Gość: mr IP: 195.94.197.* 19.03.01, 13:43 Skandaliczne są decyzje dotyczące TV puls - wynikają z pobudek czysto politycznych i są ponadto sprzeczne z zasadmi wolnego rynku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Show Re: TV Puls IP: *.tele2.pl 19.03.01, 20:22 Dlaczego, przeciez koncejse dostali jako nadawca spoleczny? KRRiT nie powinna zgodzic sie na zmiane statusu nadawcy bo powoduje to precedens, ze Kosciol Katolicki handluje prawami otrzymanymi jak instytucja spoleczna. Wyobrazasz sobie jak by to bylo gdyby KK, sprowadzal samochody bez cla i od razu je sprzedawal? Co prawda juz tak robil, ale ja mam na mysli wieksza skale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicker Re: TV Puls IP: 213.25.66.* 10.05.01, 11:23 Kościół nie dostal żadnej koncesję jako nadawca społeczny. Wystarczy zobaczyć serwis publikowany na stronach tvpuls. To jest normalna koncesja na program popularny i nic nie uzasadnia, by był on pozbawiony reklam z wyjtkiem politycznych prikazów płynących od SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Show Re: TV Puls IP: *.tele2.pl 19.03.01, 20:26 Przepraszam padam na pysk i zrozumialem Twojego maila na opak, oczywiscie sie z Toba zgadzam. Gość portalu: mr napisał(a): > > Skandaliczne są decyzje dotyczące TV puls - wynikają z pobudek czysto > politycznych i są ponadto sprzeczne z zasadmi wolnego rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: TV Puls IP: *.komputer-serwis.com.pl 28.04.01, 20:27 Rzeczywiście!! Ciekawe kiedy KRRiTV zacznie dawać koncesje telewizjom, które nie prowadzą jakiejkolwiek propagandy politycznej, tylko mówi prawdę. Może wtedy, kiedy w KRRiTV zasiądą nie postkomuniści, a ludzie z jakimiś wartościami morlnymi. Ciekawy jestem, też kiedy skończy się propaganda w telewizji publicznej, może wtedy kiedy, podobnie jak w KRRiTV zmienią się prezesi. Odpowiedz Link Zgłoś