stunia 21.06.04, 13:05 Kolezanki i koledzy, kto będzie latac z dni wolnych, tego już wkrótce spotka niemiła niespodzianka. Pierwszym będziesz ty, Krzysiu Brylowski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cock_pit_viper Re: Do f/a LOT 21.06.04, 14:15 Stunia - nie wiem, czy zrozumiesz, co tu jest napisane, bo mam watpliwosci, czy umiesz czytac (a zwlaszcza czytac ze zrozumieniem tekstu). To forum nazywa sie SAMOLOTY. Tu sie rozmawia na temat SAMOLOTOW. Do tej pory jeszcze jasne? To teraz ci powiem dalej. Ludzi zainteresowanych samolotami nie obchodza wewnetrzne rozgrywki personalne w liniach lotniczych - krajowych czy innych. Zaloz sobie forum dla stewardess i tam sie bijcie torebkami. I jeszcze jedno. Nie wiem, kto to jest Krzysiu Brylowski, ale na jego miejscu to tak bym ci twarz obil, ze moglabys do konca zycia zapomniec o pracy w nawet w krajach arabskich, gdzie sie twarz obwiazuje recznikami. Skoro jestes taka odwazna, to podpisz sie wlasnym mazwiskiem a nie pseudonimem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol747 Re: Do f/a LOT IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 14:38 BRAWO! NARESZCIE KTOS DOPROWADZIL TE ROZGADANE WRZESZCZACE BABY DO PORZADKU! A Pan Brylowski powinien Tobie skopac tylek - podpisz sie z nazwiska jesli sama ich naduzywasz! Odpowiedz Link Zgłoś