Gość: Jo IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.03.06, 18:05 To sie zgadza:) Coraz wiecej win z Roussillon sie pije oraz Nowego Swiata:) Wolna Białoruś!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp i dobrze im tak bo ich nie lubie!!! france IP: *.centertel.pl 02.03.06, 18:31 takie wredne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola9950 Re: Spada eksport francuskich win IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:32 osobiści przestałam kupować francuskie wina po krytycznych uwagach francuskich polityków na temat Polski i Polaków.Zaczełam kupować wina chilijskie,kalifornijskie,afrykańskie , australijskie. Są o wiele lepsze i mam w głębokiej pogardzie francuzów ,którzy podobnie myśla o Polakach. Ztych samych powodów nie kupuje win niemieckich. poza ty sa naprawdę fatalne. Szczególnie kwasiborki ,,ryslingi,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropek-pipka-cipka Re: Durna to jestes ola9950 IP: *.mad1.adsl.uni2.es 03.03.06, 10:52 Na durnote nie ma lekarstwa. Lepiej sie spij po australijsku - beda ci sie snily kangury. Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Poznasz nuworysza po menu... 02.03.06, 18:34 > Głównymi odbiorcami francuskich alkoholi są obecnie Chiny, Singapur i Rosja. Różnica pomiędzy znawcami i smakoszami win, a parweniuszami snobującymi się francuskimi nalewkami jest jednoznaczna - nieważna jakość, ważne że drogie. I to jest tylko promyk nadziei dla francuskich chemikaliów mających coraz mniej wspólnego z dumną i piekną tradycją francuskich win i winnic. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Spada eksport francuskich win 02.03.06, 18:40 Nie mam zdania. Szukam męża przez internet. Takiego, który też nie przepada za fracuzczyzną. irenka40.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOHEREK Z ANTENKĄ Re: Spada eksport francuskich win IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:21 irini napisała: > Nie mam zdania. Szukam męża przez internet. Takiego, który też nie przepada za > fracuzczyzną. > irenka40.blog.onet.pl/ ŻEBY PO KRÓTKIEJ MĘCE ROZŁOŻYŁ NOGI IRENCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwazny Re: Maz sie zglasza IP: *.mad1.adsl.uni2.es 03.03.06, 10:54 Irini - moze odpowiadasz kandydaturze. Wlasnie szukam k...y do lozka. Warunek niezbedny - musi mowic po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz ja bojkotyję wszystko co fancowate!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:59 dobrze im tak Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem I dobrze tak, płazożercom 02.03.06, 20:13 Wydawało im się, że po wsze czasy wszyscy potulnie będą płacić ciężki szmalec za te ich kwaśne siki? O niebo lepsze i bez porównania tańsze są świetne wina z Chile, RPA, Australii, Rumunii, Węgier, Bułgarii, a nawet Ukrainy. Bojkotować francuskich bufonów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: I dobrze tak, płazożercom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:19 Nieźle się obłowili na Telekomunikacji Polskiej. Ceny wysokie i wywożą całe zyski do Francji. Po co zatem kupować ich wina ? Odpowiedz Link Zgłoś
niki27 Re: I dobrze tak, płazożercom 03.03.06, 09:56 No jasne. A jak juz wypisze tego rumunskiego albo chilijskiego sauternes, albo uraczysz sie ukrainsko-wegierskim chriroubles, to rozdzial w ksiedze win pt. Francja bedzie mozna definitywnie zamknac. Coz, bylo takie przyslowie o perlach... Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Spada eksport francuskich win 02.03.06, 22:19 francja ma krotka pamiec .i duza; buzie;tu w usa bojkotujemy wszyskie francuskie produkty,wina,sery,samochody, z wyjatkiem kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek neiden Re: Spada eksport francuskich win IP: *.mad1.adsl.uni2.es 03.03.06, 10:59 a my we Francji lubimy mleczne amerykanskie dupodajki - Sharon Stone - dobra dupa, nie mowiac o Monice (podono rodzice z Polski). Bojkotuj co chcesz, zrej w McDonaldzie, ogladaj swoj gruby tylek - taki amerykanski. Odpowiedz Link Zgłoś