Gość: Klient IP: *.crowley.pl 07.07.04, 17:23 Trochę chyba zbyt póżno i w zbyt wielkiej tajemnicy - wydzwaniałem kilkakrotnie na ichnią infolinię, czy coś takiego uruchomią - nikt nic nie wiedział - wobec tego podłączyłem się u konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dociekliwy Re: UPC wprowadza tani internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:04 Jak zwykle trzeba się wykazać dociekliwością Sherlocka Holmesa by znaleźć informację o miesięcznych limitach transferu w Chello. Ile one tym razem wynoszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oświecony ;-) Re: UPC wprowadza tani internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:14 > Jak zwykle trzeba się wykazać dociekliwością Sherlocka Holmesa by znaleźć infor > mację o miesięcznych limitach transferu w Chello. > Ile one tym razem wynoszą? Errata Informację znalazłem u konkurencji. 1 GB na miesiąc (sic!) O.K. Uśmiałem się jak norka. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ro 5 GB IP: 193.0.69.* 08.07.04, 14:11 A ja dowiedzialem sie z infolinii, ze 5 GB (czyli 1/3 tego co teraz mam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent Re: 5 GB - u TepsoSzmaty? IP: HTTP1.* / 63.208.149.* 10.07.04, 13:19 Aha, tylko ze dotyczy to tylko malenkiej grupki klientow UPC (telewizja kablowa) w duzych miastach, gdzie Tepsosciera i tak ma swe tansze alternatywy. W mniejszych miastach mozesz do biur UPC dzwonic - albo atak smiechu po drugiej stronie wywolasz, albo "propozycje nie do odrzucenia" typu: zbierz pan nam tysiac chetnych to masz pan gratis. Wczesniej nie kiwniemy nawet palcem, "TPSA ma tania oferte". Czyli zlodziejski monopol Tepsoscierny RZADZI :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent crowley.net... Miales jakas alternatywe chociaz IP: HTTP1.* / 63.208.149.* 10.07.04, 14:02 A co bys napisal, gdybys mial do wyboru - albo TP SA, albo TPSA - obie "uslugi" koszmarnie drogie (jedne z najdroszych na swiecie, biorac pod uwage polskie zarobki i swiadczenia - najdrosze) i potwornie nedznej jakosci? Odpowiedz Link Zgłoś