zofffia Lody z włosami 16.11.04, 16:38 Zawsze jak mam ochotę na loda z mcSraka to przypomina mi się ten gigantyczny czarny włos,który Morgan Spurlock znalazl w swoim. McŻyg , bleeeh:(P( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Lody z włosami - A skad ten wlos IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 16.11.04, 19:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: przynajmniej papierochów tu nie palą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:42 i dzięki temu mogę zjeść ciastko,lody...bez wędzenia płuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.speed.planet.nl 16.11.04, 16:51 Ten "tworca"poprostu obzeral sie w McDonaldsie. Proponuje poprostu obzerac sie przez miesiac i zobaczyc co z tego wyjdzie. Nigdzie nie napisano ze do McM nalezy chodzic 3 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:53 Wystarczy raz na dwa dni - szlag cie wtedy trafi nie w miesiac ale w szesc, raz na tydzien - zniszczy cie za 3-4 lata - co za roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj FakDonalds to ludobojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:52 Powolne, systematyczne i masowe degenerownie rodzaju ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: FakDonalds to ludobojstwo - A kielbasa nie? IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 16.11.04, 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina_adamsow Przecież wszystko co jemy w nadmiernych ilościach 16.11.04, 16:54 jest niezdrowe. Jak się czegoś za dużo to zawsze bedzie to niezdrowe niezaleznie czy to pierogi czy habmurgery. Z fast-foodem jest dodatkowo problem z chemicznymi dodatkami, które są dodawane żeby "wzbogacic' smak. GA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Przecież wszystko co jemy w nadmiernych ilośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:59 Ta chemia w duzych ilosciach jest dodawana nie po to aby "wzbogacic smak" ale zeby go w ogole nadac. Bez tych chemicznych swinstw to wszystko by nie mialo smaku , zadnego - tylko smrod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas ZAMKNIJMY WSZYSTKIE CUKIERNIE IP: *.VR1.CHI2.broadband.uu.net 16.11.04, 16:56 Wszyscy wiedza, ze slodycze nie sa zdrowe. Gdyby tak je jesc na sniadanie, obiad, kolacje i przegryzki, wyniki chyba tez nie bylyby najlepsze. A co z zywieniem sie samymi grejfrutami? To sa najdrowsze owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: ZAMKNIJMY WSZYSTKIE CUKIERNIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.11.04, 17:06 Cukiernie nie udają restauracji - każdy wie, że jedzenie ciastek jest niezdrowe. Nie każdy wie, że McDonalds jest niezdrowy. Reklamy McDonalda sugerują, że można jeść do woli i niczego się nie obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
gotrek Re: ZAMKNIJMY WSZYSTKIE CUKIERNIE 16.11.04, 21:37 No tak. A reklamy Wedla tego nie sugerują. Piękne modelki wciągające praliny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: ZAMKNIJMY WSZYSTKIE CUKIERNIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.11.04, 02:49 Słodycze nie służą do jedzenia - każdy jest tego świadomy. Oprócz wsunięcia praliny, trzeba zjeść coś jeszcze. Nie wiem co Ty wybierasz, ale niektórzy udają się przed tym na Big Maczka, bo nikt ich przed tym nie ostrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
gotrek Re: ZAMKNIJMY WSZYSTKIE CUKIERNIE 17.11.04, 09:08 Poważnie? Ludzie w Polsce traktują Maka jako normalne miejsce do jedzenia wszystkich posiłków? Stać ich na wydanie 30 zł na osobę dziennie, aby zjeść tam 3 posiłki? Czyli 900 zł na samo jedzenie miesięcznie na jedną osobę w rodzinie? Żyjemy w różnych światach, kolego. :) W Polsce nikt nie traktuje plastikowych fast-foodów jako miejsca do zwykłego jedzenia. W tym kraju Mac ma dokładnie taki sam status, jak praliny czy tort - coś, co się wciąga jako przekąskę albo jako coś niezwykłego (nonsensowne wyprawy "rodzinne" w weekendy). Aha, i próchnica jest tak samo strasznym problemem w tym kraju jak otyłość. Jesli nawet nie większym, bo zdrowe zęby nie są modne, a szczupła sylwetka i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liont73@wp.pl Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.crowley.pl 16.11.04, 17:12 Ja do niedawna byłem fanem McDonalda i nawet uzależnilem sie od tego jedzenia bo jest ono bardzo smaczne ale jednoczesnie bardzo niezdrowe i tuczące. Jestem uzależniony od lodów McDonaldsa w polewie karmelowej Od tego wszystkiego zaczałem tyć :-( Ale całe szczeście niedawno koło mojego domu została otwarta zwykła restauracja, dość elegancka i cenowo podobna do McDonaldsa. Jedzenie nie dośc ze jest tam bardzo smaczne, nawet smaczniejsze niż w McDonaldzie to na dodatek jest bardzo zdrowe i nietuczące i podane w bardzo ciekawy sposób, ładnie przystrojone (ugarnirowane - bo chyab to tak sie nazywa).Potrawy sa mało tłuste, mieso jest wręcz tam chude i jest bardzo duży wybór różnych sałatek i surówek, zakasek, napojów itp. i jest dośc tanio. Jednak mozna jeśc smacznie i dietetcznie i spokojnie mozna zrezygnować z McDonalda. Nie chce tu uprawiać kryptoreklamy, ale jest jeden z barów w pasażu Ursynowskim koło stacji metra Stokłsy. Naprawde warto tam pojsc bo mozna zjeść smacznie dośc niedrogo i przede wszystkim zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 19:44 Ile masz udziałów w tej super restauracji???. a Mc'- nikt nikogo nie zmusza do żarcia i picia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Jaka restauracja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:02 Wyjatkowa bezczelnoscia jest nazywanie tych papierkowych barow restauracjami. Glupota. O bulach nie mowie bo nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziocha Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.cable.mindspring.com 16.11.04, 20:03 jestem w gronie tych szczesliwcow, ktorzy ogladneli film"super size me" i powiemwam szczerze internauci robi wrazenie....po ogladnieciu caly dzien mnie bralo na wymioty i zastanawialam sie jak moglam byc tak glupia w faszerowac moje cialo takim szitem.... jednak teraz w makdonaldzie zjakam tylko frytki i popijam wode niegazowana:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald McRonald Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 20:07 A ja ogranicze jedzenie w tym całym makdonaldzie, to G@#$O nie jedzenie. A ja G@#$o jadam rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.vf.shawcable.net 16.11.04, 20:43 Prawda jest taka, ze McDonald's w Polsce (i chyba w ogole w Europie) i McDonald's w Stanach roznia sie znacznie miedzy soba. Mieszkam w Kanadzie , jezdze czasem do Stanow, bylam niedawno w Polsce i widzialam duza roznice w jakosci i wielkosci porcji. Np.w Polsce duza porcja lodow, to w Stanach mala, w Polsce jest wiecej surowek i w ogole jedzenie jest smaczniejsze. Mysle, ze ten film(tez go ogladalam) w Polsce nie jest miarodajny. Pozdrawiam. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qavtan Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:05 sami sobie jedzcie te chemie! Scierwo co pakują je w inne cholerstwo! F**k McDonalds! Smaczne? Bodajbyście się pożygali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro duck zalegalizować marihuanę! IP: *.betanet.pl 16.11.04, 21:08 jest zdrowsza od hamburgerów &) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyd Kuchnia amerykańska is the best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:01 Raz do roku trzeba coś konkretnego zjeść, częsciej tam nie chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney brawo dla odwaznego filmowca , mcdonald gin syfie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:12 brawo ze zdecydowal sie jesc ten syf prze caly miesaic , ja bym nie mogl przez 2 dni , wiadomo jakie to jest niedobre dla organizmu nie rozumiem jak ludzie moga tam jesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Pracowaliscie tam? Zajrzyjcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:48 www.reporter.edu.pl/mclove Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel wszytsko jest szkodliwe IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.04, 23:11 w zasadzie jezeli ograniczamy nasza diete wylacznie do jakiegos "produktu" to bez mala wszystko bedzie szkodliwe. A facet wyraznie sie "opychal" az do porzygania...wiec trudno sie dziwic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeHQ NIE LUBIE MC+FUCKA!! IP: *.retsat1.com.pl 16.11.04, 23:26 BLEEEEEEE...... GUMOWE ZARCIE !! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: McDonald's nie będzie się bronił 17.11.04, 00:18 ja sie zastanawiam, co by lekarze stwierdzili u mnie po miesiecznej diecie na ryżu, makaronie, warzywach, soi i wodzie mineralnej:) Ludzie, nie wariujcie, juz dawno madrzy ludzie wymyślili, że nic do jedzenia nie jest zdrowe... najlepiej przestać jeść... to jedyna całkowiecie zdrowa żywnosć na świecie:) Inna sprawa, to McDonalds jako krwiożerczy symbol "amerykanizacji" świata, ale ja wolę mieć wybór soja czy hamburger, choćby z Maca, niz go nie mieć. I za cholerę nie wiem czym się różni żarcie z Maca od żarcia z dworcowej budki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megazordon Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.11.04, 00:21 ....czyli cheeseburgera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 17.11.04, 01:00 Ale z was palanty wiadomo przecież ze jak jedzenie jest dobre to nie może szkodzić. Niech zyje Mc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Biedacy IP: *.ras11.gaatl-i.alerondial.net 17.11.04, 01:56 Wspolczuje wam szczerze. Widac nigdy z was nie jadl prawdziwego , porzadnego Hamburgera. To co "serwuje" McD to najgorszy syf, a ich frytki nie sa duzo lepsze. Prawdziwy swiezy Hamburger jeszcze przygotowany na ruszcie mozecie zjesc tylko w USA lub na wlasnej dzialce Odpowiedz Link Zgłoś
amakowicz Re: McDonald's nie będzie się bronił 17.11.04, 02:24 Albo to co przed chwilą zjadłem było nieświeże, albo to o czym czytam powoduje że robi mi się niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łamignat Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: 212.244.195.* 17.11.04, 07:36 Ciekawe czy gdyby autorzy jedli prze tydzien np. tylko smazona wieprzowinke albo woowinke to czy by sie tez nie rozchorowali?? Pewnie kazdy normalny czlowiek jak zre prze tydzien to samo to sie pochoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADKI1@TLEN.PL Re: McDonald's nie będzie się bronił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 07:44 MAM PROPOZYCJE NA INNE CIEKAWE FILMY. 1. PRZEZ MIESIĄC CZASU BEDE JADŁ PIZZE 2. PRZEZ MIESIĄC CZASU BĘDE JADŁ BIGOSZ ZIEMNIAKAMI. DO POPIJANIA PROPONUJE ZSIADŁE MLEKO LUB KOMPOT Z MIRABELEK. CZY KTOŚ CHETNY SIĘ PRZYŁĄCZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola najbardziej żal dzieciaków IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.11.04, 09:32 Najgorsze w Mcdonaldzie jest to, że stosuje różne techniki uzależniania klientów od siebie - szczególnie dzieci, które szaleją za zabawkami "happy meal". Wychowuje sobie klientów, którzy także w dorosłym życiu, przyzwyczajeni, będą tam ciagle wracać. Spójrzcie na Amerykanów. Niby dlaczego jest tam tylu ludzi z nadwagą? Złe nawyki żywieniowe są trudne do wyplenienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś Nie byłem tam półtorej roku i nie żałuję... IP: *.sap.com / 217.8.176.* 17.11.04, 09:51 Wole zjeść knyszę na Dworcu niż OblechBurgera i plastikowe frytki w McSraczu Odpowiedz Link Zgłoś