Dodaj do ulubionych

Przed LOT-em świetlane czasy

IP: *.dyn.optonline.net 04.12.06, 03:25
Ale belkot, Irek nie wie o czym mowi.Przykre.Marnotrastwo pieniedzy.
Obserwuj wątek
    • kelowna Przed LOT-em świetlane czasy 04.12.06, 03:30
      Typowy PiS-owski ekspert od "kazdej branzy" i do tego sobie zaprzecza, raz
      mowi, ze skonczyly sie "od gorne dyspozycje" a z drugiej, ze "kazal
      najszybciej uruchomic polaczenia wschodnie". 780 milionow zmarnuja w ciagu
      kilku lat albo szybciej, ale przeciez "musimy" utrzymac spolki Skarbu Panstwa
      bo przeciez rodzina i koledzy musza gdzies pracowac. Niech zyje PRL-bis.
      • Gość: Jacek Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: 24.86.210.* 04.12.06, 04:23
        Rozwalil mnie tym, ze na bliski wschod beda latac zolnierze stacjonujacy w
        Iraku. Nawet zabawny z niego oszolom, szkoda, ze bawi sie za nasze podatki.

J.
        • Gość: 4krzych1 skąd się biorą te "nowe nygusy"??? IP: *.aster.pl 04.12.06, 08:33
          Ten tu oświadcza:
          "(...)Pełniący obowiązki prezesa szykuje mnóstwo zmian i ekspansję. To bardzo
          dobry fachowiec. Jeszcze w tym roku bardzo pana zaskoczymy.(...)"
          a "obaj-zwei" w życiu chyba przedtem nie zarządzali nawet kramem na bazarze...

Szaleństwo!!!
          • Gość: klik24 Re: skąd się biorą te "nowe nygusy"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 11:20
            Niedoświadczony młody człowiek, który udziela bzdurnych wywiadów jednej z
            najbardziej poczytnych gazet zarządza majątkiem Polski. Kto na to pozwolił?
            Lepper i Kaczyński? Przecież to jest przyzwolenie na niegospodarność i
            rozkradanie wspólnego majątku.

..............................................
            Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl
            • Gość: nathandal Re: skąd się biorą te "nowe nygusy"??? IP: *.cpe.unwired.net.au 04.12.06, 11:29
              On politk a nie bizman! Lufthansa sie smieje ze takie ludzi kieruja LOTem!
              • Gość: :> Re: skąd się biorą te "nowe nygusy"??? IP: 83.168.120.* 04.12.06, 12:37
                To po cholere Lufthansa wziela LOT do StarAlliance?? :>
                • Gość: Reagan National ___________Skad oni wzieli tego D E B I L A ???? IP: *.res.east.verizon.net 04.12.06, 23:30
                  Sympatyzuje z PIS, ale nie zakladalem ze maja takich dyletantow. Przeciez z
                  tego moze byc tragedia !!!!!!!
        • Gość: Mario Beda latac nie boj sie IP: *.ensica.fr 04.12.06, 11:52
          Wielokrotnie latalem do Kuwejtu. Do 96 chyba latal LOT i bylo w porzadku a
          potem albo Lufthansa albo CSA czy cos innego i za kazdym razem paru Polakow w
          samolocie spotykalem wiec mysle ze rynek jest.
          • wujek_wojtek4 Re: Beda latac nie boj sie 04.12.06, 19:48
            Latamy codziennie. Wschód zachód północ południe.
        • Gość: taka jedna Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.244-80-70.mc.videotron.ca 04.12.06, 16:32

W ubieglym roku slyszalam,ze beda loty bezposrednie z Montrealu do
          Krakowa.Kiedys tak bylo.Jesli dobrze pamietam byly dwa loty tygodniowo do
          Krakowa(bez przesiadki i oczekiwania wilogodzinnego na poloczenie.To obiecywal
          jeden z poslow PIS i do tej pory ani slychu,ani dychu.Troche sie dziwie,bo
          mieszka tutaj takze wielu zydow,wiec chociazby ze wzgledu na nich powinni
          uruchomic takie poloczenie(chociaz jedno tygodniowo bez przesiadki,bo teraz
          trzeba tracic praktycznie caly dzien i to zniecheca do przyjazdu z tego,co wiem
          wielu ludzi.
        • Gość: wystawdupęniemcowi Był taki pomysł w mojej dziurze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:06
          ..aby kupic autobus i wozić mohery na cmentarz za miastem
      • Gość: tg LOT-ac do azji IP: 61.95.203.* 04.12.06, 05:38
        pewnie, ze LOT powinien byc w azji, szczegolnie w indiach. Mamy PRL-owska tradycje i moze jeszcze
        jakies kontakty. Niemcy [lufthansa] sa tu przed nami w nowej rzeczywistosci tego kraju i robia krociowe
        interesy, bynajmniej nie lataja nimi niemcy, a indusi lecacy do Europy, przesiadajacy sie do USA, Canady
        itd. Zabukowanie biletu drogiej lufthansy w Bangalore graniczy z cudem.
        pozdrawiam ministra i LOTu z Bangalore

tg
      • Gość: m.krakowczyk Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 16:07
        Pracowałem w PLL LOT dziesię lat, i jest to pirwsza optymistyczna wypowiedż na
        temat tej firmy. Zawsze Jasiu mówił, że jest kiepsko i nie ma kasy z wyjatkiem
        końca roku(!) kiedy trzeba przydzielić premie od zysków. Jeszcze w 2000 roku
        koledzy zrobili symulację kosztów w LOT (biorąc dane opublikowane przez
        zazarząd), i wynikało z tego, że powinno być DZIENNIE 1mlnUSD w kasie na
        czysto! Cóż mogli się pomylić o 50%, to i tak wychodzi piękna kasa. Pytanie
        gdzie ona jest lub , gdzie idzie? do spółek!!!!T, Tam w radach nadzorczych
        siedzą ci właśnie spece od zarządzania lotem a idzie koniec roku....
        Pomysł z otwarciem nowych połączeń (daleki i bliski wschód) nie jest nowy,
        tylko kto go zrealizuje?
    • Gość: przedszkolak Przed LOT-em pod-świetlane czasy IP: *.ny325.east.verizon.net 04.12.06, 03:37
      Czyżby kolejna gwiazda po Wąsaczu?...nie wie ,że Centralwings płaci
      wyśrubowany ryczałt LOT-owi a ,że niedługo połączenia krajowe będą
      obsługiwane przez obce linie to już wie czy czeka na kolejny wywiad z Gazetą
      żeby znowóż dowiedzieć się o świetlanej przyszłości LOT-u...
      Pan JANUSZ Rewiński przynajmniej z praktyki jest lepszym fachowcem :)
    • Gość: pg Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.kntnny.adelphia.net 04.12.06, 03:45
      Lot-u wielkim problemem jest fatalna obsluga klienta...z tego powodu juz nieraz
      zaplacilem duzo wiecej zeby tylko z nimi nieleciec...musi sie to poleprzyc zeby
      klienci wrocili...pg
      • neiden Re: Przed LOT-em świetlane czasy 04.12.06, 04:01
        wydaje mi sie ze lot jest najdrozszy w eu .pozatym odlatujac z w-wy jedzenie
        jest podane z lodowki- zimne.nie widze przyszlosci dla lotu z obecnym
        kierownictwem.apropo nie rozumiem swola "swietlany"czy to jest slwo polskie?
        • Gość: xxx Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.chello.pl 04.12.06, 06:17
          w ubieglym tygodniu mialem okazje leciec do Monachium Lufthansa i wracaz z
          Paryza Lotem - bilet lotu jest tanszy, a obsluga i jedzenie lepsza od
          wspomnianej w Lufthansie; do tej pory Lotu nie wybieralem ale to sie zmieni
          • kryzak10 Re: Przed LOT-em świetlane czasy 04.12.06, 06:55
            Z tym sie akurat zgadzam. LOT nie ma wcale zlego jedzebia w porownaniu z innymi
            liniami. Ci co tak uwazaja niech sie przeleca Delta albo United Airlines.
            Najlepiej na krajowych liniach w USA. Np. lot San Francisco - Nowy Jork (6 godzin)
            : podla kawa, sok i orzeszki. Jak chce sie extra to trzeba placic. Obsluga Lot-u
            w samolocie tez nie jest zla. Zastrzezenia mam natomiast do informacji. Jak sie
            samolot spoznia to mozna na lotnisku kwitnac kilka godzin i zero informacji.
            Nikt nic nie wie, a jak wie to nie powie. Poza tym website LOT jest koszmarny. W
            dzisiejszych czasach to jedno z podstawowych narzedzi marketingu ale jak widac
            nie dla LOT-u. Wolny, bez przerwy zawiesza sie, dno. Nie ma zadnej informacji o
            lotach. Tzn. jest ale niewiele mozna sie dowiedziec. Np. jak podadze ze samolot
            LO001 staruje o 5.00 to samolot doleci do Nowego Jorku a na stronie LOT ciagle
            pokazuje ze ma wystartowac o 5.00.
            Jak LOT nie zacznie troche wiecej dbac o takie drobiazgi to bedzie tracil wiecej
            pasazerow niestety.
            • Gość: Tomek Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 04.12.06, 08:05
              > Jak chce sie extra to trzeba placic.

To bardzo dobrze. Innymi słowy: jak się nie chce extra, to można zaoszczędzić na
              obiad na lotnisku.
            • Gość: karol Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.chello.pl 04.12.06, 09:36
              a ja nie wiem o jakim dobrym jedzeniu wy mowicie jesli chodzi o latanie
              samolotem...w tym roku lecialem z 30 razy roznymi liniami lotniczymi, zarowno na
              krotkich trasach, gdzie zwykle sie podaje kanapke i cos do picia, jak i na
              dlugich gdzie sa cieple posilki i NIGDY nie jadlem czegos dobrego, zawsze to
              jest jakies gowno i strach tego brac to do ust...

nie wiem, moze latacie biznesem lub pierwsza klasa?
          • exiled17 Re: Przed LOT-em świetlane czasy 04.12.06, 10:37
            Powiało optymizmem. Tyle, że Lufthansa nie jest wdzięcznym obiektem do
            porównań - wiadomo, że jest droga, a pasażer jest traktowany jak zło konieczne,
            potencjalny problem i główna przeszkoda w wypełnianiu obowiązków pracowniczych.
            Z moich doświadczeń wynika, że naprawdę dobrą obsługę (jedzenie zresztą też)
            oferują linie azjatyckie - np. Thai czy Malaysian, tylko że oni niestety nie
            latają po Europie...
    • Gość: muffin.man Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.microsoft.com 04.12.06, 04:04
      ...a przed Irkiem?
    • Gość: JanuszPS Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: 83.70.177.* 04.12.06, 04:08
      belkot, zgadza sie. Ja ze swojej strony dodam ze wydaje mi sie ze CentralWings
      nabija sobie dlugi sztucznie poprzez zmiane terminow lotow i ponowne
      przebukowanie ich na nowy termin - na moim bilecie (nowym) widnieje doplata w
      wysokosci 460 Euro. Pomnozyc to przez kilka tysiecy biletow na trasie Dub-Wro i
      innych i wyjdzie kolosalna suma. Takie moje domysly skad sie biora duze straty.
      Pozdrawiam
      JPS
      • Gość: selekta to ciekawe, bo zlikwidowano loty, ktore byly IP: 212.120.157.* 04.12.06, 12:24
        ..zawsze pelne - lot z Dublina w piatek poznym wieczorem i powrotny z Wroclawia
        po 7 rano. Ta sprawa od poczatku dla mnie smierdziala.
    • Gość: kryzak Mlody, zdolny, dyspozycyjny IP: *.hsd1.ca.comcast.net 04.12.06, 05:55
      Ten dzieciak ma mleko pod nosem i sam nie wie co mowi. Ja rozumiem ze teraz jest
      to modne bo nie ma zadnych PRL-wskich skrzywien. W zadnym normalnym kraju nie
      powierzono by tak wysokiego stanowiska takiemu dzieciuchowi. Nie przecze ze byc
      moze jest inteligentny i wyksztalcony ale jest jeszcze cos takiego jak
      doswiadczenie i niestety to przychodzi na ogol z wiekiem. Jedynie osoby jak Bill
      Gates zarzadzaly w takim w wieku korporacja no ale jest pewna roznica. Po
      pierwsze nie kazdy moze byc Bill Gates, po drugie on zarzadzal swoja prywatna
      firma na wlasna odpowiedzalnosc a nie za pieniadze podatnikow. Ciekawe jakie to
      szczegolne walory maja smarkaci ministrowie oprocz plecow?
      • Gość: Kamilus Młody, dyspozycyjny, ale czy zdolny? IP: *.vlan223.shrike.lubman.net.pl 04.12.06, 08:29
        Ja bym o nim nie powiedział, że zdolny, szczególnie słuchając jego wypowiedzi
        na temat odgórnego sterowania. Latanie do Azji, na Bliski Wschód... a czy jest
        to poparte jakąś analizą rynku i symulacją kosztów/zysków? Bo może nas ten
        prestiż drogo kosztować. Jacy żołnierze w Iraku, przecież my się już stamtąd
        wycofujemy... podobno. A tych kilku doradców raz na jakiś czas nie zwróci
        kosztów regularnego połączenia.
        Latanie przez Atlantyk? Jak najbardziej, tam low-costy nam nie grożą, ale warto
        sobie odpowiedzieć na pytanie dlaczego choćby KLM "podbiera" nam klientów,
        którzy lecą z przesiadką do USA a nie LOTem prosto z Warszawy. Myśli pan panie
        ministrze że tak kochają zwiedzać sale transferowe?
        Żeby się rozwijać, trzeba analizować i szukać sposobu na rozwój... wie to nawet
        dziecko grające w gry w których "budują swoje imperia"... a nie wie tego
        minister... ehhhhhh. Przejecie te pieniądze... tego jestem prawie pewien.

Zrzucanie winy na PPL też jest nie na miejscu... inne linie startują z tego
        samego lotniska więc mają takie same problemy. BTW... a co ministerstwo
        zrobiło, żeby odciążyć Okęcie przez ten rok? Zaczęło modernizację Modlina?
        Rozbudowało lotniska regionalne? Zaczęło budowę nowych lotnisk? NIC NIE
        ZROBILIŚCIE!!!
        Skoro jest tak świetlanie to dlaczego mimo posiadania przez LOT bazy
        technicznej kontrakt na obsługę samolotów EuroLotu mają technicy z
        konkurencyjnej firmy? Jak LOT nie chce bazy technicznej bo ma się skupić na
        lataniu to ją wydzielcie i sprywatyzujcie... zaręczam że się sama utrzyma i
        będzie przynosić zyski. A tak jest jak z psem ogrodnika... macie bazę ale
        korzystacie z konkurancji.
    • Gość: Jacek Pomylona fotka! IP: 217.153.180.* 04.12.06, 07:47
      To może syn wiceministra ale z pewnością nie sam wiceminister??
      • Gość: kuba "Ekspert" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 08:19
        Przeczytalem i musialem poswiecic chwile na smiech :))) Takie bajki chlopak
        opowiada, ze szok! Ale krotka lawka (a raczej jej brak) ekspertow gospodarczych
        w PiS daje o sobie znac... Irek kompletnie nie zdaje sobie sprawy z tego, jak
        udzial w rynku ma konkurencja. Szkoda gadac...
        • Gość: nathandal Wstyd! IP: *.cpe.unwired.net.au 04.12.06, 11:45
          Najlepsze slowa to "mnostwo pieniedzy"! LOT tonie, ma teraz mniej niz 35% rynku
          polskiego, a w 2007r wzystko bedzie super! Czlowiek jest wstydem!
      • Gość: skeezy Re: Pomylona fotka! IP: *.chello.pl 04.12.06, 08:27
        Zdjęcie jest dobre. Tak właśnie wygląda pisowski specjalista w dziedzinie
        ekonomii...

www.sgh.waw.pl/katedry/ktsr/Pracownicy/ikd
        pl.wikipedia.org/wiki/Ireneusz_D%C4%85browski
    • Gość: paulena Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.acn.waw.pl 04.12.06, 08:35
      świetlane miecze!
    • Gość: Mike Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.starnettelecom.pl 04.12.06, 08:45
      O rany, blebleble....Mlody zdolny z SGH, niestety tylko terotyk, ktory NIGDY
      nie mial nic wspolnego z zadna firma. Irek, nie kompromituj Opola....To miasto
      wyslalo do Warszawy naprawde zdolnych i inteligentnych ludzi.... Nie
      przeslaniaj tego obrazu swoja nieudolnoscia i nieumiejetna wypowiedzia dla
      prasy....
      • Gość: gzn Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.sejm.gov.pl 04.12.06, 09:02
        Hej,
        mogę powiedzieć tylko tyle, że miałam z Irkiem ćiwczenia z ekonomii - no cóż,
        wielkie było moje zdziwienie, kiedy okazało się, że jest teraz pracownikiem
        ministerstwa!
    • Gość: tornister minister Zazdrościcie mi co ? Doszedłem do czegoś i lejecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 08:48
      z zazdrości . Uważajcie ,bo wam żyłka pęknie zazdrosne polaczki . Jak się nie
      podoba to won na Italię zbierać buraki .
      • Gość: Hahahaha Super tfurczosc IP: *.aster.pl 04.12.06, 09:08
        Z calej tej radosnej tfurczosci wynika tylko jedno: goscie w Locie moga spac
        spokojnie. Podobnie goscie w Centralwings. Mozna bezkarnie mnozyc straty i
        rownoczenie tracic rynek. Mozna miec po dwie sekretarki na prezesa/dyrektora,
        mozna produkowac koszty w czasach, gdy wszyscy dobrze wiedza, ze trzeba je
        ograniczac. Na dodatek te profesjonalne zalecenia, by latac do np. do Kuwejtu.
        To juz lepiej do samego Bagdadu. Pojdziemy w slady Iraqi Airways.
      • Gość: debile troli to debil troli IP: *.hsd1.or.comcast.net 04.12.06, 09:15
        pustoslowie debila ministra: specjalista, zadziwimy, nie wiem, nie musze bo mam
        duzo, juz kazalem, to tajemnica. takiego durnia yebnal bym w morde i wywalil z
        roboty to idiota.
        • Gość: skopac gnoja ireneusz dabrowski co za yebniety buc IP: *.hsd1.or.comcast.net 04.12.06, 09:21
          czym ten duren sie zajmowal dotychczas? "wykladami" na temat wolnego rynku o
          ktorym sie uczyl od marksistow jego bylych "profesorow" prlu, ludzie tylko atom
          moze uratowc ten zasrany ugor komunistyczny
    • Gość: Olgierd Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.spray.net.pl 04.12.06, 09:29
      Irek jest mentalnie upośledzony. Miałem z nim ćwiczenia na SGH - kolo zamiast
      uczyć makroekonomii, namiętnie rozwodził się o eutanazji, aborcji,
      antykoncepcji i innych tym podobnych dyrdymałach. Szkoda gadać... to jest
      właśnie poziom kadr PiSu!
    • Gość: 9M Przed LOT-em świetlane czasy IP: 212.24.175.* 04.12.06, 09:33
      Szkoda, ze tacy dyletanci beda decydowac o przyszlosci LOT'u....EasyJet,
      Ryanair i Wizz Air Ci przewoznicy maja przed soba swietlana przyszlosc w Polsce.

• Gość: nielot Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.06, 09:58
      To ciekawe bo media podawały,że ciągłe zmiany na stołkach przesów LOT i brak
      spójnej polityki moze z początkiem 2007 zmusić firmę do ogłoszenbia upadłości
      bo wisi nad nią groźba utraty płynności finansowej.
    • rudy_rudolf z LOTEM dobrze czy zle? 04.12.06, 10:19
      raz slysze,ze z LOTem krucho,ze nierentowny,ze za drogi, teraz czytam,ze LOT
      czeka swietlana przyszlosc.co przeczytam za tydzien?

fajny pomysl na mikolajkowy prezent www.asiaq.pl

sposób na sukces www.grupa-kreatywna.pl/doradztwo/doradztwo.html
    • Gość: mieras NIEkompetentny Iruś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 10:38
      Ten facet to ignorant. I nawet się z tym nie kryje ....:)))
      Fajnie
      • Gość: grg Re: NIEkompetentny Iruś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:01
        Tak jak wszyscy którzy dopchali się do koryta

import z chin
        ogniwa peltiera
        materiały budowlane
    • Gość: Atan Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.u.mcnet.pl 04.12.06, 10:45
      Panie Wiceministrze, bez radykalnych działań naprawczych, konsekwentnego i
      merytorycznie przygotowanego menadżera LOT nie ma najmniejszych szans na
      przetrwanie. W obliczu planowanego wejścia spółki na giełdę zastanawia taka
      niefrasobliwość. Rynek rośnie a LOT nie ma z tego tytułu żadnych korzyści.
      Lepiej juz nie będzie, może być tylko gorzej...
    • Gość: DEEEBILL Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 11:12
      Matko, nie czytalem jeszcze glupszego wywodu n/t LOT'u!!!!! I kto to mowi? Jakis
      zoltodziob, ktory jest wiceministrem skarbu :(((
    • Gość: nathandal wielka ekspansja LOTu????? IP: *.cpe.unwired.net.au 04.12.06, 11:22
      panie Dabrowski o czym pan tutaj mowi. Jaka "wielka ekspansja"???? A dlaczego
      kazdy(z prezesow) w Locie siedzial na dupie przez te ostatnie 10 lat i nic nie
      robil? LOTowi brakuje srednych Boeingow 737 i dalekodystansowych Boeingow
      777/767. Kiedy LOT dostanie wiecej nowych samolotow tego typu? pan ciagle mowi
      ze LOT bedzie latal do Azji, ale KIEDY TO BEDZIE w 2007? Do Chin i Indii LOT
      musi latac, tak tez do Japonii, Tokjo, ale do Singapur? Pan nie wie o czym
      gada! Zobaczymy co bedzie w 2007r w Locie, tak jak co rok, NAPEWNO NIC NOWEGO!
    • Gość: pietro Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.hrk.pl 04.12.06, 11:26
      Wszedłem na stronę MSP i zastanawiam sie jakie ten człowiek ma doświadczenie by
      zajmowac sie tym czym sie zajmuje. nauczyciel akademicki?? A doświadczenie w
      zarzadzaniu?/ Przeciez ma pod sobą wielkie firmy, które potrzebują wsparcia
      kogoś z wiedza i doświadczeniem. ten pan tego doświadczenia nie ma. Czyli co
      kolejna posada załatwiona przez kolegów koledze???
      • Gość: nathandal Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.cpe.unwired.net.au 04.12.06, 11:38
        On jest czlowiek PiSu i to wszystko. To jest tylko "jobs for the boys". On nie
        wie co to znaczy linia lotnicza i konkurencja! LOT w twj chwili nie lecic ani
        do Chin, ani do Indii, ani do Japonii, ani do Singapore, a w 2007 juz bedzie
        latal do 4-5 nowych miast w Azji? To jest nie normalne. A co sie dzieje z
        nowych polaczen w europie? Europa jest dla LOTu najwiekszy rynek a Dabrowsk nic
        ani nic o tym nie mowi! Czy on to w ogole wie skoro ciagle mowi o azji?
    • Gość: abc Przed LOT-em świetlane czasy IP: 212.118.245.* 04.12.06, 11:38
      Bez aliansu strategicznego z np: Lufthansa kupia nas za bezcen jak LOT padnie

A tak mozna byloby sie dogadac i podzielic tort.

Np: moglibysmy zrboci z Wawy hub na europe Cetralna i wshodnia i na trasy
      azjatyckie, polaczyc jakas siatke z Lufthansa zeby siatka sie uzupelniala.

Uslugi, catering serwis mozna by ulokwac w Polsce (jak planuje Ryanir w
      Rzeszowie) i calosdc bedzie miala race bytu, oszczednosci na kosztach i srodki
      na inwestycje.

Ale pkt pierwszy to wyprowadzic politykow i Skarb z tej spolki jak uzgoni sie
      strategie wyjscia i dogada z partnerem np: Lufthansa
    • Gość: Danny Przed LOT-em świetlane czasy IP: 194.203.94.* 04.12.06, 11:44
      Takiej indolencji, niewiedzy i arogancji to jeszcze nie widzialem. Spoterzy
      obserwujacy samoloty maja wieksze pojecie o lotnictwie niz ten "minister".
      Szkoda tylko LOTu.
      • Gość: nathandal Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.cpe.unwired.net.au 04.12.06, 11:49
        Wlasnie! LOT pod dyrektorem pana Dabrowskiego bedzie latal do Singapore
        Embraerem 175! :)
        • Gość: Jacek Re: Rekin IP: 212.160.172.* 04.12.06, 11:56
          Kiedy Wyborcza napisze artykuł o tym jak "rekin" zastraszał ludzi giwerą w
          Sabinkach
          • Gość: kidd haha znam tego syncia!!! IP: 195.145.215.* 04.12.06, 15:51
            ludzie normalnie jaja! ten pan - ksywka rekin - mieszkal w akademiku sabinki
            sgh! o giwerze nie slyszalem, ale to co on soba reprezentuje to tragedia,
            dramat i zalosc! on jest wiceministrem??? nieeeeeeee
        • Gość: locoinie Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.range86-143.btcentralplus.com 04.12.06, 15:23
          Jak widzisz, Polska rzadza niekompeteni idioci.

Smutne, ze nie umieja ocenic podstawowych kwalifikacji lub ich braku do pracy. A
          co mowic o doswiadczeniu w zarzadzaniu wielka organizacja!

Pozdrawiam,
    • Gość: logx Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.doebling.sth.ac.at 04.12.06, 12:07
      no prosze to irek juz tak daleko zaszedl? a jeszce trzy lata temu jak mialem z
      nim zajecia na SGH to nam sie zaliz ze wszyscy jego koledzy ze studiow to
      zarabiaja tysiace a on wyladowal na uczelni i bieduje, ale jak widze chlopak sie
      odbil, probowal swoich sil w UPR ale jednak PIS bardziej potrzebuje
      zakompleksionych oszolomaistych matolkow do resortow gospodarczych...
      • Gość: aaa Re: Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.devs.futuro.pl 04.12.06, 12:27
        > no prosze to irek juz tak daleko zaszedl?

juz widze w oczkach te polska zawisc i zazdrosc, eh

szkoda mi was
    • Gość: Zibi Przecież to jakieś kompletne bzdury IP: *.huji.ac.il 04.12.06, 12:43
      Skoro latam do Kuwejtu to niech lot też tam lata
    • Gość: student Przed LOT-em świetlane czasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:16
      Brawo!Ale kompetentny minister-ZGROZA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka