Gość: leppeiro IP: *.jjs.pl 15.02.07, 23:27 Jarosław nie chce osłabiać zbyt bardzo frakcji wykształciuchów w Rządzie, a przewodzi jej prof. Andrzej Lepper. Boi się nadmiernego umocnienia "partyzantów". Musi zachować czujność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszniew Lepper chwali się i jest chwalony i jest głupi. 15.02.07, 23:28 jasne, wszystko jest cudowne i wspaniałe. Lepper i jemu podobne niebezpieczne elementy "destabilizujące" wcale nie powinni znaleźć się w Sejmie. Te "wicepremierostwo" to już po prostu GROTESKA. to na jakim poziomie stoi nasz rząd, bardzo dobrze pokazuje wypowiedź giertycha po angielsku. Przecież to jest kompletna żenada i klapa, jak on nie jest w stanie artykułować normalnie tekstu, który i tak mu ktoś napisał! Co za wiocha...... Jak to mówi mój wujek w takich sytuacjach: "Bo to Polska i nic bracie nie poradzisz" do d*** i tyle. polecam, beka śmiechu: wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3921303.html Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Panie z młodzieżówki Samobrony też chwalą 16.02.07, 08:17 i mówią że i przytuli i nie da zmarznąć. A premier mówił to o tym Lepperze od "ludzi miernej reputacji"??? Czy to jakiś inny lepper bo już sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezportek Lepper chwali się w swoim, swoistym, stylu IP: *.deltastar.com 15.02.07, 23:32 Jesli ktokolwiek mial watpliwosci, ze lewak i kryminalista lepper jest takze nieokrzesanym chamem, to jego publiczne wystapienie i samochwalstwo chyba je rozwialo. Chociaz, przy poziomie umyslowym elektoratu samoobory, takie kawalki w stylu millera moga mu zapewnic poklask wsrod podludzi. Czekamy na obietnice gruszek na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Lepper jest dobry! 16.02.07, 00:13 jedno co moge napisac; lepper jest dobtym politykiem ,wzmacnia swoja osoba polski rzad.dla tych co przegrali wybory nie pozostaje nic innego tylko placz i stekanie.zazdrosc i nienawisc jest problemem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: Kołtun Polski Galopujący "Kaczyleprr" 16.02.07, 00:16 Wirus ciemnoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Jacek Lepper chwali się i jest chwalony IP: *.escom.net.pl 16.02.07, 01:31 Lepper ma rację. I niech się trzyma z PiS. koalicja musi prztrwać. po raz pierwszy mamy od lat powojennych rząd Patriotów. Czy jest jakiś numer rachunku, na jaki można drobną sumą wspomóc rząd?. niech widzą, że są zadowoleni obywatele w kraju z obecnych działań. Pozdrawiam wszystkich i tych z opozycji również Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Szczególnie to nasiennictwo :) 16.02.07, 06:23 Szczególnieza to lepper zasługuje na pochwałę. Marku Jacku - spróbuj bezpośrednio - znajdź jakiś elektorat pisu i daj mu siano do ręki Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Lepper:" ja jestem sobą po prostu i taki będę".. 16.02.07, 06:32 i nie oczekujcie po mnie Wersalu,jak będzie trzeba to wejdę i będę pierdział w salonach na was,wykształciuchów.Ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo dobry jako minister,przerzuciłem się z inseminacji ręcznej na zapylanie i mam efekty wzmożonej pracy swoich narządów i g.wno wam do tego kogo i kiedy zapylam...Doktoraty to ja dostałem za to,że sam, bez pomocy niczyjej,no może pomógł mnie trochę treser Tymochowicz,żem doszedł do tych stanowisk,jeżdżę se w czarnej beemce,latam samolotem do swojej obory w Zielnowie kiedy chcę,i nic mi nie zrobicie,żaden sąd mi nic nie zrobi,He,he,he,he...( tu: rechot zakończony beknięciem ) Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: Lepper:" ja jestem sobą po prostu i taki będę 16.02.07, 08:15 rosjanie przyznają Lepperowi doktoraty honorowe Europa go chwali za działania i mówi że jest profesjonalny jakoś inni nasi politycy nie dostają takich cenzurek a mimo to w Polsce uważamy że Lepper to dno... wychodzi na to że ta Rosja i Europa cała to osły ostatnie tylko my mądrzy jesteśmy i wiemy kto mądry a kto głupi jest Odpowiedz Link Zgłoś
bs75 miejmy nadzieje ze faceta wkrotce wsadza... 16.02.07, 08:13 ... do pierdla. Ale to chyba tylko marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Halo, halo, troche szacunku dla prof.dr Andrzeja! 16.02.07, 08:17 ten burak jest tak tepy, ze nie potraf nawet zrozumiec jak z niego wszyscy "lacha" robia! No moze nie wszyscy, z wyjatkiem tych paru kretynow wyborcow Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Lepper chwali się i jest chwalony - Bu cha cha !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 08:43 Jawne kpiny z tego co widzimy. Lepper buduje sobie opinię o swej profwesjonalnosci i mądrości. Z jakiś dziwnych powodów otrzymuje honorowe doktoraty. Jest to celowe działanie Leppera żeby wzmocnić opinie o sobie. Nie wierzę w jakiekolwiek zasługi Leppera. Powinno się zbadać co było powodem, że ten "geniusz" cwaniacta zaczął otrzymywać od wschodnich uczelni honorowe nadania. Nie jest to bezinteresowna przysługa Lepperowi i coś za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej.z.Zadupia Re: Lepper chwali się i jest chwalony - Bu cha ch IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.07, 09:19 to oczywiste.. www.wprost.pl/ar/?O=3274 i jakoś procesów o oszczerstwa nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Lepper chwali się i jest chwalony 16.02.07, 09:31 Na salonach Polskiej polityki przewineło sporo ludzi i ugrupowań,którzy polityke traktowali z przymrużeniem oka.Najbardziej znana partia to Partia Przyjaciół Piwa,było wesoło,ale nie było zgorszenia.Samoobrona to barbarzyńcy polityczni.Ich credo to szantaż,gwałty i być sprytniejszym od prawa Odpowiedz Link Zgłoś