Dodaj do ulubionych

UPC wprowadza tani internet

IP: *.crowley.pl 07.07.04, 17:23
Trochę chyba zbyt póżno i w zbyt wielkiej tajemnicy - wydzwaniałem
kilkakrotnie na ichnią infolinię, czy coś takiego uruchomią - nikt nic nie
wiedział - wobec tego podłączyłem się u konkurencji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dociekliwy Re: UPC wprowadza tani internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:04
      Jak zwykle trzeba się wykazać dociekliwością Sherlocka Holmesa by znaleźć informację o miesięcznych limitach transferu w Chello.
      Ile one tym razem wynoszą?
      • Gość: Oświecony ;-) Re: UPC wprowadza tani internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:14
        > Jak zwykle trzeba się wykazać dociekliwością Sherlocka Holmesa by znaleźć infor
        > mację o miesięcznych limitach transferu w Chello.
        > Ile one tym razem wynoszą?

Errata

Informację znalazłem u konkurencji.
        1 GB na miesiąc (sic!)
        O.K. Uśmiałem się jak norka. :-D
        • Gość: Ro 5 GB IP: 193.0.69.* 08.07.04, 14:11
          A ja dowiedzialem sie z infolinii, ze 5 GB (czyli 1/3 tego co teraz mam)
          • Gość: producent Re: 5 GB - u TepsoSzmaty? IP: HTTP1.* / 63.208.149.* 10.07.04, 13:19
            Aha, tylko ze dotyczy to tylko malenkiej grupki klientow UPC (telewizja
            kablowa) w duzych miastach, gdzie Tepsosciera i tak ma swe tansze alternatywy.
            W mniejszych miastach mozesz do biur UPC dzwonic - albo atak smiechu po drugiej
            stronie wywolasz, albo "propozycje nie do odrzucenia" typu: zbierz pan nam
            tysiac chetnych to masz pan gratis. Wczesniej nie kiwniemy nawet palcem, "TPSA
            ma tania oferte". Czyli zlodziejski monopol Tepsoscierny RZADZI :-(((
    • Gość: producent crowley.net... Miales jakas alternatywe chociaz IP: HTTP1.* / 63.208.149.* 10.07.04, 14:02
      A co bys napisal, gdybys mial do wyboru - albo TP SA, albo TPSA - obie "uslugi"
      koszmarnie drogie (jedne z najdroszych na swiecie, biorac pod uwage polskie
      zarobki i swiadczenia - najdrosze) i potwornie nedznej jakosci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka