Dodaj do ulubionych

Kredyt pod zastaw

08.10.11, 10:23
Rozważam zaczerpnięcie kredytu na nowy samochód. Problem w tym, że nie mam kapitału własnego a moje oficjalne dochody nie są duże, przez co mogę być mało wiarygodny dla banku. Mam za to drugi samochód, który chciałbym zastawić. Czy banki udzielają jeszcze kredytów pod zastaw?
Obserwuj wątek
    • swizer Re: Kredyt pod zastaw 12.10.11, 12:17
      Istnieje mnóstwo firm, które udzielą Ci kredytu pod zastaw samochodu, nawet do 100% wartości auta. Banki również, najlepiej zgłoś się do swojego banku i spytaj o taką możliwość.
      • felog Re: Kredyt pod zastaw 17.10.11, 16:23
        A znasz firmy, które są uczciwe i mogą mi to umożliwić? Jakieś przykłady? Nie chcę wejść w nic, co da mi więcej szkód niż pożytku.
    • ciszewskee Re: Kredyt pod zastaw 13.10.11, 12:55
      Nie nastawiaj się, że dostaniesz więcej kasy, niż jest warte auto. Polega to na tym, że oni mogą dać Ci kredyt, który jest zazwyczaj mniejszy niż wartość samochodu.
    • wuhae Re: Kredyt pod zastaw 18.10.11, 19:58
      Darowałbym sobie takie kredyty. Lepiej poczekaj aż będzie Cię stać na samochód, a później go kup.
    • worba Re: Kredyt pod zastaw 22.10.11, 13:01
      Taki kredyt najatrakcyjniejszy jest chyba dla banku. Ty najwięcej ryzykujesz.
    • Gość: Gość Re: Kredyt pod zastaw IP: *.pila.vectranet.pl 23.11.11, 09:08
      Kredyty gotówkowe (jak i inne), według czynników, które sam określisz, możesz porównać na www.investpuls.pl. Jest to porównywarka kredytowa.
    • Gość: Tomisław Re: Kredyt pod zastaw IP: *.pila.vectranet.pl 26.11.11, 11:31
      Poszukaj i porównaj ewentualny kredyt samochodowy na stronie: dlakażdego.pl. Wybierz kryteria poszukiwań - może będzie coś odpowiedniego.
    • Gość: mariuszp Re: Kredyt pod zastaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 02:25
      szybkakasawnecie.blogspot.com/2012/02/pozyczki-pozabankowe.html
      może inna pożyczka jest możliwa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka