Dodaj do ulubionych

Madonna nie wypaliła Zetce?

IP: *.238.73.169.adsl.inetia.pl 25.11.04, 12:16
Ta reklama z Madonną to porażka roku. Jedna wielka lipa za ktora zetka
zaplacila pewnie fortune. A sama reklama jest zenujaca, ona przeciez na zadnym
planie nie jest razem z Zamachowskim. Zrobili jej pare fotek w usa nalozyli
"zamacha" i wielkie halo.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.svf.uib.no 25.11.04, 12:22
      hehe, ja nie sadze ze oni jej jakiekolwiek fotki zrobili. Przeciez to byl po
      prostu przerobiony teledysk do Music,pewnie dostali po prostu pozwolenie na
      wykozystanie teledysku w celach reklamowych, wmontowali Zamachwskiego i
      tyle ;) Porazka na calej linii...
      • Gość: MM Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: 80.48.245.* 25.11.04, 17:30
        Madonna nie uczestniczyła w zdjęciach do spotu reklamowego radia zet. Cały film
        to montaż videoklipu Music i scen z innych jej klipów. Madonna nie dostała też
        żadnego majątku, tylko 350 tyś. USD. Za samo wykorzystanie jej piosenki w
        reklamie wody toaletoej Paradise, Estee Lauder Dostala prawie dwa razy tyle, a
        za 30 sekudnową reklamówke domu mody GAP otzrymała honorarium w wysokości
        niecałych 2 mln USD. Chociaż 350 tyś. za samą zgodę na wykorzystanie jej
        wizerunku to też nie mało. Nic dziwnego że kampania nie byłą udana, bo nie
        jesteśmy w stanach, czy Europie Zachodniej, gdzie Madonna jest o wiele bardziej
        popularna. Pewnie ludzi odstraszył "inteligentny" wyraz twarzy naszego
        "wspaniałego" aktora, Zamachowskiego.
        • Gość: mathias A ja nie widzialem tej reklamy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 22:07
          wiec nie wiem jak oni sie starali dotrzec do widza, rano ją puszczali czy co??
        • Gość: Ryczypisk I w to mi graj, radio zet to DNO IP: *.golebia.clarus.com.pl 25.11.04, 22:11
          mam nadzieję, że spotka to radioto samo co spot, czyli kompletna KLAPA
      • Gość: Janek P. Radio bZdET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:37
        Najbardziej badziewiaste radio w Polsce. Poziom mniej niż zero. Unikam jak
        ognia. Za czasów Wojciechowskiego to radio miało poziom, miało klasę. W tej
        chwili może i ma kasę ale z reszty nic nie zostało.
    • Gość: ZIMA Totalny dol !!! IP: *.tygrys.com.pl 25.11.04, 12:22
      No i dobrze! Bo za takie defraudowanie funduszy to nalezaloby sadzic a nie
      tylko zwalniac z pracy! A Zetka niech sie zajmie lepiej robieniem dobrego
      programu, puszczaniem lepszej muzyki, czyli tym za co ja wszyscy kiedys kochali
      a teraz coraz bardziej nienawidza.
      • Gość: Radiosłuchacz Re: Totalny dol !!! IP: 62.111.139.* 25.11.04, 19:23
        W całości się zgadzam!. GłupotA i chucpa! Parweniusze rzucają nie swoimi
        pieniądzmi, żeby przyciągnąć tą manieryczną włoszeczkę ze Stanów. I dobrze im
        tak. Twórca Radia Zet Wojciechowski przewraca się w grobie, po tym co z jego
        radiem zrobili obecni hochsztaplerzy.
        • Gość: Basia Re: Totalny dol !!! IP: *.chello.pl 26.11.04, 09:19
          Powiedz lepiej parweniuszu jak się pisze HUCPA?
        • Gość: Bryzol Bo tam rządzą półgłówki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:57
          Pewne siebie i bezczelne, ale półgłówki. Za parę lat bedzie się na tym
          przykładzie uczyło studentów jak niewłaściwi ludzie na niewłaściwych
          stanowiskach potrafią położyć najlepsze przedsiębiorstwo.
      • Gość: elibre Re: Totalny dol !!! IP: *.reynet.pl 25.11.04, 19:32
        eh, racja. Kiedys to bylo radełko zajefajne....
    • Gość: Ciekawski Co Madonna ma wspólnego z tym, że wylali jakiegoś. IP: *.nsc-campus.com 25.11.04, 12:24
      ...faceta? Jaśniej, proszę. Gazeta jest dla wszystkich,nie tylko dla
      wtajemniczonych.
      • Gość: nivel Re: Co Madonna ma wspólnego z tym, że wylali jaki IP: *.ichip.pw.edu.pl 25.11.04, 12:29
        Zapewne ten człowiek był w Zetce odpowiedzialny za tą kampanię reklamową. Jako
        że nie przyniosła ona zamierzonych skutków (czytaj: większa słuchalność,
        większe wpływy od firm reklamujących się w radiu), to musiał zostać z tego
        rozliczony. Czyli wręczono mu wymówienie.
        • Gość: Ciekawski Re: Co Madonna ma wspólnego z tym, że wylali jaki IP: *.nsc-campus.com 25.11.04, 12:38
          No, to slicznie, ale gazeta pisząc taką ułomną notatkę zakłada, że wszyscy
          wiedzą, o co chodzi. To jest guzik prawda, gazetę online czytają ludzie na
          całym świecie, a dobra praktyka dziennikarska wymaga, żeby artykuł był
          zrozumiały dla ludzi, którzy ze sprawą zetknęli się pierwszy raz. Ja, na
          przykład, nie mam pojęcia co za kampania reklamowa jest tu na rzeczy, szczerze
          mówiąc, mam to gdzieś, ale wkurza mnie gazeta publikująca takie zakodowane
          wiadomości dla niektórych.
          • Gość: Tomek M. Re: Co Madonna ma wspólnego z tym, że wylali jaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:25
            Obok jest link "Zobacz takze" -> wszystkie szczegoly nt. tej kampanii. Tak wiec
            gazeta nie zaklada ze wszyscy wiedza o co chodzi.
          • Gość: sssss! Re: Co Madonna ma wspólnego z tym, że wylali jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:10
            synu co tu jest niezrozumiałego? przecież stoi napisane że wylali gościa od marketingu.. chyba normalne że wylali go za to że nie sprawdzał się na swoim stanowisku a nie za to że nie częstował kumpli szlugami.. ja pierdykam co za analfabeta wtórny.. rusz troche dyńką cieciu albo tylko oglądaj obrazki
    • Gość: DOKTOR MUREK tym bardziej, ze Zamach musial kazdego IP: 195.205.132.* 25.11.04, 12:25
      poinformowac, ze widzi Madonne, kicz i festyn jakich malo
    • Gość: ABeCe To radio ZET jeszcze istnieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:41
      • Gość: Qrnaolek Nie daje się słuchać tego radia,zwłaszcza rano IP: *.ztpnet.pl 25.11.04, 22:20
        Coraz częściej przełączam zetkę po żenującym humorze Jagielskiego i jego
        klona,jak mu tam?Same przeboje już mi wychodzą bokiem,ile można.
        A najważniejsze to Qrwa nie można ustawić zegarka!!!
    • Gość: SHAMMER Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:46
      Po tej reklamie, a szczególnie po nagłaśnianiu faktu, że Madonna raczyła
      przyjąć kasę za użyczenie swego "IMIDŻA",przestałem słuchać Zetki.
      • Gość: papamobil dno, dno , dno........radio ZLEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:05
        kicha jakich mało to radio powinno być zagłuszane całą dobę wkółko jedne i te
        same piosenki niby ''wielkie przeboje'' gratuluje p.Jagielskiemu
        samopoczucia...przecież ci pseudoradiowcy muszą wcześniej czy później znaleść
        się na ostrym dyżurze w szpitalu psychiatrycznym i jego słuchacze też tam
        trafią....zdrowy człowiek niewytrzyma nawet pół godziny przy takiej papce!!!!
        no ale cóż jakie społeczeństwo takie rozgłośnie radiowe...[sic!!!!!!]
        • Gość: macary Re: dno, dno , dno........radio ZLEW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:16
          sie zgadzam z przedmówcą - jak dla mnie radio bez wyrazu - jedyn audycja którą
          czasem warto wysłuchać to wywiad Moniki Olejnik - reszta to nierozpoznawalny
          szum. A ich slogan "tylko wielkie przeboje" uważam za jeden z durniejszych.
        • Gość: Michał RADIO ZET-SŁUCHA GO POSPÓLSTWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:34
          RADIO ZET TO STACJA DLA UMYSŁOWEGO POSPÓLSTWA. RADIO "BZDET" fUU
        • Gość: JaCEK Re: dno, dno , dno........radio ZLEW IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 20:28
          Pan Jagielski się kapnął i juz nie pracuje w Radio Zet. Jak słyszę po raz 1008-
          my piosenkę o "dworcu Warszawa" to wymiękam...Czego i wszystkim życzę. A że
          Wojciechowski się w grobie przewraca, to prawda.
      • Gość: mgras Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:11
        Zetka to jest najgorsza rozglosnia w polsce. Jedynym radiem jakiego mozna
        posluchac to radiowa trojka i jedynka...Czasami cos na rmf wpadnie w ucho...Ale
        na zet to non stop to samo. SHIT I TYLE a o reklamie to juz nie wspomnie:D
        Brawo pajace:d
        • Gość: nik Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 22:25
          Wecie co? to może mało otkrywcze, ale już od jakiegoś czsu zetki nie da się
          słuchać. poza Olejnikową i Waisem przełączam na 3 i o dziwo od razu mi lepiej
      • Gość: MM Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: 80.48.245.* 25.11.04, 17:31
        Nic dziwnego że przyjęła. Pewnie twojej nikt by nie chciał oglądać nawet jak byś
        zapłącił...
    • Gość: Rilo@hopsex.net Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.dizinc.com 25.11.04, 13:52
      Fakt wyszedł gniot.. i poleciął głowa.
      Tak powinno być.
    • Gość: ja-ale-nie-ten-sam Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:53
      A co ma promować mdłą szmirę jeśli nie chała? Ale do portfela bym im nie
      zaglądał. W końcu to czyjaś prywatna kasa, choć raz nie z naszych podatków
      zafundowano taką piękną katastrofę...
    • Gość: he, he Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 13:58
      Pisałem, że jest to pomysł tylko troche lepszy od poprzedniego idiotyzmu Zetki:
      Bogusława Lindy udającego Marilyn Monroe. Najłatwiej to wywalić kasę bez
      pomysłu i marzyć że im więcej się wyda tym pewniejszy efekt.
      • curtiz Re: Madonna nie wypaliła Zetce? 25.11.04, 14:28
        Pomysł nie byłby zły, gdyby nie gigantyczny błąd na początku jego realizacji.
        Facet z Zetki nie powinien opowiadać we wszystkich mediach jaką to wspaniałą
        kampanię zrobili z Madonną, która grała z Zamachowskim i że kosztowało to
        miliony dolarów. Należało ni z tego ni z owego puścić w tv ten notabene
        beznadziejny spot, a na pytania zaskoczonych widzów i dziennikarzy osób
        odpowiedzieć, że Madonna się na to zgodziła, że rzadko to robi i że to jakieś
        wydarzenie na rynku medialnym. Odbiór tej reklamy byłby zupełnie inny, chyba
        nawet pozytywny, co najwyżej ludzie trochę kręciliby nosem na sztuczność jak
        przy Arcticu czy Malmie.
        Ale to, co po takich oczekiwaniach powstało tylko ośmieszyło Zetkę, szczególnie
        te biedne (trick sprzed stu lat!) zdjęcia z dziewczynami pod Pałacem Kultury,
        nie wspominając o wulgarnym technicznie fotomontażu, głupich minach
        Zamachowskiego i niedbałości o szczegóły wnętrza samochodu, które
        kompromitowałyby nawet autora amatorskiego filmu. Facet zapłacił za to głową i
        trudno, żeby było inaczej.
        • Gość: a Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: 212.160.172.* 25.11.04, 15:04
          Dokladnie tak. Ale wiadomo ze Kozyra to zakompleksiony mitoman i musial sprawe
          skopac :)
          • Gość: mika Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 15:13
            Takie wielkie kampanie moim zdaniem zarząd przesądza (albo w każdym razie
            powinien) i dyrektor marketingu może tylko tyle ile może, czyli trochę. A na
            reklamie jak wiadomo każdy się zna - po prostu mówi że mu się podoba albo nie
            podoba to i to w spocie i jak jest ważny, no to dostaje co chce (niektóre słabe
            firmy reklamowe nawet wolą żeby o wszystkim decydował klient - unikają
            odpowiedzialności, tak im sie przynajmniej wydaje).
        • Gość: Gregor Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 21:20
          calkowicie sie z toba zgadzam. to, ze reklama kiepska sama w sobie to jeszcze
          sie moze zdarzyc, ale to chwalenie sie ta reklama i pobudzenie oczekiwan to
          blad ewidentny. poza tym za czesto ta reklama leciala w radio i tv, ja juz
          wymiotowalem tym "kierowca u szczytu kariery" i haslem "madonna, to byla
          madonna!" bleh!
    • Gość: Adam Madonna - idealna reklama dla Zetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:12
      Popowa gwiadka, która lata świetności ma za sobą, reklamuje popeliniarskie
      radio, które lata świetności ma za sobą. Więc w czym problem?
      • Gość: Toma Re: Madonna - idealna reklama dla Zetki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 14:16
        i do tego ha, ha wysyła ścinki ze swoich video, sama nie stawiając się na
        żadnym planie filmowym dla radyja Z które placi jej zapewne million i chwali
        się na całą Polskę ... tylko czym? popeliną?
      • Gość: sebaj Re: Madonna - idealna reklama dla Zetki IP: 195.116.213.* 25.11.04, 14:55
        Tak, tak kiedyś to było całkiem fajne radio.
        Pzdr
    • Gość: RaM Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: 62.121.129.* 25.11.04, 14:26
      W całości się zgadzam - jeśli wydali masę kasy na to dziadostwo to zrobili
      interes roku!! :-)
    • Gość: anty zet Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:37
      jestem kierowca ciezarowki czesto w nocy slucham radia i musze przyznac , ze
      zetki nie da sie sluchac na dluzsza mete. kilkanascie "wielkich przebojow" jest
      mielonych na okraglo do omdlenia. Wole sluchac jedynki lub trojki. Te dwie
      stacje na czele a za nimi peleton szarosci.
      • Gość: lucash Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:55
        Polecam jeszcze PIN. Muzyke maja niecodzienna, a poza tym sporo ciekwych
        audycji. No i nie ma tego "turkotania" ktore nieodlacznie towarzyszy Zetce.
        • amatil Re: Madonna nie wypaliła Zetce? 25.11.04, 17:01
          Ale PINu nie da się słuchać w samochodzie. To lokalne radio.
          Poza tym, też mają strasznie krótką playlistę. Choć na szczęście są na niej inne
          piosenki niż w Zetce, Eremefie i nawet Trójce.
      • Gość: jot 23 Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 20:34
        Nie jestem kierowca cięzarówki, ale zgadzam się z Tobą. "Do omdlenia..." Skąd
        oni biora te "wielkie przeboje"? Kurna, jest przecież tyle fajnych płyt.
        Podobno komputer im to wybiera. Chyba "pentium I"...
    • Gość: trrr Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.u.wavenet.pl 25.11.04, 14:53
      ...widać jakich mamy w Polsce specjalistów od marketingu. To było niemal pewne,
      że reklama za kilka milionów PLN nie zwróci się (szczególnie przy tak dennej
      kreacji spotu) bo stacja się nie zmieniła, jest na równi pochyłej-w dół.
    • Gość: a Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: 212.160.172.* 25.11.04, 14:59
      Matuszyński jest członkiem zarządu Radiostacji, więc biedny nie będzie, he he.
      • Gość: shammer podobnie jak na Madonnę reaguje na inne reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:31
        w radiu.Zbliza się okres świąteczny,więc co? W każdej reklamie dzwoneczki w
        tle, pohukujący Mikołaj ( Ho Ho Ho ! ).Słabo się robi.Jak takie coś może
        skłonić do zakupu.
    • infobroker1 Będę mało oryginalny, ale kampania jest tragiczna. 25.11.04, 15:56
      Pół biedy, gdyby była tragiczna i na tym by się skończyło. Ale oni tę tragedię ciągle rozgłaszają jako sukces i niewiarygodne. I to jest najgorsze. Osobiście zbiera mi się na wymioty, gdy po raz enty w ciągu dnia słyszę "Medona".

Tak samo hasło: "Tylko wielkie przeboje". To nic, że non stop tłuką piosenki, które co najwyżej aspirują do bycia wielkim przebojem. Gorzej, że ten slogan wszedł im do języka do tego stopnia, że prezenter zapowiada, że za chwilę usłyszmy "tylko wielki przebój". I takie kwiatki zdarzają się w stacji pretendującej niegdyś do tytułu "polskiej BBC" [uchodzącej za wzór językowy].

Niestety, Andrzej Woyciechowski przewraca się w grobie w tempie wiatraka.
    • Gość: smarius Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.04, 16:04
      do niedawna byłem fanem zetki, ale od kiedy uległa całkowicie rynkowi i katuje
      muzyką "all the... czarne oczy" itp. zwątpiłem. Czekałem rok, że im przejdzie -
      niestety z dobrej informacji i takiej mmuzyki pozosyały tylko informacje i masa
      bzdetnych dźwięków, a autoreklama (dżingiel) śpiewa się tak:
      RAAADIOOO BZDET...
      SZKODA =nawet Madonna nie pomogła
      • Gość: miro no coz, jaka stacja taka reklama IP: 217.111.53.* 25.11.04, 17:45
        n
    • Gość: TOMEK Kiedys LUBILEM AMBITNA ZETKE A DZIS TO KICZ IP: *.243.81.adsl.skynet.be 25.11.04, 17:19
      Mieszkam od pewnego czasu za granica i jak tylko mam okazje byc w Polsce, to
      powracam do sluchania Radia zet. W tym roku bylem w Polsce ponad miesiac na
      wakacjach i ku mojemu przerazeniu odkrylem, ze radio Zet przeobrazilo sie w
      popowa papke bez charakteru. A jeszcze 2,3 lata temu byla to stacja, ktora
      naprawde z wielka przyjemnoscia sluchalem. A dzis??? Szkoda gadac!!!! A ta
      reklama z MAdonna??? Kommpletna klapa!!!! Kompromitacja!!!! Nie wiem, kto
      wymydlil tak idiotyczna reklame z tym szoferem etc..W dodatku to, co mowi do
      niego Madonna ni jak nie moglem zrozumiec a znam angielski. Szkoda,ze ambitna
      ZETKA do DZIS JUZ TYLKO HISTORIA!!!!
      • bl.anka Re: Kiedys LUBILEM AMBITNA ZETKE A DZIS TO KICZ 25.11.04, 17:35
        CHCESZ MIEĆ PUSTY ŁEB? SŁUCHAJ RADIA ZET!
      • Gość: MM Re: Kiedys LUBILEM AMBITNA ZETKE A DZIS TO KICZ IP: 80.48.245.* 25.11.04, 17:37
        No to widać, słabo znasz angielski...
    • Gość: Welcome to Poland Ciekawę jaka będzie ODPRAWA za ten syf ?? :) IP: *.spray.net.pl 25.11.04, 17:53
      Tylko w Polszcze wyblakła gwiazda zarabia kaskę od stupid reklamodawcow poprzez
      mierne radio... Zajefajny kraj.
    • Gość: Pluszak A czy to nie Prezes... IP: *.chello.pl 25.11.04, 18:07
      ... przy okazji wylewania kubłów z samozachwytami na dziennikarzy powiedział, że
      odbiór tej reklamy nie będzie sprawdzony badaniami, bo taka wielka gwiazda od
      tylko wielkich przebojów jak Madonna tego nie potrzebuje i na pewno będzie to
      sukcesem?
      A moze to ten wywalony biedak mówił?
    • Gość: wojtas RMF górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:42
      RMF gaórą - muzyka leci tam lepsza i reklamy telewizyjne mają o niebo
      atrakcyjniejsze
      • Gość: autobus linii 133 Re: RMF górą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 18:46
        cieciu RMF FM to taki sam popowy kicz jak zetka. najlepsze sa male stacje
        ktore puszczaja normalna muzyke no i oczywiscie kochana trójka;) niewiem jak
        mozna sluchac rmf fm i radio zet;> są to radia do skuchania np. podczas jazdy
        ale nie zeby odpoczac albo po prostu posłuchać dobrej muzyki
        • Gość: jotka Re: RMF górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:05
          jak dobrze że mamy trójkę ciarki mnie przechodzą jak sobie pomyślę, co by było
          gdybyśmy byli skazani tylko na stacyjki komercyjne (brr!!!)
          • Gość: smar RADIOSTACJA górą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:29
            • Gość: mmm Re: RADIOSTACJA górą!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 21:53
              Radiostacja to Radio Zet
              • Gość: Gosc 44 Re: RADIOSTACJA górą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 00:55
                Radiostacje tez spieprzyli.Taka stacje zmarnowac. Zarzad Eurozetu chyba stracil
                instynkt samozachowaczy.Mozna by z nazwiska wymienic odpowiedzialnych za ten
                stan ....na czele z glowna szefowa. Majac szanse byc dwiema doskonalymi
                stacjami muzycznymi w Polsce stworzyli dwie popelinarskie stacje.Inne tez nie
                sa lepsze, w kolko ta sama muzyka. I pozniej branza sie dziwi, ze nikt nie
                kupuje plyt . Dlaczego ludzie maja kupowac, jesli slysza ciagle to samo i
                nawet nie wiedza,ze moze byc inna muza? A "Zlota Plyte" ( ha,, ha) przyznaje
                sie za 25 tysiecy sprzedanych.W kraju prawie 40-milionowym.
        • Gość: jacek Re: RMF górą IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 20:41
          Racja brachu! Trójka. I tylko ona. "Trójko" nie zmieniaj się (mimo zamachów)!.
          (nie mylić z Zamachowskim, który jedynie odwalił to, co do niego należało).
          Aktor jest od grania, jak ....
          • Gość: sickboy Re: RMF górą IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 21:35
            ludzie! oszaleliście chyba. trójka? od jakichś 5 lat pragnie właśnie zetce
            dorównać. i udaje się jej to. gdzie w tonacji trojki, bielszy odcien bluesa,
            dawna powtórka z rozrywki? słuchac da się trojki tylko gdzieś tak od 20tej
            (dlaczego skrócili te?!?!?!)
    • Gość: utopia Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:02
      nie wiem skad taka wysoka sluchalnosc zetki skoro na tyle osob nikomu to radio
      sie nie podoba.Czyzby sondaze tez mozna kupic
    • Gość: Rafał Re: Madonna nie wypaliła Zetce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:25
      Ta reklama to jedno wielkie nieporozumienie,równie dobrze mógł tam wystąpić
      Elvis Presley .Kampania do d......y szkoda tylko pieniędzy.Aha szkoda mi tylko
      Zamachowskiego bo biedak nawet nie widział Madonny na żywo.
    • Gość: kazolot Ta reklama jest niedorobiona i bez pomysłu IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.11.04, 19:31
      lipa
    • tm Dla mnie też te reklamy były do d........ 25.11.04, 20:01
      • Gość: podawac godzine!!! Re: Dla mnie też te reklamy były do d........ IP: *.warszawa.tktelekom.pl 25.11.04, 20:54
        ZETKA ma swietna audycje ale rano, miedzy 7-8. dlaczego? bo wyraznie i czesto
        podaja godzine!!!. Dla kazdego kto sie spieszy do szkoly lub pracy to
        najwazniejsze. TROJKA w tyle. Za to moza w ZETCE to koszmar.

PS
        teraz leci trojkowy express
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka