Gość: grzegorz IP: 62.233.164.* 17.01.07, 21:24 Polowanie na czarownice rozszerza się na kolejne obszary zajmowane przez PIS... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karakorum Spadają kursy spółek Karkosika IP: *.a1.net 17.01.07, 21:58 znaczy jak mam 5ooo zeta i dam synowi na czipsy to juz bida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim panika IP: 89.100.173.* 18.01.07, 03:58 kurs powinien pojsc w gore. wyrazny znak, ze duzy inwestor chce wiecej w firmie, wiec widzi w niej wieksza wartosc. no i boryszew ma sie laczyc z impexmetalem, a ten jakos panice nie ulegl. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Tłumaczenie Karkosika obraża moja inteligencję 18.01.07, 07:42 Bo zona kupiła akcje Boryszewa a ja nie wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2oo5 Re: Karkosik obraża moja inteligencje 18.01.07, 08:28 ja nie moge! kradna! to zamach na IV RPi klody pod nogi palestrina2005- czolowy maciciel UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terrus Spadają kursy spółek Karkosika IP: *.chello.pl 17.01.07, 23:33 moim zdaniem to glupota, ja tez z zona mam podpisana inytercyze i guzik mnie obchodzi co robi z kasa bo po to jest intercyza ! a nawet jak bedzie musial zaplacic 1 mln to podejrzewam ze sie nie zaplacze tylko przelknie to.... wiec nie wiem czemu taka panika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura Spadają kursy spółek Karkosika IP: *.torun.mm.pl 17.01.07, 23:47 Wygląda że chcą mu ten mocno nadmuchany balon przebić. I bardzo dobrze, sposoby jakimi zarządza w firmach nadają się do podręczników ekonomi, do rozdziału jak zniszczyć firmę. Prawo jednakowe jest dla wszystkich czy duży czy mały, obowiązków trzeba przestrzegać, a jak się jest gapą to się kary płaci. Rozdział majątków wydaje się być pozorny bo od lat inwestują w te same papiery tak jak by się umówili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Spadają kursy spółek Karkosika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 01:35 zapomniał Pan o HUTMENIE, który też podrożał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixel A coz to za kara, 1 mln wobec 6 mld IP: *.ri.ri.cox.net 18.01.07, 01:53 to jak zaplacic 1 zlotowke z 6 tysiecy. Kpina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Spadają kursy spółek Karkosika IP: 69.1.169.* 18.01.07, 06:16 > Polowanie na czarownice rozszerza się na kolejne obszary zajmowane przez PIS... a moze po prostu w tym kraju zaczyna obowiazywac prawo wszystkich tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelowna Re: Spadają kursy spółek Karkosika IP: *.bchsia.telus.net 18.01.07, 06:33 Chyba zartujesz? Teraz dopiero widac roznice, z koalicji czy poza. Osoby z pieniedzmi i spoza kregu sa nie mile widziani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Spadają kursy spółek Karkosika IP: 193.0.236.* 18.01.07, 10:43 Nie jestem prawnikiem, ale uzasadnienie KNF wydaje się nieco naciągane. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka33 Karkosik ulubieniec Jasińskiego 18.01.07, 06:52 Ciekawe, do tej pory Karkosik był ulubieńcem Jasińskiego i rządził sę w Ministerstwie Skarbu jak na własnym folwarku. Pod niego też rząd robił różne rzeczy, jak choćby zerwanie umowy z Rosjanami w sprawie WRJ. A teraz padł ofiarą krwiożerczego PiS-u? Troche logiki... Po prostu tak nadętego balona jak Alchemia nigdy chyba na polskiej giełdzie nie było. aktywa o wartości trochę ponad 200 milionów są pokryte akcjami za 2,5 miliarda. To musi rąbnąć i nawet sztucznie pompujące Karkosika fundusze inwestycyjne nie pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Re: Karkosik ulubieniec Jasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:19 Akurat Alchemia to zdrowa spolka. Podobnie jak Hutmen. Napompowany to jest Skotan. A ja wywalilem Midasa, kryzys idzie w WIG-Karkosik. No ale to nie koniec, Romek wroci. Glupi nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Re: Spadają kursy spółek Karkosika 18.01.07, 09:02 Nie widzę związku z PIS. Przepisy giełdowe nie są polskim wymysłem i są po to aby je przestrzegać. Chodzi tu utrudnienie w dzialaniach spekulacyjnych dużym inwestorom, a więc o ochronę małych. Gość portalu: grzegorz napisał(a): > Polowanie na czarownice rozszerza się na kolejne obszary zajmowane przez PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Spadają kursy spółek Karkosika IP: 193.0.236.* 18.01.07, 10:46 Po prostu wydaje mi się, że uzasadnienie KNF jest nieco naciągane. Odpowiedz Link Zgłoś