linke1 07.11.05, 18:11 ZLIKWIDOWAĆ!!! Chociaż w wyborach parlamentarnych, celowo oddałem głos nie ważny; to jednak podobają mi się takie pociągnięcia. Komu i do czego potrzebni są ci darmozjadzi w takim tworze jak KRRiT? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arti Re: Co PiS chce zrobić z Krajową Radą Radiofonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 18:38 KRRiT to nic innego jak Ministerstwo Propagandy. Absolutnie należy ją zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Zlikwidować natychmiast !!! 07.11.05, 19:52 To twór dla kolesi !! aby doili naszą kasę na NIC !!!!!! A takich instytucji w Polsce są tysiące, nic nie robią, żadnego pożytku a tylko szkody dla budżetu i dla nas, to są tysiące darmozjadów wysoko wynagradzanych za picie kawy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Co PiS chce zrobić z Krajową Radą Radiofonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:49 KRRTV to korupcja polityczna oraz manipulowanie społeczęństwem poprzez przydział tylkosłusznych koncesji. To takie Towarzystwo Głupich Kroków z Monthy Pytona Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Co PiS chce zrobić z Krajową Radą Radiofonii 07.11.05, 22:29 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > KRRTV to korupcja polityczna oraz manipulowanie społeczęństwem poprzez > przydział tylkosłusznych koncesji. To takie Towarzystwo Głupich Kroków z Monthy > Pytona najlepiej to zlikwidowac, ale nie wiadomo czy kaczory nie beda chcialy opanowac TV tez, wiec ciekawe jak to bedzie wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Po co w ogóle media tzw. publiczne? 08.11.05, 14:54 Po co w ogóle media tzw. publiczne? Ileż w nich marnotrawstwa podatniczych pieniędzy nie mowiąc już o nonsensowności abonamentu radiowo-telewizyjnego. Przecież media papierowe (prasa, książki) znakomicie sobie radzą bez wtrącania się państwa. Czy rząd ma zacząć drukować publiczne gazety, publiczne ksiażki i ściągać za to abonament prasowo-książkowy? A cóż takiego jest w RTV publicznym czego nie ma na kanałach prywatnych? Na ekranie ten sam Rambo tu i tam biega z karabinem a w radio leca te same "hity z satelity". Szczytem kuriozalności jest utrzymywanie telewizji "Polonia". Proponuję: zlikwidować abonament RTV i zredukować liczbę państwowych kanałów radiowych do 1-go, telewizyjnych do 1-go i opłacać to z budżetu; zamiast dotychczasowego profilu TV Polonia (odgrzewane kotlety z innych kanałów) nadawać profesjonalny program w obcych językach promujący Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 zakodować! 08.11.05, 15:04 moim zdaniem telewizja publiczna niech będzie ale zakodowana. Kto będzie chciał oglądać niech sobie kupi dekoder i niech ogląda. A kto nie będzie chciał oglądać to po prostu nie kupi dekodera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cableTV Re: zakodować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:10 Urynkowienie telewizji w jakiejkolwiek formie wykończyło by tę instytucję, która jest niereformowalna (no może TVP2) i służy tylko znajaomym królika a nie abonentom. Czy kodowana telewizja utrzymywałaby Iwonę Schymalla czy przeszłaby do Rydzyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 nie wiem, ale czemu płacić za coś czego nie chcę 08.11.05, 17:14 oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 zlikwidować jak najprędzej 09.11.05, 18:19 zostawić jedną TVPolonię, a resztę sprzedać albo zakodować. Obecna sytuacja jest niemoralna: państwowa telewizja utrzymywana z podatków wyświetla reklamy odbierając rynek telewizjom prywatnym, które PŁACĄ TE PODATKI. W dodatku ludzie nie chą jej oglądać, ale mając telewizor albo kartę TV w komputerze muszą płacić ABONAMENT, który nie gwarantuje niczego. Tak więc są tu trzy źródła pieniędzy a telewidzowie i tak wolą telewizje prywatne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl gobi03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 05:37 Pod każdym słowem wystukanym przez Ciebie się podpisuję.Od siebiedodam, że dotyczy to nie tylko TVP ale równiez Polskiego Radia (publicznego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan38 Re: Co PiS chce zrobić z Krajową Radą Radiofonii IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.05, 16:16 Wiele jest takich instytucji w naszym kraju,które najwyższy czas zlikwidować.Od czegoś trzeba zacząć,chwała politykom,którzy to zauważyli,śmiało panowie i panie,którzy jesteście u steru wielkiego okrętu,nie pozwólcie mu utonąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Mam pytanie! IP: *.waw.pl 17.11.05, 01:09 Kaczyński jest prezydentem od 24 grudnia! Ale ustawa wchodzi 30 dni po jej podpisaniu! Wiec chyba Kaczory nie zdaża. Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Mówie o obsadzeniu mediów publicznych IP: *.waw.pl 17.11.05, 01:11 A dokladnie o radzie nadzorczej! Odpowiedz Link Zgłoś