Dodaj do ulubionych

Wysoka cena akcji Gadu-Gadu

03.02.07, 14:00
czyzby polski banka internetowa?? nawet bardzo dobrze prosperujace, komercyjne
e-serwisy nie sciagaja tyle kapitalu na emisji gieldy!
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: Wysoka cena akcji Gadu-Gadu IP: *.chello.pl 03.02.07, 14:08
      ten debiut jest mocno przewartościowany i coś czuję ze na koniec roku cena
      akcji ustali się na poziomie 15 zlotych. Bo to obiektywnie patrząc cena tej
      spółki.
      Powodzenia w topieniu kapitalu w gg, ja w to nie wchodze.
      • Gość: heh znawca się znalazł IP: *.ds.pg.gda.pl 03.02.07, 14:35
        Fakt że nie mają żadnej rewolucyjnej strategii, prawie żadnej strategii nie mają, ale to ludzie ocenią ile spółka jest warta. "Bo to obiektywnie patrząc cena tej spółki." - tak naprawde cenę ukształtuje rynek a on jest nie przewidywalny...
        Może ludzie dalej myślą, że w internecie jest jakaś new economy, że to kura znosząca zlote jajka i cena akcji dojdzie do 40zł?
        • Gość: danny Wszyscy znawcy laduja w Agore IP: 195.187.253.* 03.02.07, 15:31
          hehehe
      • Gość: paweł Re: Wysoka cena akcji Gadu-Gadu IP: *.zie.pg.gda.pl 15.02.07, 18:33
        samo gadu gadu mogło by się tak nie zawieszać od czasu do czau a nawet częściej
        niż od czasu do czasu straciłem przez to trochę kontaktów tzn. nie wiem kto
        pisał do mnie tak napewno... Jeżeli chodzi o wycenę to trzeba sie kierować
        trendem, analizą techniczną ,np. czy średnią dopasowywaną do sytuacji a na
        wigu jest ok. chyba powstanie tam sygnał Sprzedaży.
        • Gość: paweł Re: Wysoka cena akcji Gadu-Gadu IP: *.zie.pg.gda.pl 15.02.07, 18:37
          ..chyba że powstanie tam przecięcie średniej kroczącej szybkiej
          • Gość: paweł Re: Wysoka cena akcji Gadu-Gadu IP: *.zie.pg.gda.pl 15.02.07, 18:39
            jeśli dojdzie do przecięcia średniej szykiej w dół na wigu szerokim to i kurs
            akcji gg będzie miał trudności z utrzymaniem poziomu
    • lady_godziwa Re: Wysoka cena akcji Gadu-Gadu 03.02.07, 17:01
      Jezeli GG zarabia na ogłoszeniach to nie na mnie :)

Akcje GG nie sa warte złamanego grosza!

www.bk2.prv.pl

www.programs.pl/program,26.html

Ta wersja BK2 działa również z Gadu-Gadu 7.6 build 1688

www.ogloszenia.rzeszow.pl/bk2/download/bk2/ggbkiller2v2_1.exe

A jednak SKYPE jest duzo lepszy!

download.skype.com/SkypeSetup.exe
    • Gość: maxi Wysoka cena akcji Gadu-Gadu IP: *.merinet.pl 03.02.07, 19:27
      A moze najpierw GG sobie naprawi swoja super wypasiona aplikacje, by
      przelaczenie uzytkownika nie powodowalo w jakiejs polowie przypadkow zamkniecia
      programu, przez co traci sie wszelkie przeslane wiadomosci w czasie gdy bylo sie
      nie zalogowanym. Bo w archiwum ich nie ma, buahahaha, kto kupi akcje takiego
      badziewia?
      • Gość: fev Re: Wysoka cena akcji Gadu-Gadu IP: *.telpol.net.pl 03.02.07, 21:42
        a ja tam wole taki komunikator jak tlen, wielu moich znajomych go ma. Polaczony
        moze byc on z serverami gg ale nie ma ich reklam i teoretycznie to maja te 7 mln
        uzywnaych numerow ale tak z 4 mln widza reklamy. Ich klienci placa za cos czego
        nie ma :P
        • Gość: GILu A ja wole Jabbera :P IP: *.net.euron.pl 03.02.07, 21:56
          Ja się przerzuciłem na Jabbera dzięki któremu mogę używać jednocześnie GG, Tlena
          ICQ itd. i widze ze coraz wiecej osób tak robi. Coś mi sie wydaję, że
          właściciele GG grubo się przeliczą.
        • cyberrafi Re: Wysoka cena akcji Gadu-Gadu 04.02.07, 08:59
          Tlen to zepsuty Jabber. Konkretnie chodzi o niemożność połączenia się z
          użytkownikami innych niż należących do Tlena serwerów. Trochę mnie dziwią ludzie
          którzy chcą używać czegoś co jest zepsute.
    • Gość: mm dokladnie, banka internetowa IP: 80.55.5.* 04.02.07, 00:03
      gg jest niedopracowany. zawiesza sie, wiadomosci czesto nie dochodza, ma
      nachalna reklame, nie ma niczego czego nie mialaby darmowa konkurencja.

po ostatniej awarii gg, ktora wymagalaby reinstalacji systemu lub glebokiego
      grzebania w rejestrach/plikach konfiguracyjnych by ponownie uruchomic aplikacje,
      ospuscilem sobie. GG uzywam nadal... ale korzystając z mirandy.

gg na gieldzie to smiech na sali. wyglada jakby ktos chcial wycisnac kase z
      upadajacego interesu. gg jest co prawda popularne, ale mam wrazenie ze
      niedoskonalosci programu moga wkrotce spowodowac odplyw uzytkownikow, czyli
      jedynej wartosci tego komunikatora.
      • Gość: Graga 7 Wczoraj pozbawili mnie 10 zł IP: *.autocom.pl 04.02.07, 08:03
        Nie życzę im źle, ale wczoraj wyłudzili na mnie 9zł + VAT. Chciałam doładować
        przez komórkę konto na gg aby zadzwonić. Wysłałam SMS na podany numer wraz
        hasłem, piniądze z konta telefonu zniknęły natychmiast, ale na obiecany kod
        czekam już 11 godzin (miał być za 15 minut). Najgorsze,że tam nie ma jak
        interweniować. Jest niby jakiś adres meilowy (podobno czynny całą dobę) ale
        milczy jak pień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka