Dodaj do ulubionych

Biura maklerskie

IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.11, 15:24
Powiedzcie mi proszę, czym powinienem kierować się przy wyborze biura maklerskiego? Czy powinienem kierować się rankingami zamieszczonymi w internecie? Lepiej stawiać na mniejsze koszty czy na bezpieczeństwo, stabilność, dostępność do notowań? Może kierować się poziomem wsparcia i obsługi klienta? Jeżeli polecicie konkretne biura oczywiście sprawdzę oferty.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • roez Re: Biura maklerskie 16.09.11, 11:55
      Od czegoś musisz wyjść, chyba rankingi to właśnie dobry początek.
      Choćby po to by spojrzeć jak "branża" ocenia biura i samemu mieć punkt zaczepienia.
      Później standardowo fora internetowe, coby zweryfikować rankingi.
      Ponadto w Polsce masz jakieś 40-50 działających biur maklerskich. Chcesz każdy z osobna sprawdzać?
      Ranking Forbes może być dobry/przydatny.
    • wormtamer Re: Biura maklerskie 26.09.11, 14:28
      Tu jest jakas tabelka. Ja mam konto z rachunkiem makelrskim w Pekao24. Pewnie drogie, pewnie malo zaawansowane, ale za to bardzo przejzysty intersfejs i nie chce mis sie zmienic banku dla paru zlotych.
      • wormtamer Re: Biura maklerskie 26.09.11, 14:29
        Sorka: tu link: wyborcza.biz/biznes/1,100896,10069460,Biura_maklerskie_kusza__reklamy_z_komikami__brak_prowizji.html
        • exonian Re: Biura maklerskie 26.09.11, 16:16
          Z deka mało czytelne ta tabela
    • Gość: DIF Re: Biura maklerskie IP: *.difbroker.com 10.07.12, 14:05
      biuro maklerskie
      Polecam zaufane biuro maklerskie, które ma nagrode najlepszego brokera 2012, 2011, 2010. Licencje KNF!

I co ważne ma wszystkie instrumenty do gry na giełdzie jakie wogóle istnieją.

DIF Broker
      www.difbroker.com/web/pl_pl/platforma-inwestycyjna
    • Gość: Inwestowanie Re: Biura maklerskie IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.12, 22:30
      Osobiście gram na giełdzie za pomocą rachunku mbank i jestem zadowolony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka