Gość: nat IP: *.chello.pl 05.05.06, 20:22 Tanie państwo! Tanie państwo! Tanie państwo! HA, ha, ha... To byłoby nawet zabawne, gdybym nie mieszkała w Polsce i nie musiała za to płacić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ecot Antek ma w swoim mieszkaniu okna również .... IP: *.244.149.234.ostrow2.tnp.pl 05.05.06, 20:41 - Antek ma w swoim mieszkaniu okna również z drugiej strony, a tam przez lornetkę obserwuje, jak buduje się nowe osiedle mieszkaniowe. Hm... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek specyficzne odchudzanie administracji 05.05.06, 20:47 ale no coz, koledzy potrzebuja stolki tez a tu przeciez tylko o wladze i kase chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w ochudzanie przez rozmnazanie IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.05.06, 22:54 taka to polityka PISS YOU Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Rząd w mitozie i mejozie 05.05.06, 23:11 Strach pomyśleć, jak się rozmnoży rząd, jeśli do koalicji przystąpi PSL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzajdziadu Ale jazda - czas spieprzac mowie do sie :o) IP: *.chello.pl 06.05.06, 12:40 i kupuje bilet na wizera obojetnie gdzie :o) nie bede na cholote pracowac przecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Kurvva, czy w tym kraju nie moze być nudno? Na IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 06.05.06, 18:30 przykład jak w jakiejś nudnej Finlandii z ich Nokią czy w jakiejś nudnej Szwecji z ich Volvo i Saabem. Nie, musi być cyrk chamów i kłamców, przygłupich wyborców którzy zamiast czasem się umyć to głosują na kretyńskie bandy z ich XIX-wiecznymi pomysłami. No, pie..ne "elity", no! Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Kurvva, czy w tym kraju nie moze być nudno? N 06.05.06, 19:24 Gość portalu: stefan napisał(a): > przykład jak w jakiejś nudnej Finlandii z ich Nokią czy w jakiejś nudnej Szwecj > i z ich Volvo i Saabem. Nie, musi być cyrk chamów i kłamców, przygłupich wyborc > ów którzy zamiast czasem się umyć to głosują na kretyńskie bandy z ich XIX- wiec > znymi pomysłami. No, pie..ne "elity", no! Stefan jesteś wielki. A Woszczerowicz i tak zahandluje stołkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira 1% podatku IP: *.flashnet.pl 06.05.06, 23:42 Ci, którzy nie rozdali 1% podatku _dowolnej_ organizacji POŻYTKU publicznego mogą się dodatkowo gryźć myślą o tym, że wspomogli dobrowolnie rząd leppero- giertyszny. Ja rozdałem. Nieważne komu, ważne, żeby nie PiSsamoobronoLePpeRiadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Chcemy zyc w normalnym panstwie. Podpisz sie 07.05.06, 18:25 normalnie.marhwiak.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_z_dywit brawo S--A--M--0--0--B--R--0--N--A brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:27 Nareszcie Polski rząd patriotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... IP: *.pogodne.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:49 no w sopocie jak widzi zatoke to na bank ma widok na las, i na skmke, wiec spokojnie moglby zostac specjalista od kolei i lesnictwa, a ze na pewno zeby rano myje to i na ministra zdrowia smialo by sie nadawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe WSTYD! motyla noga kacze pióro! WSTYD!takie IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.05.06, 22:53 buractwo do rządu Najjasniejszej Rzeczpospolitej! kiedys to by kijami otlukli gdyby jeden z drugim do panskiego stołu sie zblizyl, a teraz taki wstyd na caly siwat (moze oprocz Chin, Rosji i Bialorusi) Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Wstyd... 05.05.06, 23:19 Dajmy im trochę czasu, a i przed Białorusinami będziemy się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: Wstyd... IP: *.petrus.com.pl 05.05.06, 23:53 "Ze środków masowego przekazu wiem, że ta liczba 3 mln byłaby dziś trudna do osiągnięcia" To moja 15letnia siostra wie bez "środków masowego przekazu", ze zdrowego rozsądku i ciekawości świata, a ten poteflon ma zostać ministrem budownictwa! Minister budownictwa, który z telewizji się będzie dowiadywał co może, a co nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieboska Komedia Wczoraj byl w PSL ,dzis w Samoobronie!!..horror! IP: *.crowley.pl 06.05.06, 21:39 Pani Kaleta wczoraj byla w SLD.startowala z listy SLD w 2001 r!dzisiaj ministrem Samoobrony!!..Nowy desant z Gdanska ,kantorowcy ,lombardowcy,waluciarze ,obserwatorzy morza i podworek mieszkaniowych i co nam Bog jeszcze ześle? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: WSTYD! motyla noga kacze pióro! WSTYD!takie 07.05.06, 06:25 W rosji człowieka w gumofilcach też by do rządu nie przyjeli Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 06.05.06, 08:45 z okien widać wodę a w wodzie rybki, więc mógłby zostać ministrem nowego resortu wędkarstwa.., z okien widac również samoloty - nowe ministerstwo lotnictwa, no co tam z tych okien widać jeszcze? aaaa, a jak pan minister nowy zobaczy z okna przez lornetkę parę uprawiającą seks na plazy, albo kopulującą jak się komuś słowa seks nie podoba. To co wtedy, Ministerstwo Kopulacji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 06.05.06, 09:24 gilu33 napisał: > z okien widać wodę a w wodzie rybki, więc mógłby zostać ministrem nowego > resortu wędkarstwa.., z okien widac również samoloty - nowe ministerstwo > lotnictwa, no co tam z tych okien widać jeszcze? aaaa, a jak pan minister nowy > zobaczy z okna przez lornetkę parę uprawiającą seks na plazy, albo kopulującą > jak się komuś słowa seks nie podoba. To co wtedy, Ministerstwo Kopulacji ??? Umiejętności już masz, ale musisz opalonemu zapłacić, bo bez kasy woszczerowicz cię do kantoru nie wpuści Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 06.05.06, 08:47 Gość portalu: żenada napisał(a): > a ze na pewno zeby > rano myje to i na ministra zdrowia smialo by sie nadawal. A tego, skoro minister jest z Samoobrony, już nie można być pewnym. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 06.05.06, 09:22 johnny-kalesony napisał: > Gość portalu: żenada napisał(a): > > a ze na pewno zeby > > rano myje to i na ministra zdrowia smialo by sie nadawal. > > A tego, skoro minister jest z Samoobrony, już nie można być pewnym. > > POzdrawiam > Keep Rockin' a napewno myje może tylko wietrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasi1 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... IP: *.work / 81.210.39.* 07.05.06, 06:24 Może akurat nie myje więc ministerstwo zdrowia było by po za jego zasięgiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zk Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 07:15 A ja skomentuje... Narodzie!!! czy jestes aż tak ślepym i głupim żeby nie widzieć że rząd w twarz się nam śmieje mówiąc takie bzdury!! To jest brak szcunku dla mnie jako myślącego człowika!! Jak inni chcą udawać że "Cesarz ma piękne szaty" to ja krzyczę: Cesarz jest goły!! - i wspólczuję innym którzy nie widzą co się tu dzieję - nigdy nie myślałem o wyjeździe za granice na stałe, ostanio robie to cześciej. Wstyd mi za Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 07.05.06, 06:28 Gość portalu: Zk napisał(a): > A ja skomentuje... Narodzie!!! czy jestes aż tak ślepym i głupim żeby nie > widzieć że rząd w twarz się nam śmieje mówiąc takie bzdury!! To jest brak > szcunku dla mnie jako myślącego człowika!! Jak inni chcą udawać że "Cesarz ma > piękne szaty" to ja krzyczę: Cesarz jest goły!! - i wspólczuję innym którzy nie > widzą co się tu dzieję - nigdy nie myślałem o wyjeździe za granice na stałe, > ostanio robie to cześciej. Wstyd mi za Polskę! Ale ci którzy głosowali na PiS wcale się nie wstydzą. Przecież nawet tutaj tacy się chwalą tym. np. taka Jola z Dywit Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspany_pawian Re: Teki dla Samoobrony i LPR 05.05.06, 20:45 Ministerstwo Gospodarki Morskiej zajmie się zapewne pomnażaniem bałwanów (niekoniecznie morskich). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Szykujcie sobie pobre poduchy panowie i IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:03 panie z PO, PD, SLD bo przycze w wiezieniach sa wyjatkowo twarde hehee :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Szykujcie sobie pobre poduchy panowie i 05.05.06, 22:38 a co k.. ma do rzeczy??? Czytales artykul? Odpowiedz Link Zgłoś
rafi13 nie wiesz ze wszystkiemu winny jest Uklad? 06.05.06, 16:16 Wszystkiemu winna Platforma. Pan rzecznik przyparty do muru juz to prawie powiedzial w ostatnim cytowanym zdaniu. WSTYD!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Szykujcie sobie pobre poduchy panowie i 07.05.06, 06:30 kolargolo napisał: > a co k.. ma do rzeczy??? Czytales artykul? Może to nie dorzeczy ale przecież jak człowiek chce się wypowiedzieć to powinno mu się to umożliwić. Przecież nie będzie szukał odpowiedniego tematu do tego co chce powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.toya.net.pl 05.05.06, 22:12 ja mam okno na niebo , jutro sie zapisze do pisuaru i chce ministerstwo lotnictwa , wydzielone z MON-u , warunki brzegowe przecież spełnię - okno jest .... paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atty Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: 209.144.163.* 06.05.06, 04:20 Po ciezkim dniu pracy przegladam komentarze i chociaz moge sie posmiac. Lepper i spolka spowoduja, ze bedziemy mieli cyrk 24/7. Ten nasz kraj bedzie ruina po kilku latach rzadow nowych ekspertow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.server.ntli.net 05.05.06, 22:18 jakies to wszystko smieszne i niestety zalosne i smutne tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicos Ministerstwo głupich kroków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:30 Zawiodłem się, nie stworzono ministerstwa głupich kroków specjalnie dla Endriu albo Romka. Pewnie dlatego, że jest dwóch pewniaków a jedno ministerstwo i znowu byłaby kłótnia :P Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo doradzal koncernom budowlanym 05.05.06, 22:37 a moj sasiad dla duzego koncernu farmaceutycznego robil podloge w kiblach, to chyba nadaje sie na ministra od tych lekow albo czegos tam? Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: doradzal koncernom budowlanym 06.05.06, 19:41 kolargolo napisał: > a moj sasiad dla duzego koncernu farmaceutycznego robil podloge w kiblach, to > chyba nadaje sie na ministra od tych lekow albo czegos tam? zobaczymy, czy pokaże którym bo podatków nie płacił więc może za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiskus Re: doradzal koncernom budowlanym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.06, 19:43 pokaż Jaszczuk obroty ale bez kantorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk jak sie czujecie wyborcy PISU? IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.05.06, 22:51 nie wstyd wam? Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Re: jak sie czujecie wyborcy PISU? 05.05.06, 23:12 Bo to się przyznają... :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: jak sie czujecie wyborcy PISU? 07.05.06, 06:34 zupa_wolowa napisał: > Bo to się przyznają... :) Mam kolęgę z którym założyłem się w październiku że rządzić będzie nami PiS LPR i Samobrona. I nie mogę odzyskać tego piwa Odpowiedz Link Zgłoś
korek7811 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 05.05.06, 23:37 To nie jest tak, to absolutne niezrozumienie sytuacji! Jest zupełnie inaczej. Mamy program, ludzi którzy mają ten program realizować - najlepszych! Jeżeli ktoś jest najlepszy, to może być szefem dowolnego ministerstwa Wystarczy, że wie jaki jest program do realizacji, fachowców zawsze się znajdzie I wcale nie chodzi o stołki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.petrus.com.pl 05.05.06, 23:55 A świstak siedzi i zawija... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazenowany Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.05.06, 00:06 No i wysmażyli nam niestrawną potrawkę:Kaczki w Buraczkach.Ciekaw jak w tym towrzystwie czuje się Pani Prof.Gilowska Prof.Religa?Psy szczekają karawana idzie dalej?Plują nam w twarz a mówimy że deszcz pada?Jak mieć poważanbie i szacunek dla takich ludzi?Czapki z głów przed ministrem Mellerem,jedynym czlowiekiem honoru w tym nie-rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: ..a gdzie teki dla zlodziei z SLD?, to niedemo IP: *.san-francisco-13rh15-16rt.ca.dial-access.att.net 06.05.06, 17:39 kratyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
glaca7 rozbiory 06.05.06, 01:16 to sa rozbiory Ploski, pomiedzy Kaczki, nacjonalistow, a kryminalistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto No to sie zacznie. Najbardziej mi szkoda dzieciako IP: *.fbx.proxad.net 06.05.06, 01:42 No to sie zacznie. Najbardziej mi szkoda dzieciakow w szkole, bo z takim ministrem oswiaty zrobia im wode z mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Nie mam zwyczaju kląć publicznie... IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.05.06, 10:33 ...ale co można powiedzieć jak się czyta: "Niedawno Jaszczak prezentował się jako spec od spraw morskich. - Związek z gospodarką morską mam: codziennie rano ze swojego mieszkania w Sopocie, skąd mam wspaniały widok na Zatokę Gdańską, przez lornetkę obserwuję ruch statków - mówił. [...] Forsujący Jaszczaka na rządowe stanowisko pomorski poseł Samoobrony i jego przyjaciel Lech Woszczerowicz tak komentował tę nominację: - Antek ma w swoim mieszkaniu okna również z drugiej strony, a tam przez lornetkę obserwuje, jak buduje się nowe osiedle mieszkaniowe."? Przecież wyraz "kpina" nie oddaje pełni tej sytuacji! Bareja wiecznie żywy!! Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Nie mam zwyczaju kląć publicznie... 06.05.06, 19:29 Gość portalu: Oliveira napisał(a): > ...ale co można powiedzieć jak się czyta: "Niedawno Jaszczak prezentował się > jako spec od spraw morskich. - Związek z gospodarką morską mam: codziennie rano > ze swojego mieszkania w Sopocie, skąd mam wspaniały widok na Zatokę Gdańską, > przez lornetkę obserwuję ruch statków - mówił. [...] Forsujący Jaszczaka na > rządowe stanowisko pomorski poseł Samoobrony i jego przyjaciel Lech > Woszczerowicz tak komentował tę nominację: - Antek ma w swoim mieszkaniu okna > również z drugiej strony, a tam przez lornetkę obserwuje, jak buduje się nowe > osiedle mieszkaniowe."? Przecież wyraz "kpina" nie oddaje pełni tej sytuacji! > Bareja wiecznie żywy!! Przecież ten niby minister od wszystkiego to z Woszczerowiczem kantory razem prowadzili Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Nie mam zwyczaju kląć publicznie... 06.05.06, 19:32 karoll07 napisał: > Gość portalu: Oliveira napisał(a): > > > ...ale co można powiedzieć jak się czyta: "Niedawno Jaszczak prezentował > się > > jako spec od spraw morskich. - Związek z gospodarką morską mam: codzienni > e > rano > > ze swojego mieszkania w Sopocie, skąd mam wspaniały widok na Zatokę Gdańs > ką, > > przez lornetkę obserwuję ruch statków - mówił. [...] Forsujący Jaszczaka > na > > rządowe stanowisko pomorski poseł Samoobrony i jego przyjaciel Lech > > Woszczerowicz tak komentował tę nominację: - Antek ma w swoim mieszkaniu > okna > > również z drugiej strony, a tam przez lornetkę obserwuje, jak buduje się > nowe > > osiedle mieszkaniowe."? Przecież wyraz "kpina" nie oddaje pełni tej sytua > cji! > > Bareja wiecznie żywy!! > > Przecież ten niby minister od wszystkiego to z Woszczerowiczem kantory razem > prowadzili a jeszcze jedno, ten doradca ekspert Woszczerowicza nigdy nie był w sejmie na komisji Infrastruktury a nawet nie napiosał Woszcerowiczowi żadnej opinii bo Woszczerowicz jak sie raz wychylił to przewodniczący Kowalski powiedził mu że ten temat bedzie za dwa lata a nie obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flądra Rybołówstwo koalicyjne IP: 194.106.201.* 06.05.06, 02:30 A czy rybołówstwem nie mogłoby zająć się osławione CBA? Kto lepiej będzie wiedział dlaczego ryby nie biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy64 Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.sympatico.ca 06.05.06, 03:54 masz racje w polsce teraz rzadzi korwa zladziej i bandyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadminister Pfff, niczego nie rozumiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 04:15 Pfff, niczego nie rozumiecie, w 4-ej Reczpospożytej docelowo ma być nie 3 miliony mieszkań, a ministerstw rocznie. Jest to tajny plan na bezrobocie: każdy będzie ministrem swego zadka, z małżonką/kiem na konsultanta. Co prawda nie ma na niego tak ładnego widoku jak na statki z okna Antka, ale w końcu trudno o lepszego fachowca. Zresztą nie tylko od zadów mamy specjalistów, dla lubujących fasolkę będzie ministerswo wiatraków, a dla amatorów fasolki z cebulką ministerstwo łzawiących gazów. Nawet dla przedstawicielek najstarszego fachu świata, ministerstwo napędów jądrowych czeka. Radujmy mi się więc i zajmijmy własnymi ministerstwami , zamiast światłym politykom krzyżować plany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly alkoholik Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.oc.oc.cox.net 06.05.06, 05:23 tym razem jednak musze sie ujebac ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:17 Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic nie umiem ale mam kasę i chcę być ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:18 karoll07 napisał: > Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic nie umiem ale mam > kasę i chcę być ministrem. i jeszcze jedno - mam także lornetkę Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:19 karoll07 napisał: > karoll07 napisał: > > > Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic nie umiem ale > mam > > kasę i chcę być ministrem. > i jeszcze jedno - mam także lornetkę mam także widok na nowe budownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:20 karoll07 napisał: > karoll07 napisał: > > > karoll07 napisał: > > > > > Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic nie umi > em ale > > mam > > > kasę i chcę być ministrem. > > i jeszcze jedno - mam także lornetkę > > mam także widok na nowe budownictwo ponieważ mieszkam w starym więc daję gwarancję wybudowania nowego przynajmniej dla siebie i woszczerowicza Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:22 ale jak nie można już budownictwa to mogę dowolna tekę przyjąć Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:24 bo jak widać każdy "ekspert" (tutaj jedno oko zamknięte jak w piwie bezalkoholowym) może być ministrem dowolnego resortu. Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:25 karoll07 napisał: > karoll07 napisał: > > > karoll07 napisał: > > > > > karoll07 napisał: > > > > > > > Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic n > ie umi > > em ale > > > mam > > > > kasę i chcę być ministrem. > > > i jeszcze jedno - mam także lornetkę > > > > mam także widok na nowe budownictwo > > ponieważ mieszkam w starym więc daję gwarancję wybudowania nowego przynajmniej > dla siebie i woszczerowicza zacytuję Antka poniżej: "A ja skomentuje... Narodzie!!! czy jestes aż tak ślepym i głupim żeby nie widzieć że rząd w twarz się nam śmieje mówiąc takie bzdury!! To jest brak szcunku dla mnie jako myślącego człowika!! Jak inni chcą udawać że "Cesarz ma piękne szaty" to ja krzyczę: Cesarz jest goły!! - i wspólczuję innym którzy nie widzą co się tu dzieję - nigdy nie myślałem o wyjeździe za granice na stałe, ostanio robie to cześciej. Wstyd mi za Polskę! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.06, 07:31 a co robi prokurator, przecież to widać, że Lepper nie zna tego faceta nawet nie może zapamiętać jego nazwiska i on ma rządzić i dzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 09:21 Gość portalu: on napisał(a): > a co robi prokurator, przecież to widać, że Lepper nie zna tego faceta nawet > nie może zapamiętać jego nazwiska i on ma rządzić i dzielić? prokurator czeka na dowody - jak ktoś na biurko podłozy Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 08:10 karoll07 trochę się spóźniłeś. Teraz szukają kogoś z widokiem na cmentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 08:35 Gość portalu: nat napisał(a): > Tanie państwo! Tanie państwo! Tanie państwo! HA, ha, ha... To byłoby nawet > zabawne, gdybym nie mieszkała w Polsce i nie musiała za to płacić! A wierzyłaś kiedykolwiek w to co mówi PiS?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tybur Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 06.05.06, 08:38 A juz zaczynalem sie zastanawiac nad powrotem do kraju...... moze to i egoistyczne podejscie z mojej strony ale sam rzeki kijem nie zawroce wiec przynajmniej wole mieszkac w kraju gdzie az takie idiotyzmy sie nie zdarzaja. Sobie, Polsce i Polakom zycze duzo, duzo szczescia i wytrwania - nawet najgorsze sytuacje w koncu sie koncza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy PiS = AWS = SLD IP: *.karolin.pl 06.05.06, 10:37 Jedyny cel to stolki. Okazuje sie, ze IV RP kaczorowa bedzie sie roznic od III RP Solidarnosciowo-postkomunistycznej tylko jednym: bedzie jeszcze wiecej stolkow i wyzsze podatki. Od tego sie oczywiscie nie polepszy, ale skoro Polacy tak uwielbiaja socjalistow, to beda placic i plakac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: Dajcie im szanse.. IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 06.05.06, 18:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Chyba już czas wyjechać z Polski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:37 Co mnie inteligenta wiąże z tym krajem??? nic.! Jest nas mniejszość(inteligencji) wyjedźmy wszyscy do mądrzejszych Państw.Tam nas docenią. A Polska niech zaczyna swoją historię od podstaw, od Piasta Kołodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Good luck, world is waiting for you, idiot IP: *.san-francisco-13rh15-16rt.ca.dial-access.att.net 06.05.06, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
noteb ___ sprzedam lornetkę BCM ___ 06.05.06, 10:42 I ty możesz zostać ministrem !! Przedmiotem licytacji jest lornetka, dzięki której mozesz zostać ministrem w rządzie 4 RP. Zapraszam serdecznie do licytacji, uwaga licytujemy już od 1 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
karoll07 Re: ___ sprzedam lornetkę BCM ___ 06.05.06, 19:40 noteb napisała: > I ty możesz zostać ministrem !! > > > Przedmiotem licytacji jest lornetka, dzięki której mozesz zostać ministrem w rz > ądzie 4 RP. > > Zapraszam serdecznie do licytacji, uwaga licytujemy już od 1 zł. > pod warunkie, że znasz Woszczerowicza i masz parę groszy oprócz lornetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m. Re: Ministerstwo Pomarańczy to kiedy?! IP: 82.177.97.* 06.05.06, 12:14 Ja na ministra! I to już! LUBIĘ POMARAŃCZE. Odpowiedz Link Zgłoś
vapin najliczniejszy był rząd Mazowieckiego i Suchockiej 06.05.06, 13:54 proszę nie wprowadzać czytelników papierowej wyborczej w błąd. rzad mazowieckiego skladal sie z 24 czlonkow. rzad suchockiej z 25. a rzad marcinkiewicza sklada sie dzis z 21. Czy w wyborczej umie sie czytac? czy po prostu tych rzadow sie nie krytykuje? Odpowiedz Link Zgłoś