rychu_z_przemysla 31.03.03, 12:55 Czesc! Niestety wszystko wskazuje na to, ze wojna bedzie dluga. Dla rynkow najgorszy jest stan niepewnosci. Pozdrawiam Rychu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tryt Re: Pikujące giełdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.03, 13:16 A wiec wynika, ze nalezy skonczyc te wojne blyskawicznie lub rozszerzy to sie na konflikt globalny i wtedy mamy III Wojne Swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Na łeb na szyje :-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 19:48 Zgadzam się ,tak trzymać !!!Od tygodnia siedzę już w takich szortach ,że ich cieżar mnie przytłacza . W nocy nie śpię martwiąc się o zdrowie Saddama i jego żołnierzy . Oczywiście tylko do czwartku kiedy to znów zostanę bysiem,a każdy tik indeksu w górę będzie wprawiał mnie w ekstazę . Tak trzymać, tak trzymać ! Bo ja muszę mieć zawsze rację . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Na łeb na szyje :-) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 20:01 Qwa skoro cała Polska siedzi na krótkich, to kto do cholery ma te długie... :) ciekawe.... ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Na łeb na szyje :-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 16:53 Długie mają długoterminowi.To oczywiste .Oraz te mośki OFE . przez nich nie ma solidnych spadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz Sztuczny twor-GIELDY IP: *.tpl.toronto.on.ca 31.03.03, 20:01 Gelda to sztuczny twor.Taki twor nie ma racji bytu.Szkoda ze czlowiek tumanieje w tak prosty sposob.Zydzi wiedza jak wydrzec twoje pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel-l Re: Pikujące giełdy IP: 1.0.12.* 01.04.03, 11:06 To ma niewiele wspólnego z wojną w Iraku Giełdy są przewartościowane (ameryk. 3 krotnie), góra długów na całym świecie nie do spłacenia, insajderzy dawno uciekli z akcji, zostali amatorzy co czytają gazety typu WSJ i GW tumanieni nadziejami że ożywienie tuż, tuż. Irak jest tylko pretekstem do wyprzedaży, jakby go nie było to znalazłby się inny powód. Najlepszy okres roku październik-maj zbliża się do końca, w następnym półroczu przewiduję gigantyczną panikę na giełdach. Powód ? Na pewno w gazetach coś wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Gadam sam ze sobą IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 11:23 Chciałem do powyższych moich wypowiedzi dodać tylko jedno . Jak zwykle miałem rację :-) Tylko czemu na boga , czemu nie zdążyłem odwrócić krótkich!!! PS ma ktoś pożyczyć na obiad ? Odpowiedz Link Zgłoś