscie byl tam obecny Goclawski, facet w sutannie ktory ma sprawe o
        wyludzenia od firm i bankow ponad 100 milionow zlotych i ktory kpi sobie z prawa
        w Polsce bo jest biskupem. Patrzac na to wszystko w zestawieniu z ta sprawa
        tego zdeserowanego czlowieka to po prostu rzygac sie chce!
        • Gość: Polak Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 08:03
          Strasznie wolno działa telewizja w AMERYCE. Ten reportaż był w POLSCE dobrz
          ponad tydzień temu. Z Pana wypowiedzi wynika, że poprzednia polska była lepsza.
          Pewnie tylko dlatego, że POLONUS mógł do "rodzinnego" kraju przyjechać i za 10
          $ to był super gościem, wszyscy mu drzwi otwierali.
          Nie znam kulis sprawy wydawnictwa Stella Maris, chociaż jestem mieszkańcem
          Gdańska. Jednak jestem dumny, że lotnisko w Gdańsku nosi nazwę Lecha Wałęsy.
          JFK musiał zgniąć, żeby lotnisku nadano jego imię.
          Co do afer, to gdyby policzyć wszystkie afery w tym kraju wywołane przez tzw.
          ateistów lub agnostyków, którzy twierdzą, że są "biznesmenami", a których
          chronią partyjni lub "biznesowi" koledzy, to biskup jest przy nich cienkim
          bolkiem.
          I ostatnie - bardzo łatwo wyraża się opinie siedząc za granicą. Proponuję
          wrócić do "rodzinnego" kraju i spróbować przeżyć za 800 zł (polskich złotych)
          cały miesiąc, z nie mieszkać i żyć w AMRYCE. Tal odległość w Pańskim przypadku
          wyklucza możliwość bezstronnego wydawania opinii.

Pozdrowienia z Gdańska
        • Gość: Koles Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 16:39
          A kto namawia do podpisania takiej umowy bez uwaznego przeczytania jej ? A
          sprobujcie wziasc taka umowe do domu albo jej kopie, wywala was na zbity pysk.
          Zrobil zle nie da sie ukryc, ale jakim prawem taka firma wyludza pieniadze ?
          Kto jej na to pozwala ? Wine poniesc musi, ale jestem za lagodnym wymiarem
          prawa dla tego pana. Az mi ciarki przechodza jak czytam o takiej tragedi... Ci
          oszusci poszczeleni powinni poprosic o uniewinnienie tego pana - to jedyna
          mozliwosc odkupienia ich win.
    • Gość: Mike Drżyjcie oszuści i .... IP: 213.25.22.* 23.05.04, 21:50
      skorumpowani urzędnicy! Takie ekstremalne reakcje ludzi przypartych do ściany
      będą coraz częstsze! Stopień upodlenia zwykłych ludzi osiągnął apogeum
      !
    • Gość: Krzysztof K. Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 23.05.04, 22:07
      Po co aresztowano desperata? Przecież nie zachodzi obawa matactwa. Prawdziwi
      bandyci odpowiadają z wolnej stopy, a tu aresztuje się człowieka, ktory
      dopomina sie o swoje słuszne prawa! Najpierw zaaresztujcie właścicieli
      oszukańczej firmy. Postrzelony zakładnik od razu kłamie, twierdząc, że desperat
      zaczął strzelać bez ostrzeżenia.
      Postawa sędziów jest tym ohydniejsza, że zdesperowany człowiek zbierał
      pieniądze dla chorej żony. Ciekawe, że nie są tak odważni wobec prawdziwych
      bandytów, którym pozwalają poprzez zwolnienie z więzienia uciec.
    • Gość: rapfaczynska A CO Z WYROKIEM PRZECIWKO PHILIP MORRIS ? IP: *.mad.east.verizon.net 23.05.04, 22:16
      Piatek w USA. 590 MILIONOW USD na leczenie ofiar przedsiebiorczosci inwestora
      Planu Balcerowicza i sponsora MIchnika. Nie oplaca sie pisac panie MInistrze Prawdy?
      tobacco.neu.edu/litigation/cases/Backgrounders/scott_phase2_verdict.htm

Polacy to goje i Michnik karmi ich odpowiednia papka?

Poprzedni wyrok przemilczany przez Michnika:
      tajnedokumenty.com/lights.html
      • Gość: rocky philadelphia Re: Co ty cpunie pier.....lisz?? IP: 213.155.191.* 23.05.04, 22:45
        tutaj takich dupkow nazywaja asshole
    • Gość: poko Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 22:20
      Dobromir- zejdź na ziemie...na tę naszą , polską ziemie...policja nie jest od
      obrony słabszych i uczciwych...jak uczy doświadczenie...a i sądy chętnie
      wsadzają do więzień prostych ludzi- reszta jest poza prawem...
      • Gość: Janusz96 Jak to się skończy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 23:29
        On zgłaszał do prokuratury że został oszukany i nic !! W państwie prawa takie
        rzeczy nie mogą mieć miejsca.{nikt nie odbiera telefonów ?,ci oszuści się
        poczują bezkarni} Jestem ciekaw ,jak to się skończy ? Jeśli ktoś jest naiwny to
        nie znaczy ,że można go oszukiwać.
    • Gość: mCzero Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: 62.233.210.* 24.05.04, 00:37
      Tak się składa że znam pana Marka Ż.(a właściwie to Adama Ż.)
      Bardzo mi pomógł gdy było ze mną ciężko. To człowiek bardzo spokojny,opanowany,
      który wielu ludzi wyciągnął z poważnych stanów,gdzie klasyczna medycyna była
      bezradna. Jeżeli zrobił to co wyżej to NAPRAWDE jakaś ostateczność z jego
      strony.Nie wiem co z nim dalej będzie,bo to są poważne zarzuty.Dlaczego,
      dlaczego spotkało to właśnie jego.Na pewno wielu ludzi nie powie o nim złego
      słowa. Panie Adamie wierze że będzie dobrze!!! Bo musi
      Trudno mi jest coś dalej pisać...
    • katarsis Ten człowiek to symbol beznadziei naszych czasów 24.05.04, 02:45
      i ułomności prawa, które nie stoi na straży uczciwych i często słabych
      obywateli, tylko dusi się własną bezradnością. Podobny mechanizm był pokazany w
      filmie Dług Krzysztofa Krauzego. Nikt oglądający ten film i czytający ten
      artykuł nie ma zapewne wątpliwości KTO JEST PRAWDZIWĄ OFIARĄ. Polscy sędziowie
      nie powinni surowo karać ludzi doprowadzonych do skrajnej rozpaczy i desperacji
      tylko dlatego, że Polska nie jest państwem prawa i a 'wyegzekwowanie'
      sprawiedliwości na obowiązującej drodze jest praktycznie niemożliwe.
    • Gość: Jacek Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 03:35
      A dlaczego znów musiało dojść do tragedii,żeby Policja sprawdziła oszustów ?
      Czy nie można ścicgać tych firm wcześniej Desperacja doprowadzi do wcześniej
      czy póżniej do tragedii.Nie zapominajmy, że starsi ludzie wychowani są
      normalnie i takie oszustwa i złodziejstwo W SWIETLE PRAWA doprowadza ich do
      rozpaczy.
    • Gość: :) Cóż, niezły sposób na firmy naciągające ludzi IP: *.client.comcast.net 24.05.04, 07:30
      Mam nadzieję, że oszuści poczują się trochę nieswojo - w każdej chwili w
      drzwiach może się pojawić oszukany desperat z pistoletem (albo zardzewiałą
      siekiera w łapie). :)
      • Gość: lól Re: Cóż, niezły sposób na firmy naciągające ludzi IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 24.05.04, 18:12
        Zorganizować komando do systematycznej tajnej fizycznej likwidacji oszustow
    • Gość: nonick Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 07:35
      Przepraszam, ale po co mu ta kasa była? Leczenie ciezko chorej zony? A co, jego zdolnosci w tym wypadku nie dzialaly? No nie mozna tak, drogi Panie. Koledzy uznali ze Panie nie wierzy we wlasne sily - postanowili oszczedzic Panu wydatkow - a Pan tak sie denerwuje. Wiecej wiary we wlasne sily!
    • Gość: bat Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.ipt.aol.com 24.05.04, 08:09
      Na to co sie dzieje w naszej kochanej ojczyznie, to wola o pomste do nieba.
      Temu biednemu czlowiekowi trzeba pomocy udzielic, a nie aresztowac, jak bardzo
      musieli go skszywdzic ze zdobyl sie na tak desperacki krok, a tak na marginesie
      to moze nalezy dla przykladu kilku zabic oszustow, to drodzy co tak kradna
      i nie ma na nich zadnego prawa, opamietaja sie, mysle ze to by byl najlepszy

posob, skoro sody niepotrafia dac sobie rady z oszustami to tszeba im pomodz.
      Jezeli bedzie madry i sprawiedliwy sedzia, to wyrok bedzie uniewinnajacy.
    • Gość: cojestgrane innoflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 08:15
      napiszcie coś o tym,bo z tego co wiem to kolejni naciągacze
    • Gość: edyna Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 08:31
      Desperacja ludzi dobrych jest wynikiem bezkarności oszustow. Może to jedyna
      droga do cywilizacji, bo to co teraz mamy, to barbarzyństwo. Potulni odchodzimy
      z kwitkiem ograbiani przez banki i instytucje. Nie na tym polega demokracja. A
      przykład idzie z gory. Nabijanie ludzi w butelkę przez argentynske piramidy(czy
      podobne)budzi śmiech w porownaniu do działalności w majestacie prawa lichwy,
      wykorzystującej wirtualne pieniądze.
    • Gość: karlik Re: Oszustów chroni prawo tylko w Polsce. IP: *.ula7.1000lecie.pl 24.05.04, 08:32
      Ludzi którzy świadomie doprowadzili tego człowieka do takiej desperacji prokuratura uważa za niewinnych i poszkodowanych to możliwe tylko w Polsce gdzie wszelkiej maści oszuści mogą liczyć na łaskawe spojrzenie organów ścigania a uczciwy na surową karę.Prokurator nie rozumie co to działanie w afekcie jak za PRL-u.
      • Gość: Herman Re: Oszustów chroni prawo tylko w Polsce. IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 09:48
        nie ma co się dziwić 99% prokuratoró to ludzie wykształceni w Moskwie radzieckiej?
        • Gość: MŚ Re: Oszustów chroni prawo tylko w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 10:41
          Natomiast Ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. W Polsce średnia wieku
          prokuratorów to jakieś 32-34 lata. Jaka Moskwa palancie ?
    • Gość: torunskiwierzyciel POLSKA TO RAJ I AZYL DLA "ARGENTYŃCZYKÓW" IP: *.torun.mm.pl 24.05.04, 08:50
      Pewien wielki i podziwiany gracz oraz inwestor giełdy od kilku lat zalega z
      wypłacemiem mi wynagrodzenia za praće ,kjtóra wykonałem na rzecz jedenj z jego
      firm.Umowę zawarłem z nim osobiście, prace wykonałem, zalacił mi tylko za dwa
      miesiące/ i to nie wszystko -4/5 kwoty/ a za siedem miesięcy do dzisiaj ani
      grosza! Czyli coś na modłę oszukańczego systemu argentynskiego!!!POLSKA TO RAJ
      DLA TAKIEJ GENIUSZY!!!
    • Gość: Flara Załóżmy konto IP: 195.117.141.* 24.05.04, 09:03
      i zbierzmy kasę na ratowanie gościa, który sam musiał dochodzić swoich praw.
      Czy oddawanie pieniędzy, których się jeszcze nie pożyczyło jest normalne? Gdzie
      my żyjemy? Albo zbierzmy chociaż na pomoc dla jego żony.
      • Gość: mark_mk Re: Załóżmy konto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 09:46
        Jestem za utworzeniem takiego konta tylko, kto by tym mógł się zająć przecież
        ten człowiek w tej chwili siedzi . Jeżeli będzie takie konto stwożone chętnie
        wpłacę jakąś kwotę aby miał na dobrego adwokata w końcu on tu jest najmniej
        winny. A napewno znajdzie się takich więcej jak ja .Pieniądze też mogą być
        wykorzystane na leczenie żony tego biednego człowieka. W radiu trąbią od rana o
        tym że prokuratura oskarża go za usiłowanie popełnienia podwójnego morderswta
        ale nic nie mówią o pomocy dla niego. Dlatego popieram pomysł stworzenienia
        takowego konta .Proponuje aby każdy kto tu wejdzie przesłał znajomym poprzez
        komunikatory np:gg lub E-mail adres tego forum napewno znajdzie się więcej osób
        które mu pomogą.
    • Gość: new czy system argentyński nie miał być zabroniony? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 09:29
      wydaje mi się że kiedyś była mowa o uniemożliwieniu oszustom z systemem
      argentyńskim nękać ludzi!!!!??? to oni powinni iść do pierdla!!!!!to oszuści i
      naciągacze, żerujący na ludziach!!!!
    • Gość: wojtek Dozywocie?!?! IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl / 156.17.86.* 24.05.04, 09:31
      Zwyrodnialcy takich wyrokow nie dostaja a tu przeciez bylo dzialanie w afekcie -
      powinni wpierw faceta przebadac psychiatrycznie zanim go zamkna do wiezienia.
    • Gość: miarol Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.visp.energis.pl 24.05.04, 09:39
      Trzeba było wziąć coś większego i strzelić celniej albo lepiej wysadzić cały
      budynek. Gdyby facet zginął razem, wszyscy by się litowali i może ktoś wziąłby
      się za oszukańcze firmy (a na pewno jego żona miałaby szybką pomoc). A teraz ci
      postrzeleni będą świadkami prokuratury i nawrzucają mu że strzelał bez
      ostrzeżenia i chciał ich zamordować. Potem wrócą do pracy opromienieni sławą i
      dalej będą naciągać ludzi, a "kozioł ofiarny" pójdzie siedzieć na długie lata.
      Takie jest nasze prawo.
    • Gość: Herman Re: jakie dożuwocie IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 09:39
      Słowiki ,i inne ptaszki iwedlinki dostaja po 6 lat a tu dozywocie w jakim my kraju żyjemy ,czy tym krajem rządzi już mafia? a facet dobrze zrobił powinien ich tam wszystkich zastrzelic ,każdy kto się zatrudnia w takiej firmie musi miec świadomość że może dostać kulkę ?
    • Gość: zmichalg Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.csk.it.pl 24.05.04, 09:51
      Jeśli to taki "genialny" bioenergoterapeuta leczący magnesami, to po kiego
      potrzebował kasy na ... leczenie żony?!?!?!?!?
      Sam nie mógł jej wyleczyć swoją genialną wiedzą?!?!?
      Ot, oszust oszukany przez cwańszego oszusta.
      • Gość: Janusz96 Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:59
        Ale ty jesteś"genialny"
    • Gość: li Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.chello.pl 24.05.04, 10:23
      Ludzie, czytajcie umowy i pomyślcie trochę przed podjęciem decyzji. Jeśli
      idziesz do firmy, żeby pożyczyć od niej pieniądze, to jakim cudem ty wpłacasz
      pieniądze (i to w ratach) do firmy PRZED dostaniem kredytu? Jeśli firma jest
      solidna to wszystkie koszty typu prowizja, zabezpieczenia itp wrzuci w koszt
      kredytu albo odliczy od niego. Jeśli jest inaczej, obojętnie jak się to nazywa,
      to śmierdzi oszustwem.
      • Gość: tomek Re: Sąd aresztował mężczyznę, który wziął dwóch z IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 15:27
        a byłeś ty wziąć kredyt w PKO ( np BP ). to nie pitol bzdur.
    • Gość: fr@ntza Winni pod opieka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 10:29
      Dobrze że nie miał siekiery! Efekt byłby "piorunujący" .To jeszcze jeden
      przykład na to,że w naszym państwie króluje oszustwo i kretactwo .
      Ale ryba psuje sie od głowy,jak mawiała moja babcia.
      Nie rozumiem tylko dlaczego "Odpowiednie Napuszone Agencje" tak długo - od
      kilkunastu lat- tolerują ten proceder?!?!?!
      Rodacy nie dajmy sie, na miłość Boską.
      • Gość: Wojo Re: Winni pod opieka! IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 24.05.04, 12:10
        i znowu wychodzi tak że ci najwyżej usadowieni są poza prawem i poza
        odpowiedzialnością, a komuś kto został tak oszukany daje się dożywocie jako
        przykład dla innych!!!! nie ma co, powinniśmy siedźieć cicho i się cieszyć że
        nas to nie spotkało!!?!?!?!?!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka