Dodaj do ulubionych

Spada eksport francuskich win

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.03.06, 18:05
To sie zgadza:)
Coraz wiecej win z Roussillon sie pije oraz Nowego Swiata:)

Wolna Białoruś!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp i dobrze im tak bo ich nie lubie!!! france IP: *.centertel.pl 02.03.06, 18:31
      takie wredne
    • Gość: ola9950 Re: Spada eksport francuskich win IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:32
      osobiści przestałam kupować francuskie wina po krytycznych uwagach francuskich
      polityków na temat Polski i Polaków.Zaczełam kupować wina
      chilijskie,kalifornijskie,afrykańskie , australijskie. Są o wiele lepsze i mam
      w głębokiej pogardzie francuzów ,którzy podobnie myśla o Polakach. Ztych samych
      powodów nie kupuje win niemieckich. poza ty sa naprawdę fatalne. Szczególnie
      kwasiborki ,,ryslingi,,
      • Gość: kropek-pipka-cipka Re: Durna to jestes ola9950 IP: *.mad1.adsl.uni2.es 03.03.06, 10:52
        Na durnote nie ma lekarstwa. Lepiej sie spij po australijsku - beda ci sie
        snily kangury.
    • pancwynar Poznasz nuworysza po menu... 02.03.06, 18:34
      > Głównymi odbiorcami francuskich alkoholi są obecnie Chiny, Singapur i Rosja.

Różnica pomiędzy znawcami i smakoszami win, a parweniuszami snobującymi się francuskimi nalewkami jest jednoznaczna - nieważna jakość, ważne że drogie.
      I to jest tylko promyk nadziei dla francuskich chemikaliów mających coraz mniej wspólnego z dumną i piekną tradycją francuskich win i winnic.
    • irini Re: Spada eksport francuskich win 02.03.06, 18:40
      Nie mam zdania. Szukam męża przez internet. Takiego, który też nie przepada za
      fracuzczyzną.
      irenka40.blog.onet.pl/
      • Gość: MOHEREK Z ANTENKĄ Re: Spada eksport francuskich win IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:21
        irini napisała:

> Nie mam zdania. Szukam męża przez internet. Takiego, który też nie przepada
        za
        > fracuzczyzną.
        > irenka40.blog.onet.pl/

ŻEBY PO KRÓTKIEJ MĘCE ROZŁOŻYŁ NOGI IRENCE
      • Gość: odwazny Re: Maz sie zglasza IP: *.mad1.adsl.uni2.es 03.03.06, 10:54
        Irini - moze odpowiadasz kandydaturze.
        Wlasnie szukam k...y do lozka. Warunek niezbedny - musi mowic po polsku.
    • Gość: xyz ja bojkotyję wszystko co fancowate!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:59
      dobrze im tak
    • buhaj_z_rogiem I dobrze tak, płazożercom 02.03.06, 20:13
      Wydawało im się, że po wsze czasy wszyscy potulnie będą płacić ciężki szmalec
      za te ich kwaśne siki?
      O niebo lepsze i bez porównania tańsze są świetne wina z Chile, RPA, Australii,
      Rumunii, Węgier, Bułgarii, a nawet Ukrainy.

Bojkotować francuskich bufonów!
      • Gość: Zuzia Re: I dobrze tak, płazożercom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:19
        Nieźle się obłowili na Telekomunikacji Polskiej. Ceny wysokie i wywożą całe
        zyski do Francji. Po co zatem kupować ich wina ?
      • niki27 Re: I dobrze tak, płazożercom 03.03.06, 09:56
        No jasne. A jak juz wypisze tego rumunskiego albo chilijskiego sauternes, albo
        uraczysz sie ukrainsko-wegierskim chriroubles, to rozdzial w ksiedze win pt.
        Francja bedzie mozna definitywnie zamknac.
        Coz, bylo takie przyslowie o perlach...
    • neiden Re: Spada eksport francuskich win 02.03.06, 22:19
      francja ma krotka pamiec .i duza; buzie;tu w usa bojkotujemy wszyskie
      francuskie produkty,wina,sery,samochody, z wyjatkiem kobiet.
      • Gość: jasiek neiden Re: Spada eksport francuskich win IP: *.mad1.adsl.uni2.es 03.03.06, 10:59
        a my we Francji lubimy mleczne amerykanskie dupodajki - Sharon Stone - dobra
        dupa, nie mowiac o Monice (podono rodzice z Polski).

Bojkotuj co chcesz, zrej w McDonaldzie, ogladaj swoj gruby tylek - taki
        amerykanski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka