Dodaj do ulubionych

Księgowość online

02.11.11, 11:14
Potrzebuję namiary na solidną firmę zajmującą się księgowością online. Wcześniej sam wszystko robiłem ale powoli brakuje mi na to czasu. Jeżeli to ma znaczenie, dodam, że rozliczam się na zasadach ogólnych, więc prowadzę KRiP i mogę wystawiać faktury vat.
Obserwuj wątek
    • biuri księgowość online 18.07.14, 14:14
      Firm zajmujących się tym tematem jest bardzo dużo. Należy przy wyborze skupić się przede wszystkim na bezpieczeństwie danych ( najlepsze jest zabezpiecznie protokołem EV SSL) a także na jakim serwisiue znajduje się portal księgowości online ( bo od państwa, w którym znjaduje się serwic zależy prawo ochorny danych). Istotne jest także przeanlizowanie czy system do księgowości online, który wybieramy posiada oprogramowanie OCR.
      • biuri Re: księgowość online 18.07.14, 14:16
        Firm zajmujących się tym tematem jest bardzo dużo. Należy przy wyborze skupić się przede wszystkim na bezpieczeństwie danych ( najlepsze jest zabezpieczone protokołem EV SSL) a także na jakim serwisie znajduje się portal księgowości online ( bo od państwa, w którym znajduje się serwis zależy prawo ochrony danych). Istotne jest także przeanalizowanie czy system do księgowości online, który wybieramy posiada oprogramowanie OCR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka