Dodaj do ulubionych

Złoto potrafi zaślepić

IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 20:13
Ja tam powierzyłem im 100 000 na trzy miesiące. Wierzę, że są uczciwi, ale twardo zweryfikuję to pod koniec września.
Stanisław Remuszko
www.remuszko.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: dr Zaraza Złoto potrafi zaślepić IP: *.static.espol.com.pl 21.07.12, 23:43
      oj, glupis ty, glupis
      • Gość: Gosc Re: Złoto potrafi zaślepić IP: *.play-internet.pl 22.07.12, 07:42
        Oj tak...
        pl.wikipedia.org/wiki/Bezpieczna_Kasa_Oszcz%C4%99dno%C5%9Bci
      • Gość: Zucker Re: Złoto potrafi zaślepić IP: *.slupsk.vectranet.pl 22.07.12, 22:53
        Dobrze zrobił.Ja u nich inwestuję już 3 rok i jestem bardzo zadowolony.Przez te lata słyszałem też,że firma zwinie się lada dzień.Kto tak twierdził i się bał stracił krocie.Ja zarobiłem.
    • Gość: Gosc Re: Złoto potrafi zaślepić IP: *.play-internet.pl 22.07.12, 07:41
      No coz, Pan Remuszko zapomnial o BKO... Poza tym, to ciekawe, czemu on tak wciaz chwali ten Amber Gold?
      pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Grobelny
      • Gość: Stanisław Remuszko Re: Złoto potrafi zaślepić IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 09:42
        Przecież ja wcale oraz w ogóle nie chwalę tego Ambera. Dlaczego zatem pisze Pan nieprawdę, anonimowy Panie Gościu?
        Stanisław Remuszko
        www.remuszko.pl
    • savage_sid Re: Złoto potrafi zaślepić 22.07.12, 15:00
      > Ja tam powierzyłem im 100 000 na trzy miesiące.

E tam, wciska pan kit. Nie tak dawno temu mial pan klopoty finansowe, narzekal, ze renta panu nie starczy na zycie, 100 000 pan widzial ale przed denominacja.
      • Gość: Stanisław Remuszko Re: Złoto potrafi zaślepić IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 17:32
        Ja akurat nigdy nie miałem kłopotów finansowych i, prawdę mówiąc, nie bardzo wiem co robić z oszczędnościami. Może myli mnie pan z kimś innym?
        Stanisław Remuszko
        www.remuszko.pl
        • savage_sid Re: Złoto potrafi zaślepić 22.07.12, 18:23
          Remuszko probuje sprzedac most Kierbedzia:

> Ja akurat nigdy nie miałem kłopotów finansowych

Ten sam facet mazgail, ze "muszę dorobić do 496-złotowej renty".
          www.remuszko.pl/szukam_pracy/
          • Gość: Stanisław Remuszko Re: Złoto potrafi zaślepić IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 21:52
            No, faktycznie, dzięki za przypomnienie. Wycofuję słowo "nigdy". Lecz to była chwila, iks lat temu, i od iks lat nieaktualne.
            Stanisław Remuszko
            www.remuszko.pl
            NP.S. Ale serdeczne dzięki za uważne czytanie mojej strony :-)
            • savage_sid Re: Złoto potrafi zaślepić 22.07.12, 23:39

> No, faktycznie, dzięki za przypomnienie.

Jedna mozliwosc jest taka, ze pan rzeczywiscie z racji wieku nie pamieta co sie z panem dzialo trzy lata temu.
              Ale jest tez druga mozliwosc - ze pan pamietal bardzo dobrze, ale liczyl na to, ze klamstwo sie uda.

Nie widze nic co by te druga mozliwosc wykluczalo.

> Wycofuję słowo "nigdy".

Czlowiek porzadny ma te przewage, ze nic nie musi wycofywac.

> Lecz to była chwila, iks lat temu, i od iks lat nieaktualne.

Aha, znaczy pana sytuacja materialna sie poprawila i po trzech latach ma pan 100 000 oszczednosci. I jeszcze sie tym chwali.

Duren pan jest, nie wie pan, ze Polacy sa zlosliwi? Predzej czy pozniej ktos zlozy na Pana donos do Urzedu Skarbowego.
              • oldnick5 Koniec 23.07.12, 05:14
                Uważam, że nie wolno zarzucać kłamstwa bez dowodów.
                Uważam, że człowiek kulturalny nie powinien pisać: "nie widzę nic, co by wykluczało, że savage-sid jest mordercą i złodziejem"
                Uważam, że człowiek porządny powinien wycofać się z błędnego twierdzenia jeśli się pomylił. Do błędu nie potrafią przyznać się tylko ludzie niepełnosprawni moralnie.
                Moja sytuacja materialna jest znakomita nie od trzech lat, tylko od bardzo dawna. Wprost nie wiem, co robić z oszczędnościami, które znacznie przewyższają te 100 000 złotych zainwestowane w AmberGold.
                Uważam, że donosy składają źli ludzie, ale człowiek uczciwy może spać spokojnie.
                Mam pełne zaufanie do mojego ursynowskiego Urzędu Skarbowego.
                Niepotrzebnie i bezsensownie wdałem się w rozmowę z tchórzliwym anonimem.
                Stanisław Remuszko
                www.remuszko.pl/blog.php/?p=1649
                • savage_sid Re: Koniec 23.07.12, 05:35
                  > Uważam, że nie wolno zarzucać kłamstwa bez dowodów.

E tam. Ja jedynie stwierdzam, ze to co pan napisal moze byc prawdziwe ale nie musi.
                  Pozwole sobie uzyc po raz drugi zwrotu ktorego pan sam uzyl piszac o Michniku:

Jakie sa dowody na to, ze Remuszko nie pamieta co sie z nim dzialo trzy lata temu - oczywiście prócz solennych zapewnień samego Remuszki?
                  • Gość: Gosc Re: Koniec IP: 203.126.92.* 24.07.12, 11:21
                    Pan Remuszko to nieoficjalnie-oficjalna prasowa tuba firmy Amber Gold.
                    • savage_sid Re: Koniec 24.07.12, 19:48
                      > Pan Remuszko to nieoficjalnie-oficjalna prasowa tuba firmy Amber Gold.

Nie pomyslalem o tym, ale pasuje. Remuszko sam przyznal, ze zyje z renty 496/miesiac, a jak zoladek pusty, to kregoslup mieknie.

A w ogole, jak pojawia sie jakis artykul krytykujacy Amber Gold, to zaraz zaczyna wrzeszczec sfora "altruistow" ktorzy "wiedza", ze KNF pracuje dla konkurencji.
                      Moze to pisza z dobrego serca, a moze dorabiaja do renty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka