andrzej19552 02.02.07, 20:25 Zle patrzycie, ja widze, ze nie jest tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek dziwny artykul ... IP: 193.0.122.* 02.02.07, 21:49 Ja bym dane interpretowal inaczej: 54% Polakow juz ma kredyt lub go wkrotce zaciagnie. Az dla 15% z nich splata tego kredytu jest bardzo uciazliwa. Dodajmy do tego fakt ze banki oferuja juz kredyty na 45 lat co sugeruje ze na 30 lat nie ma juz komu kredytow brac ... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti To reklama AGD i kredytów? 02.02.07, 23:44 bo jakiś dziwny styl pisania i analiz fototel.pl/smartphone-htc-qtek-s200-p-419.html Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: To reklama AGD i kredytów? 03.02.07, 10:49 sytuacja gospodarcza gospodarstw domowych jest swietna , ich zadluzenie rosnie i bedzie dalej roslo . teraz czekaja na wzrost oprocentowania i sie doczekaja rozwoj na kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika To wina PISu że jest dobrze, obalmy ten rząd!! IP: *.ksknet.pl 04.02.07, 10:29 Niesiołowski nie będzie miał tematów do swoich szaleńczych filipik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terozki Re: Bzdety!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:38 Tak, o tak PiS się z pewnością przyczynił do dobrobytu... Wmawianiem społeczeństwu swoich nie widocznych gołym okiem zasług. Okiem ubranym też ich nie zobaczzysz... chyba,że przez różowe okularki. Statystyki zapominają o wszystkich, którzy wyjechali za granicę??? Jeśli jest jakiś wzrost gospodarczy to jest to w całości zasługa polskich przedsiębiorców i cięzkiej pracy ludzi często na dwóch etatach, a nie PiS - specjalistów od przyPiSywania sobie cudzych zasług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasso Re: Bzdety!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:57 Idąc tym tokiem można śmiało głosować na polską partię komunistczną czy Pomarańczową Alternatywę (tych od kransali) Skoro i tak gospodarka rządzi się swoimi prawami, a działania rządu nie mają na nią wpływu to po cholerę nam smętni ekonomiści w rządzie - wybierzmy cyrkowców, będzie przynajmniej zabawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt 6 Re: Bzdety!!! IP: 82.146.248.* 04.02.07, 18:47 Emeryci widzicie jak wam się polepszyło.Żeby było jeszce lepiej to wspomagajcie rząd czynem i umierajcie przed terminem.Rząd już Wam pomaga wstrzymując waloryzacje i przekazując Wasze pieniądze na budowę św. op. boż. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 04.02.07, 12:32 A wystarczył tylko rok rządów pragmatycznej Samoobrony i odsunięcie nieuka Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ens Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** IP: 62.69.213.* 04.02.07, 13:52 tania prowokacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 2.310.900 bezrobotnych 04.02.07, 10:10 Marna kolęda W tym roku wierni często mówią, że nie mają pracy i nie stać ich na wręczenie księdzu koperty z datkiem. Ci, którzy pracę mają, też nie sypią groszem. Jak wynika ze wstępnych obliczeń, w Łodzi maleje liczba osób przyjmujących księży w domach. Więcej: "Express Ilustrowany" z 25 stycznia 2007 r. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 chce się żyć! 04.02.07, 11:05 wreszcie od 39 roku pierwszy polski rząd. gruszek na wierzbie nie obiecywali, jak miller, a tu sukces. złotówka w górę, inflacja w dół, bezrobocie maleje, optymizm rośnie, inwestycję rosną, deficyt maleje, produkcja rośnie, sprzedaż towarów za granice rośnie, zbrojemiówka zarabia, złodzieji mniej, ....... same sukcesy. nawet pogoda sprzyja, wydałem mniej na ogrzewanie (ponad połowę mniej). Przez to komuna długo do władzy nie wróci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: chce się żyć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:21 Czyje sukcesy? Chyba nie rządu! Za ocieplenie klimatu odpowiada emisja dwutlenku węgla przez cały świat lub cykliczna aktywność na słońcu. To dwie najbardziej przekonujące teorie. Żadna z teorii, o których słyszałem nie mówi, że to zasługa PiS. Za wzrost inwestycji i zwiększenie wartości złotówki odpowiada w głównej mierze nasze członkostwo w Unii Europejskiej, za które odpowiadają poprzednie rządy. PiS nie miał na to wpływu. Za niską inflację odpowiada krytykowany Balcerowicz i Rada Polityki Pieniężnej. To bezsprzecznie ich zasługa. PiS nie miał na to wpływu (przynajmniej żadnego pozytywnego!). Za wzrost eksportu również odpowiada nasze członkostwo w UE, zresztą to kontynuacja tendencji sprzed dojścia PiS do władzy. PiS nie miał na to wpływu. Jedyne z czym się zgodzę, to że korupcja niższa. To akurat rzeczywiście zasługa PiS i ministra Ziobry. Ale cała reszta, jeśli to czyjakolwiek zasługa, to raczej zasługa poprzednich rządów (poza pogodą). Zastanów się i pomyśl, czy nie uległeś propagandzie sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almer Radku, ile ty masz lat, że takie głupstwa piszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:00 "Samo" się coś zrobiło, ha,ha :) tak w przedszkolu można opowiadać. W gospodarce to trzeba codziennie ciężko pracować i doglądać, według przysłowie pańskie oko konia tuczy. Niestety przez ostatnie lata gospodarzy w Polsce nie było!Same lewe kretactwo. Otwórz działalnośc gospodarczą i przekonasz się jak to samo będzie się rozwijać, zwiąkszać, nabierać wartosci, ect, ect,... bez twojego udziału :))). Ja mam, to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Radku, ile ty masz lat, że takie głupstwa pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:37 To ciekawostka, bo tak się składa, że ja też. Serio. I powiem jedno. Rząd wcale nie dogląda mojego interesu, sam muszę to robić. Jest natomiast odwrotnie. Utrudnia mi jak może zmieniającymi się w kółko przepisami, obciążeniami fiskalnymi - głównie VAT i decydowaniem co można a czego nie można odliczyć, niekompetencją pracowników US, którzy sami nie nadążają za zmieniającymi się przepisami (na moje szczęście mam kompetentną księgową, która podaje niekompetentnym urzędnikom odpowiednie przepisy). Gdybyś na serio prowadził działalność gospodarczą, nie pisałbyś takich głupot. To każdy właściciel interesu dba o swój interes, a wszyscy oni składają się na całokształt gospodarki. Rząd pomaga, jeśli daje im wolną rękę i nie utrudnia prowadzenia działalności. Albo nie masz pojęcia o prowadzeniu firmy, albo pracujesz w firmie, która działa na styku gospodarki i polityki. Wtedy byłbym jeszcze skłonny zrozumieć, że PiS dogląda twojego interesu. Tylko że taki interes jest naganny i szkodliwy dla społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mom Re: Polskie domostwa mają się dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:08 ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Polskie domostwa mają się dobrze IP: 217.153.82.* 04.02.07, 13:26 tak tak tak yes yes yes bo ostatnio na śmietniku raaaaajjjjj uwierzcie bosko przytulnie pięknie pachnie to ja sepsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich. Re: Skoro jest tak dobrze,to dlaczego jest tak żle IP: *.chello.pl 04.02.07, 14:33 Kolejna propaganda sukcesu.Jakoś w swoim otoczeniu nie widzę tych,którym tak się mocno poprawiło.Jeżeli sytuacja gospodarcza jest znakomita-dlaczego tylu młodych ludzi emigruje "za chlebem"? Uczone zapewnienia,że jest bardzo dobrze,bo jeszcze są chętni do brania kredytów to kompletna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasso Re: Skoro jest tak dobrze,to dlaczego jest tak żl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:00 Pewnie że propaganda. Jak powszechnie wiadomo SGH to zagłębie moherów i przybudówka PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy. Re: Skoro jest tak dobrze,to dlaczego jest tak żl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:13 w normlnym państwie sprzet agd kupuje sie za PIENIĄDZE- nie na kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit I pomyśleć, że to wszystko zawdzięczamy PiS! IP: *.dialog.net.pl 04.02.07, 17:39 I pomyśleć, że to wszystko zawdzięczamy PiS! Ach jak wspaniale! A będzie jeszcze lepiej :PPP Odpowiedz Link Zgłoś