Dodaj do ulubionych

Teki dla Samoobrony i LPR

IP: *.chello.pl 05.05.06, 20:22
Tanie państwo! Tanie państwo! Tanie państwo! HA, ha, ha... To byłoby nawet
zabawne, gdybym nie mieszkała w Polsce i nie musiała za to płacić!
Obserwuj wątek
    • Gość: ecot Antek ma w swoim mieszkaniu okna również .... IP: *.244.149.234.ostrow2.tnp.pl 05.05.06, 20:41
      - Antek ma w swoim mieszkaniu okna również z drugiej strony, a tam przez
      lornetkę obserwuje, jak buduje się nowe osiedle mieszkaniowe. Hm...

bez komentarza
      • pndzelek specyficzne odchudzanie administracji 05.05.06, 20:47
        ale no coz, koledzy potrzebuja stolki tez a tu przeciez tylko o wladze i kase
        chodzi
        • Gość: w ochudzanie przez rozmnazanie IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.05.06, 22:54
          taka to polityka PISS YOU
          • zupa_wolowa Rząd w mitozie i mejozie 05.05.06, 23:11
            Strach pomyśleć, jak się rozmnoży rząd, jeśli do koalicji przystąpi PSL :)
            • Gość: spieprzajdziadu Ale jazda - czas spieprzac mowie do sie :o) IP: *.chello.pl 06.05.06, 12:40
              i kupuje bilet na wizera obojetnie gdzie :o) nie bede na cholote pracowac przecie
              • Gość: stefan Kurvva, czy w tym kraju nie moze być nudno? Na IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 06.05.06, 18:30
                przykład jak w jakiejś nudnej Finlandii z ich Nokią czy w jakiejś nudnej Szwecji z ich Volvo i Saabem. Nie, musi być cyrk chamów i kłamców, przygłupich wyborców którzy zamiast czasem się umyć to głosują na kretyńskie bandy z ich XIX-wiecznymi pomysłami. No, pie..ne "elity", no!
                • karoll07 Re: Kurvva, czy w tym kraju nie moze być nudno? N 06.05.06, 19:24
                  Gość portalu: stefan napisał(a):

> przykład jak w jakiejś nudnej Finlandii z ich Nokią czy w jakiejś nudnej
                  Szwecj
                  > i z ich Volvo i Saabem. Nie, musi być cyrk chamów i kłamców, przygłupich
                  wyborc
                  > ów którzy zamiast czasem się umyć to głosują na kretyńskie bandy z ich XIX-
                  wiec
                  > znymi pomysłami. No, pie..ne "elity", no!

Stefan jesteś wielki. A Woszczerowicz i tak zahandluje stołkami.
                  • Gość: Oliveira 1% podatku IP: *.flashnet.pl 06.05.06, 23:42
                    Ci, którzy nie rozdali 1% podatku _dowolnej_ organizacji POŻYTKU publicznego
                    mogą się dodatkowo gryźć myślą o tym, że wspomogli dobrowolnie rząd leppero-
                    giertyszny. Ja rozdałem. Nieważne komu, ważne, żeby nie
                    PiSsamoobronoLePpeRiadzie...
                    • jola_z_dywil Historyczny sojusz łże-prawicy z lumpen-lewicą. 07.05.06, 13:40
                      • kot9999 Chcemy zyc w normalnym panstwie. Podpisz sie 07.05.06, 18:25
                        normalnie.marhwiak.com/
                    • Gość: jola_z_dywit brawo S--A--M--0--0--B--R--0--N--A brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:27
                      Nareszcie Polski rząd patriotów.
      • Gość: żenada Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... IP: *.pogodne.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:49
        no w sopocie jak widzi zatoke to na bank ma widok na las, i na skmke, wiec
        spokojnie moglby zostac specjalista od kolei i lesnictwa, a ze na pewno zeby
        rano myje to i na ministra zdrowia smialo by sie nadawal.
        • Gość: wewe WSTYD! motyla noga kacze pióro! WSTYD!takie IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.05.06, 22:53
          buractwo do rządu Najjasniejszej Rzeczpospolitej! kiedys to by kijami otlukli
          gdyby jeden z drugim do panskiego stołu sie zblizyl, a teraz taki wstyd na caly
          siwat (moze oprocz Chin, Rosji i Bialorusi)
          • zupa_wolowa Wstyd... 05.05.06, 23:19
            Dajmy im trochę czasu, a i przed Białorusinami będziemy się wstydzić.
            • Gość: rafvonthorn Re: Wstyd... IP: *.petrus.com.pl 05.05.06, 23:53
              "Ze środków masowego przekazu wiem, że ta liczba 3 mln byłaby dziś trudna do
              osiągnięcia"

To moja 15letnia siostra wie bez "środków masowego przekazu", ze zdrowego
              rozsądku i ciekawości świata, a ten poteflon ma zostać ministrem budownictwa!
              Minister budownictwa, który z telewizji się będzie dowiadywał co może, a co nie!
              • Gość: Nieboska Komedia Wczoraj byl w PSL ,dzis w Samoobronie!!..horror! IP: *.crowley.pl 06.05.06, 21:39
                Pani Kaleta wczoraj byla w SLD.startowala z listy SLD w 2001 r!dzisiaj
                ministrem Samoobrony!!..Nowy desant z
                Gdanska ,kantorowcy ,lombardowcy,waluciarze ,obserwatorzy morza i podworek
                mieszkaniowych i co nam Bog jeszcze ześle?
          • stasi1 Re: WSTYD! motyla noga kacze pióro! WSTYD!takie 07.05.06, 06:25
            W rosji człowieka w gumofilcach też by do rządu nie przyjeli
        • gilu33 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 06.05.06, 08:45
          z okien widać wodę a w wodzie rybki, więc mógłby zostać ministrem nowego
          resortu wędkarstwa.., z okien widac również samoloty - nowe ministerstwo
          lotnictwa, no co tam z tych okien widać jeszcze? aaaa, a jak pan minister nowy
          zobaczy z okna przez lornetkę parę uprawiającą seks na plazy, albo kopulującą
          jak się komuś słowa seks nie podoba. To co wtedy, Ministerstwo Kopulacji ???
          • karoll07 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 06.05.06, 09:24
            gilu33 napisał:

> z okien widać wodę a w wodzie rybki, więc mógłby zostać ministrem nowego
            > resortu wędkarstwa.., z okien widac również samoloty - nowe ministerstwo
            > lotnictwa, no co tam z tych okien widać jeszcze? aaaa, a jak pan minister
            nowy
            > zobaczy z okna przez lornetkę parę uprawiającą seks na plazy, albo kopulującą
            > jak się komuś słowa seks nie podoba. To co wtedy, Ministerstwo Kopulacji ???
            Umiejętności już masz, ale musisz opalonemu zapłacić, bo bez kasy woszczerowicz
            cię do kantoru nie wpuści

• johnny-kalesony Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 06.05.06, 08:47
          Gość portalu: żenada napisał(a):
          > a ze na pewno zeby
          > rano myje to i na ministra zdrowia smialo by sie nadawal.

A tego, skoro minister jest z Samoobrony, już nie można być pewnym.

POzdrawiam
          Keep Rockin'
          • karoll07 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 06.05.06, 09:22
            johnny-kalesony napisał:

> Gość portalu: żenada napisał(a):
            > > a ze na pewno zeby
            > > rano myje to i na ministra zdrowia smialo by sie nadawal.
            >
            > A tego, skoro minister jest z Samoobrony, już nie można być pewnym.
            >
            > POzdrawiam
            > Keep Rockin'

a napewno myje może tylko wietrzy
        • Gość: stasi1 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... IP: *.work / 81.210.39.* 07.05.06, 06:24
          Może akurat nie myje więc ministerstwo zdrowia było by po za jego zasięgiem
      • Gość: Zk Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 07:15
        A ja skomentuje... Narodzie!!! czy jestes aż tak ślepym i głupim żeby nie
        widzieć że rząd w twarz się nam śmieje mówiąc takie bzdury!! To jest brak
        szcunku dla mnie jako myślącego człowika!! Jak inni chcą udawać że "Cesarz ma
        piękne szaty" to ja krzyczę: Cesarz jest goły!! - i wspólczuję innym którzy nie
        widzą co się tu dzieję - nigdy nie myślałem o wyjeździe za granice na stałe,
        ostanio robie to cześciej. Wstyd mi za Polskę!
        • stasi1 Re: Antek ma w swoim mieszkaniu okna również ... 07.05.06, 06:28
          Gość portalu: Zk napisał(a):

> A ja skomentuje... Narodzie!!! czy jestes aż tak ślepym i głupim żeby nie
          > widzieć że rząd w twarz się nam śmieje mówiąc takie bzdury!! To jest brak
          > szcunku dla mnie jako myślącego człowika!! Jak inni chcą udawać że "Cesarz ma
          > piękne szaty" to ja krzyczę: Cesarz jest goły!! - i wspólczuję innym którzy
          nie
          > widzą co się tu dzieję - nigdy nie myślałem o wyjeździe za granice na stałe,
          > ostanio robie to cześciej. Wstyd mi za Polskę!

Ale ci którzy głosowali na PiS wcale się nie wstydzą. Przecież nawet tutaj
          tacy się chwalą tym. np. taka Jola z Dywit
    • niewyspany_pawian Re: Teki dla Samoobrony i LPR 05.05.06, 20:45
      Ministerstwo Gospodarki Morskiej zajmie się zapewne pomnażaniem bałwanów
      (niekoniecznie morskich).
    • Gość: apsik Szykujcie sobie pobre poduchy panowie i IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:03
      panie z PO, PD, SLD bo przycze w wiezieniach sa wyjatkowo twarde hehee :)))
      • kolargolo Re: Szykujcie sobie pobre poduchy panowie i 05.05.06, 22:38
        a co k.. ma do rzeczy??? Czytales artykul?
        • rafi13 nie wiesz ze wszystkiemu winny jest Uklad? 06.05.06, 16:16
          Wszystkiemu winna Platforma. Pan rzecznik przyparty do muru juz to prawie
          powiedzial w ostatnim cytowanym zdaniu.

WSTYD!!
        • stasi1 Re: Szykujcie sobie pobre poduchy panowie i 07.05.06, 06:30
          kolargolo napisał:

> a co k.. ma do rzeczy??? Czytales artykul?

Może to nie dorzeczy ale przecież jak człowiek chce się wypowiedzieć to
          powinno mu się to umożliwić. Przecież nie będzie szukał odpowiedniego tematu do
          tego co chce powiedzieć
    • Gość: maly Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.toya.net.pl 05.05.06, 22:12
      ja mam okno na niebo , jutro sie zapisze do pisuaru i chce ministerstwo lotnictwa , wydzielone z MON-u , warunki brzegowe przecież spełnię - okno jest .... paranoja
      • Gość: atty Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: 209.144.163.* 06.05.06, 04:20
        Po ciezkim dniu pracy przegladam komentarze i chociaz moge sie posmiac. Lepper i
        spolka spowoduja, ze bedziemy mieli cyrk 24/7. Ten nasz kraj bedzie ruina po
        kilku latach rzadow nowych ekspertow ...
    • Gość: andrzej Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.server.ntli.net 05.05.06, 22:18
      jakies to wszystko smieszne i niestety zalosne i smutne tez
      • Gość: Nicos Ministerstwo głupich kroków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:30
        Zawiodłem się, nie stworzono ministerstwa głupich kroków specjalnie dla Endriu albo Romka. Pewnie dlatego, że jest dwóch pewniaków a jedno ministerstwo i znowu byłaby kłótnia :P
    • kolargolo doradzal koncernom budowlanym 05.05.06, 22:37
      a moj sasiad dla duzego koncernu farmaceutycznego robil podloge w kiblach, to
      chyba nadaje sie na ministra od tych lekow albo czegos tam?
      • karoll07 Re: doradzal koncernom budowlanym 06.05.06, 19:41
        kolargolo napisał:

> a moj sasiad dla duzego koncernu farmaceutycznego robil podloge w kiblach, to
        > chyba nadaje sie na ministra od tych lekow albo czegos tam?

zobaczymy, czy pokaże którym bo podatków nie płacił więc może za darmo
        • Gość: fiskus Re: doradzal koncernom budowlanym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.06, 19:43
          pokaż Jaszczuk obroty ale bez kantorów
    • Gość: mk jak sie czujecie wyborcy PISU? IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.05.06, 22:51
      nie wstyd wam?
      • zupa_wolowa Re: jak sie czujecie wyborcy PISU? 05.05.06, 23:12
        Bo to się przyznają... :)
        • stasi1 Re: jak sie czujecie wyborcy PISU? 07.05.06, 06:34
          zupa_wolowa napisał:

> Bo to się przyznają... :)

Mam kolęgę z którym założyłem się w październiku że rządzić będzie nami PiS
          LPR i Samobrona. I nie mogę odzyskać tego piwa
    • korek7811 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 05.05.06, 23:37
      To nie jest tak, to absolutne niezrozumienie sytuacji!
      Jest zupełnie inaczej.
      Mamy program, ludzi którzy mają ten program realizować - najlepszych!
      Jeżeli ktoś jest najlepszy, to może być szefem dowolnego ministerstwa
      Wystarczy, że wie jaki jest program do realizacji, fachowców zawsze się znajdzie
      I wcale nie chodzi o stołki!
      • Gość: rafvonthorn Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.petrus.com.pl 05.05.06, 23:55
        A świstak siedzi i zawija...
    • Gość: Zazenowany Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.05.06, 00:06
      No i wysmażyli nam niestrawną potrawkę:Kaczki w Buraczkach.Ciekaw jak w tym
      towrzystwie czuje się Pani Prof.Gilowska Prof.Religa?Psy szczekają karawana
      idzie dalej?Plują nam w twarz a mówimy że deszcz pada?Jak mieć poważanbie i
      szacunek dla takich ludzi?Czapki z głów przed ministrem Mellerem,jedynym
      czlowiekiem honoru w tym nie-rządzie.
      • Gość: dodo Re: ..a gdzie teki dla zlodziei z SLD?, to niedemo IP: *.san-francisco-13rh15-16rt.ca.dial-access.att.net 06.05.06, 17:39
        kratyczne.
    • glaca7 rozbiory 06.05.06, 01:16
      to sa rozbiory Ploski, pomiedzy Kaczki, nacjonalistow, a kryminalistow
    • Gość: toto No to sie zacznie. Najbardziej mi szkoda dzieciako IP: *.fbx.proxad.net 06.05.06, 01:42
      No to sie zacznie. Najbardziej mi szkoda dzieciakow w szkole, bo z takim
      ministrem oswiaty zrobia im wode z mozgu
      • Gość: Oliveira Nie mam zwyczaju kląć publicznie... IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.05.06, 10:33
        ...ale co można powiedzieć jak się czyta: "Niedawno Jaszczak prezentował się
        jako spec od spraw morskich. - Związek z gospodarką morską mam: codziennie rano
        ze swojego mieszkania w Sopocie, skąd mam wspaniały widok na Zatokę Gdańską,
        przez lornetkę obserwuję ruch statków - mówił. [...] Forsujący Jaszczaka na
        rządowe stanowisko pomorski poseł Samoobrony i jego przyjaciel Lech
        Woszczerowicz tak komentował tę nominację: - Antek ma w swoim mieszkaniu okna
        również z drugiej strony, a tam przez lornetkę obserwuje, jak buduje się nowe
        osiedle mieszkaniowe."? Przecież wyraz "kpina" nie oddaje pełni tej sytuacji!
        Bareja wiecznie żywy!!
        • karoll07 Re: Nie mam zwyczaju kląć publicznie... 06.05.06, 19:29
          Gość portalu: Oliveira napisał(a):

> ...ale co można powiedzieć jak się czyta: "Niedawno Jaszczak prezentował się
          > jako spec od spraw morskich. - Związek z gospodarką morską mam: codziennie
          rano
          > ze swojego mieszkania w Sopocie, skąd mam wspaniały widok na Zatokę Gdańską,
          > przez lornetkę obserwuję ruch statków - mówił. [...] Forsujący Jaszczaka na
          > rządowe stanowisko pomorski poseł Samoobrony i jego przyjaciel Lech
          > Woszczerowicz tak komentował tę nominację: - Antek ma w swoim mieszkaniu okna
          > również z drugiej strony, a tam przez lornetkę obserwuje, jak buduje się nowe
          > osiedle mieszkaniowe."? Przecież wyraz "kpina" nie oddaje pełni tej sytuacji!
          > Bareja wiecznie żywy!!

Przecież ten niby minister od wszystkiego to z Woszczerowiczem kantory razem
          prowadzili
          • karoll07 Re: Nie mam zwyczaju kląć publicznie... 06.05.06, 19:32
            karoll07 napisał:

> Gość portalu: Oliveira napisał(a):
            >
            > > ...ale co można powiedzieć jak się czyta: "Niedawno Jaszczak prezentował
            > się
            > > jako spec od spraw morskich. - Związek z gospodarką morską mam: codzienni
            > e
            > rano
            > > ze swojego mieszkania w Sopocie, skąd mam wspaniały widok na Zatokę Gdańs
            > ką,
            > > przez lornetkę obserwuję ruch statków - mówił. [...] Forsujący Jaszczaka
            > na
            > > rządowe stanowisko pomorski poseł Samoobrony i jego przyjaciel Lech
            > > Woszczerowicz tak komentował tę nominację: - Antek ma w swoim mieszkaniu
            > okna
            > > również z drugiej strony, a tam przez lornetkę obserwuje, jak buduje się
            > nowe
            > > osiedle mieszkaniowe."? Przecież wyraz "kpina" nie oddaje pełni tej sytua
            > cji!
            > > Bareja wiecznie żywy!!
            >
            > Przecież ten niby minister od wszystkiego to z Woszczerowiczem kantory razem
            > prowadzili

a jeszcze jedno, ten doradca ekspert Woszczerowicza nigdy nie był w sejmie na
            komisji Infrastruktury a nawet nie napiosał Woszcerowiczowi żadnej opinii bo
            Woszczerowicz jak sie raz wychylił to przewodniczący Kowalski powiedził mu że
            ten temat bedzie za dwa lata a nie obecnie
    • Gość: Flądra Rybołówstwo koalicyjne IP: 194.106.201.* 06.05.06, 02:30
      A czy rybołówstwem nie mogłoby zająć się osławione CBA?
      Kto lepiej będzie wiedział dlaczego ryby nie biorą?
    • Gość: lysy64 Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.sympatico.ca 06.05.06, 03:54
      masz racje
      w polsce teraz rzadzi
      korwa
      zladziej
      i bandyta
    • Gość: Zadminister Pfff, niczego nie rozumiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 04:15
      Pfff, niczego nie rozumiecie, w 4-ej Reczpospożytej docelowo ma być nie 3
      miliony mieszkań, a ministerstw rocznie. Jest to tajny plan na bezrobocie: każdy
      będzie ministrem swego zadka, z małżonką/kiem na konsultanta. Co prawda nie ma
      na niego tak ładnego widoku jak na statki z okna Antka, ale w końcu trudno o
      lepszego fachowca.
      Zresztą nie tylko od zadów mamy specjalistów, dla lubujących fasolkę będzie
      ministerswo wiatraków, a dla amatorów fasolki z cebulką ministerstwo łzawiących
      gazów. Nawet dla przedstawicielek najstarszego fachu świata, ministerstwo
      napędów jądrowych czeka.
      Radujmy mi się więc i zajmijmy własnymi ministerstwami , zamiast światłym
      politykom krzyżować plany.
    • Gość: byly alkoholik Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.oc.oc.cox.net 06.05.06, 05:23
      tym razem jednak musze sie ujebac ze smiechu
    • karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:17
      Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic nie umiem ale mam
      kasę i chcę być ministrem.
      • karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:18
        karoll07 napisał:

> Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic nie umiem ale mam
        > kasę i chcę być ministrem.
        i jeszcze jedno - mam także lornetkę
        • karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:19
          karoll07 napisał:

> karoll07 napisał:
          >
          > > Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic nie umiem ale
          > mam
          > > kasę i chcę być ministrem.
          > i jeszcze jedno - mam także lornetkę

mam także widok na nowe budownictwo
          • karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:20
            karoll07 napisał:

> karoll07 napisał:
            >
            > > karoll07 napisał:
            > >
            > > > Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic nie umi
            > em ale
            > > mam
            > > > kasę i chcę być ministrem.
            > > i jeszcze jedno - mam także lornetkę
            >
            > mam także widok na nowe budownictwo

ponieważ mieszkam w starym więc daję gwarancję wybudowania nowego przynajmniej
            dla siebie i woszczerowicza
            • karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:22
              ale jak nie można już budownictwa to mogę dowolna tekę przyjąć
            • karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:24
              bo jak widać każdy "ekspert" (tutaj jedno oko zamknięte jak w piwie
              bezalkoholowym) może być ministrem dowolnego resortu.
            • karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 07:25
              karoll07 napisał:

> karoll07 napisał:
              >
              > > karoll07 napisał:
              > >
              > > > karoll07 napisał:
              > > >
              > > > > Hallo Woszczerowicz, ile kosztuje teka ministra. Ja też nic n
              > ie umi
              > > em ale
              > > > mam
              > > > > kasę i chcę być ministrem.
              > > > i jeszcze jedno - mam także lornetkę
              > >
              > > mam także widok na nowe budownictwo
              >
              > ponieważ mieszkam w starym więc daję gwarancję wybudowania nowego
              przynajmniej
              > dla siebie i woszczerowicza

zacytuję Antka poniżej:
              "A ja skomentuje... Narodzie!!! czy jestes aż tak ślepym i głupim żeby nie
              widzieć że rząd w twarz się nam śmieje mówiąc takie bzdury!! To jest brak
              szcunku dla mnie jako myślącego człowika!! Jak inni chcą udawać że "Cesarz ma
              piękne szaty" to ja krzyczę: Cesarz jest goły!! - i wspólczuję innym którzy nie
              widzą co się tu dzieję - nigdy nie myślałem o wyjeździe za granice na stałe,
              ostanio robie to cześciej. Wstyd mi za Polskę!
              "
              • Gość: on Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.06, 07:31
                a co robi prokurator, przecież to widać, że Lepper nie zna tego faceta nawet
                nie może zapamiętać jego nazwiska i on ma rządzić i dzielić?
                • karoll07 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 09:21
                  Gość portalu: on napisał(a):

> a co robi prokurator, przecież to widać, że Lepper nie zna tego faceta nawet
                  > nie może zapamiętać jego nazwiska i on ma rządzić i dzielić?
                  prokurator czeka na dowody - jak ktoś na biurko podłozy
              • wariant_b Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 08:10
                karoll07 trochę się spóźniłeś.
                Teraz szukają kogoś z widokiem na cmentarz.
    • onyx_70 Re: Teki dla Samoobrony i LPR 06.05.06, 08:35
      Gość portalu: nat napisał(a):

> Tanie państwo! Tanie państwo! Tanie państwo! HA, ha, ha... To byłoby nawet
      > zabawne, gdybym nie mieszkała w Polsce i nie musiała za to płacić!

A wierzyłaś kiedykolwiek w to co mówi PiS??
    • Gość: Tybur Re: Teki dla Samoobrony i LPR IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 06.05.06, 08:38
      A juz zaczynalem sie zastanawiac nad powrotem do kraju......
      moze to i egoistyczne podejscie z mojej strony ale sam rzeki kijem nie zawroce
      wiec przynajmniej wole mieszkac w kraju gdzie az takie idiotyzmy sie nie zdarzaja.
      Sobie, Polsce i Polakom zycze duzo, duzo szczescia i wytrwania - nawet najgorsze
      sytuacje w koncu sie koncza.
    • Gość: Morphy PiS = AWS = SLD IP: *.karolin.pl 06.05.06, 10:37
      Jedyny cel to stolki. Okazuje sie, ze IV RP kaczorowa bedzie sie roznic od III RP Solidarnosciowo-postkomunistycznej tylko jednym: bedzie jeszcze wiecej stolkow i wyzsze podatki. Od tego sie oczywiscie nie polepszy, ale skoro Polacy tak uwielbiaja socjalistow, to beda placic i plakac...
      • Gość: DODO Re: Dajcie im szanse.. IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 06.05.06, 18:19
    • Gość: kuba Chyba już czas wyjechać z Polski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:37
      Co mnie inteligenta wiąże z tym krajem??? nic.! Jest nas
      mniejszość(inteligencji) wyjedźmy wszyscy do mądrzejszych Państw.Tam nas
      docenią. A Polska niech zaczyna swoją historię od podstaw, od Piasta Kołodzieja.
      • Gość: dodo Re: Good luck, world is waiting for you, idiot IP: *.san-francisco-13rh15-16rt.ca.dial-access.att.net 06.05.06, 17:34
    • noteb ___ sprzedam lornetkę BCM ___ 06.05.06, 10:42
      I ty możesz zostać ministrem !!

Przedmiotem licytacji jest lornetka, dzięki której mozesz zostać ministrem w rządzie 4 RP.

Zapraszam serdecznie do licytacji, uwaga licytujemy już od 1 zł.

• karoll07 Re: ___ sprzedam lornetkę BCM ___ 06.05.06, 19:40
        noteb napisała:

> I ty możesz zostać ministrem !!
        >
        >
        > Przedmiotem licytacji jest lornetka, dzięki której mozesz zostać ministrem w
        rz
        > ądzie 4 RP.
        >
        > Zapraszam serdecznie do licytacji, uwaga licytujemy już od 1 zł.
        >

pod warunkie, że znasz Woszczerowicza i masz parę groszy oprócz lornetki
    • Gość: m.m. Re: Ministerstwo Pomarańczy to kiedy?! IP: 82.177.97.* 06.05.06, 12:14
      Ja na ministra! I to już! LUBIĘ POMARAŃCZE.
    • duckoff masz dość kaczorów?wpisz why duck na allegro! 06.05.06, 13:41
    • vapin najliczniejszy był rząd Mazowieckiego i Suchockiej 06.05.06, 13:54
      proszę nie wprowadzać czytelników papierowej wyborczej w błąd.

rzad mazowieckiego skladal sie z 24 czlonkow.
      rzad suchockiej z 25.

a rzad marcinkiewicza sklada sie dzis z 21.
      Czy w wyborczej umie sie czytac? czy po prostu tych rzadow sie nie krytykuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka