redakcja 26.09.01, 10:33 Rząd zmienił nagle dotychczasowe plany i zgodził się wczoraj na sprzedaż poza giełdą 21 proc. akcji PZU paneuropejskiemu holdingowi Eureko, które w ten sposób przejmie pełnię władzy. Co o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Eureko przejmuje PZU IP: 173.1.0.* 26.09.01, 13:38 Jak już wszystko sprzedamy to za co będziemy dalej żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Eureko przejmuje PZU IP: *.unregistered.formus.pl 26.09.01, 14:25 Jestem bardzo zaniepokojony. I nie wiem co teraz bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bab Re: Eureko przejmuje PZU IP: *.inmedia.pl 27.09.01, 02:08 Jasne Buzek i zjaebane ciule z AWS jeszcze chca zarobic troche . Napelnic kabze i zyc spokojnie Jebane skurwysyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyny!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajec Re: Eureko przejmuje PZU IP: *.unregistered.formus.pl 26.09.01, 14:28 Ja tez jestem mocno zaniepokojony. I tez nie wiem co teraz bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziz Re: Eureko przejmuje PZU IP: 217.97.163.* 26.09.01, 15:14 Brak zwykłej przyzwoitości odchodzacej ekipy- wyborcy bezbłędnie ocenili ich profesjonalne i moralne kwalifikacje do rzadzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Eureko przejmuje PZU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 16:08 Zizi czy pamiętasz jakie decyzje podjęła poprzednia ekipa rządząca SLD-PSL już po przegranych wyborach ? Jeżeli nie to odsyłam do archiwum " Gazety ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajec Re: Eureko przejmuje PZU IP: *.unregistered.formus.pl 26.09.01, 17:22 Zizi ma racje:to brak zwykłej ludzkiej przyzwoitości! Wiecej: to brak podstawowych zasad! Było to podłe zagranie zgranej grupy politycznych banitów! Taka sprzedaż w Polsce nie przejdzie! Takiej prywatyzacji naród powiedział "nie" w wyborach i takiej prywatyzacji narod zwyczajnie sobie nie życzy! Zatem panie Buzek: opuść pan czem prędzej ministerialny stolec. Nie psuj pan substancji narodowej. Idz pan stąd! Czas by pana miejsce zajeli ludzie kompetentni, prawi, uczciwi, wysokiej próby specjaliści i patrioci: profesorowie Belka, Kołodko, Borowski. Czas na strategię dla Polski! Czas na normalność! Czas na lepsze czasy! Pozdrawiam prawdziwych patriotów Czesław Jajec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Eureko przejmuje PZU IP: 212.160.117.* 26.09.01, 16:11 bardzo dobrze że sprzedali, bo państwowe przedsiębiorstwa trzeba sprzedawać sprzedawać sprzedawać. Będzie mniej posadek do obsadzenia przez SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Eureko przejmuje PZU IP: *.wsip.com.pl 26.09.01, 16:37 mac ma rację. Sprzedać wszystko co państwowe. Tylko to ma sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolina Re: Eureko przejmuje PZU IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 21:02 A czego niby sprzedawac? Nie mozna by tak dac za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxyyyz4 Re: Eureko przejmuje PZU IP: *.ipartners.pl 27.09.01, 05:20 Gość portalu: carolina napisał(a): > A czego niby sprzedawac? Nie mozna by tak dac za darmo? Tez jestem za tym zeby dac za darmo, i to wszystko co jeszcze jest w rekach rzadu. Z tym ze oczywiscie dac obywatelom Polski, oddac akcje np. w zamian za placone podatki, albo ewnentualnie kazdemu po rowno. Taka forma prywatyzacji mogla by byc lepsza i lepiej przyjeta przez spoleczenstwo niz sprzedawanie obcokrajowcom. Nie bylo by tez mowy o korupcji. Gdyby zrobili to juz w 89, przez 12 lat mielibysmy spokoj, kompletny brak afer, etc. Odpowiedz Link Zgłoś