Dodaj do ulubionych

Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawalerach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:57
Podoba mi się. Szkoda, że już nie jestem singlem ;)
Obserwuj wątek
    • rypki Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawalerach 21.02.07, 17:02
      Pierwszy..... !!!!!!!
      • kszynka Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler 21.02.07, 22:47
        single to bardzo dobra grupa docelowa
        mają zazyczaj sporo "wolnej" kasy, którą można łatwo jak widać wyssać
        • puba dobre.. ale co to za tytuł? 22.02.07, 00:08
          Jak zarobić na starych kawalerach?

fajny artkuł ale ciekawe kto chciałby sie do klubu zapisac pod takim tytułem?
          medialny tytuł tym razem wcale idei nie pomaga..
          • Gość: Es Flores Re: dobre.. ale co to za tytuł? IP: *.atms.com.pl 02.12.13, 12:13
            Dokładnie, stara to jest d..a, bo nie ma zębów.
    • irini Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawalerach 21.02.07, 17:29
      Ojej. Ja też jestem singlem, ale do Poznania mam daleko. Stronę sobie robię
      sama za darmo (no, może jakościwo nie jest wybitna) ale absolutnie nie sądzę,
      że udałoby mi się założyć taki klub. Pomijają nawet absolutny brak funduszy,
      nie wydaje mi się, żebym zebrała 5 osób chętnych do wstąpienia.
    • damiian2 Z wiekiem coraz wiecej na dziwki wydaję 21.02.07, 17:41
      i na małolatki. ale takie życie mi się podoba
    • Gość: adam Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawalerach IP: 80.53.51.* 21.02.07, 17:44
      Przeciętne zarobki od 4-7 tysięcy? Ktoś się z choinki urwał, tym bardziej, że
      niektóre single są singlami z powodu braku funduszy, bo na rodzinę to trza mieć
      nie mało.
      Pozdrawiam - jeden z Was.
      • Gość: lukasz Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler IP: *.tinbergen.nl 21.02.07, 23:22
        single maja mase kasy
        ja mam 25 lat, jestem sam i zarabiam 20k pracujac na pol etatu, wiec jesli
        jakas Pani czuje sie samotna z checia poznam :)
        • Gość: maria Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.07, 03:36
          jaaasne...
          a ja też lubię swoje czerwone ferrari, prawda?
    • buhaj_z_rogiem Padnę ze śmiechu 21.02.07, 17:49
      Według tego gostka singlami są menadżerowie i nauczycielki. Single-nauczyciele nie występują w przyrodzie. A jeśli nawet, to niech ich szlag, trzeba było zostać menadżerami, wtedy by ktoś na nich zwrócił uwagę rotfl
      • ylemai Re: Padnę ze śmiechu 21.02.07, 17:54
        cóż, nie ma równości między płciami. facet bez kasy to gorzej niż laska bez
        urody, bo tego żadna ilość alkoholu nie zamaskuje :).

biorąc pod uwagę ceny kart i wygląd strony strefy singla (SS!), to nikogo
        wartego uwagi tam się nie pozna. Garść trywialnych pracowników średniego
        szczebla zachodnich korporacji. I po co? Lepiej sobie ściągnąć opensource'owe
        PlaneShift BlueCrystal i wirtualnym świecie bawić się z geekami. Albo iść na dziwki.
      • konsjerzka Ej, Buhaju... ;-) 22.02.07, 16:56
        Ha! Jeden z twórców Strefy jest własnie nauczycielem singlem :-)
        Całkiem przedsiębiorczy i twórczy z niego facet. Sprawdza się w roli belfra, w
        roli singla i w roli menadżera jednocześnie...
        I szlag go nie trafia... ;)

Pozdrawiam :)
    • Gość: Ewa kawalerów już nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:02
      zostali single !
    • Gość: corgan u! dziś nie mówi sie stary kawaler lub stara panna IP: *.chello.pl 21.02.07, 18:10
      dziś są tylko single hehe
    • Gość: a Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:23
    • Gość: a Badziewny serwis, ale za to znajomi w Gazecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:23
      Tak się robi PR
    • Gość: domka Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawalerach IP: 192.195.66.* 21.02.07, 18:42
      mam tylko jeden komentarz; jak mozna tak kaleczyc polsczyzne piszac "elementami
      survivalu" lub "native speakera"

To nie jest ani po polsku ani po angielsku i wyglada strasznie prostacko.
      Szkoda ze taki jezyk jest uzywany w coraz wiekszej ilosci gazet.
      • eeela Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler 21.02.07, 20:13
        > mam tylko jeden komentarz; jak mozna tak kaleczyc polsczyzne piszac "elementami
        > survivalu" lub "native speakera"

A co bys zaproponowala w zamian?
        • sniperslaststand Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler 21.02.07, 21:08
          eeela napisała:

> > mam tylko jeden komentarz; jak mozna tak kaleczyc polsczyzne piszac
          > > "elementami survivalu" lub "native speakera"
          >
          > A co bys zaproponowala w zamian?

"survivalu" -> przetrwania

"native speakera" -> biegle wladajacego jezykiem

Czas stop, 15 sek., tyle potrzeba na odsianie zmianierowanych zanieczyszczen z polszczyzny.
          • eeela Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler 02.03.07, 16:55
            > "native speakera" -> biegle wladajacego jezykiem

Zaproponowany przez ciebie odpowiednik nie ma nic wspolnego ze znaczeniem
            sformulowania 'native speaker'.
        • Gość: MAr Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 21:09
          singiel = samotny, stara panna, stary kawaler
          Piszcie po polsku.
          • Gość: dar61 singiel = samotny IP: *.sulechow.net 21.02.07, 22:33
            Szanowny(a) MAr. Jest piękny tu synonim rodem z fizyki elemetarnej:
            niesparowana(y). Pasuje Ci?
        • Gość: dar61 zastępnik weekend'a - to zapiątek. IP: *.sulechow.net 21.02.07, 23:01
          Szanowna eela'o. "Język polska smaczna jest" jak satyryk narysował (z kręgu
          mlecznego chyba). Rozsmakuj się w polszczyżnie. Tam wiele smaczków na zastęp-
          stwa za terminy z anglosaskiej inwazji językowej.
          Brawo sniperslaststand! Brawo domka!
          Wiem,wiem - w polszczyżnie kawał języka to zapożyczenia obce. Dotąd w tym mym
          tekście widzę ich ze cztery. Boleję: upraszczanie=prymitywizacja polszczyzny na
          wzór angielszczyzny, zanik wołacza etc. Piękną mową mówią po polsku ci Polacy,
          co też smakują mowę obcą w oryginale. Nie silmy się. Niech żyje
          polskie "właśnie" miast "exactly=dokładnie"!!!
          PS. Już dawno znany jest zastępnik WEEKEND'a - to ZAPIĄTEK.

• konsjerzka a właśnie! miłego zapiątku... 22.02.07, 17:02
            (bo już czwartek) ...na zapiecku życzę - właśnie tego, dokładnie tego, nie
            żadnego innego - purystom lingwistycznym - czyściochom języchowym ;P

rozsmakowana w postnej* lekturze
            Paulina

* dotyczy wypowiedzi również sprzed środy popielcowej ;)
      • Gość: J Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler IP: *.ed.shawcable.net 21.02.07, 21:46
        JA SIE TRZEPIE I MAM WSZYSTKO W D.
    • Gość: Smok Raport Trawińskiej z lat bodajże 70: 50% kawalerów IP: *.acn.waw.pl 21.02.07, 18:43
      po 30. roku życia miało doświadczenia homoseksualne.
      • Gość: qwerty Re: Raport Trawińskiej z lat bodajże 70: 50% kawa IP: *.chello.pl 21.02.07, 22:00
        to dotyczy pokolenia Kaczyńskiego i Szczygły. Dzisiaj nie ma takiej presji na
        założenie rodziny, gorset obyczajowy popuścił (jak chcę miec ciastko nie musze
        kupowac całej cukierni), no i sporo jest wygodnych, którzy wcale nie chcą
        spedzic życia na uzeranie sie z babą i znoszenie jej fochów.
        • Gość: baba drobiażdżek... ;P IP: 83.238.212.* 22.02.07, 17:06
          Gość portalu: qwerty napisał(a):

> to dotyczy pokolenia Kaczyńskiego i Szczygły. Dzisiaj nie ma takiej presji na
          > założenie rodziny, gorset obyczajowy popuścił (jak chcę miec ciastko nie musze
          > kupowac całej cukierni), no i sporo jest wygodnych, którzy wcale nie chcą
          > spedzic życia na uzeranie sie z babą i znoszenie jej fochów.

to dotyczy pokolenia Kaczyńskiego i Szczygły. Dzisiaj nie ma takiej presji na
          założenie rodziny, gorset obyczajowy popuścił (jak chcę miec ciastko nie musze
          kupowac całej cukierni), no i sporo jest wygodnych, którzy wcale nie chcą
          spedzic życia na uzeranie sie z CHŁOPEM i znoszenie JEGO fochów.

Pozdrawiam :)
          baba
    • raveness1 Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler 21.02.07, 18:58
      Jak zarobic na mlodych kawalerach?
      Jak zarobic na gejach?
      Jak zarobic na ateistach?
      Jak zarobic na wdowach z 3-giem dzieci?
      ....itd.

Ten singiel to niby kto? Takie bogate dziecko, ale troche niezaradne i trzeba
      mu palcem pokazac z kim ma zatanczyc, jak usiasc przy stoliku i o czym
      rozmawiac? Smieszne.
      Wlasciel lokalu jest pazernym groszorobem czy zdesperowanym nie-singlem z 5-tka
      wrzeszczacych dzieciakow i zona z wlakami na glowie? Pewnie jednym i drugim...

• Gość: k Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:09
        Singiel, to osoba sama, nie będąca w związku. Zapraszam do encyklopedii lub
        internetu w słowniku sprawdź. Mało inteligentny jesteś jak o takie rzeczy się
        pytasz.
    • Gość: w_sumie_nikt Jestem singlem. IP: *.icm.edu.pl 21.02.07, 21:02
      Jestem singlem. Nie mam pracy, więc dalej pozostaję singlem. W sumie już mi się to nudzi, ale cóż... Jestem też odpowiedzialnym człowiekiem, dlatego rodziny nie założę, nie chciałbym skazywać na biedę swoich ewentualnych dzieci.
      • donvito.c Re: Jestem singlem. 21.02.07, 21:24
        Jestem singlem, mam 32 lata, zarabiam 5,5k na łapę, laseczki się do mnie kleją
        jak misie do miodu. Ożenię się około 50 żeby na starość nie być samemu. Życie
        jest piękne!
        • Gość: dar61 Re: Jestem (niestety) singlem. IP: *.sulechow.net 21.02.07, 22:24
          Szanowny donvito.c. Współczuję Ci tego egoizmu życiowego.Jak się kiedyś
          naprawdę zakochasz to rzucisz tę robotę i pójdziesz za tą drugą połówką na
          krańce świata. W łachmanach. To dobra metoda na egoizm. Choć niektórz badacze
          mówią, że to i tak egoizm. Genów. Ekologowie wiedzą, że na Ziemi nas za dużo.
          Singlizm temu ma sprzyjać?
          ...A ja też wierzę,że mam gdzieś swą połówkę może hen, po słowackiej stronie...
          Hej, Hanno słyszysz mnie...?
        • Gość: hiena Re: Jestem singlem. IP: *.clubnet.pl 22.02.07, 00:29
          Ah drogi don vito- zarabiasz tylko 5,5 tys. Żadna rewelacja, znam lepiej
          zarabiających od ciebie.
          Czy jesteś az tak przystojny że na starego piernika kawalera (50 letniego)
          poleca kobietki. Wiesz co jest najgorsze do żeniackzi- ano stary kawaler taki
          50-60 lat. lepiej wdowiec lub rozwodnik :P tak więc nie sil się, a swoją droga
          jakim majątkiem będziesz dysponował po 50, jak narazie wydajesz na laseczki. A
          emeryturki też nie będziesz mial bajecznej- poniżej 10 tys zł miesięcznie nie
          wstaję z łozka :P Jak widzisz don vito- marne i żałosne będzie twe życie, więc
          póki możesz pław sie w luksusie :P
    • Gość: MARC To juz dawno znane. IP: *.aster.pl 22.02.07, 00:39
      Nie on pierwszy i nie on ostatni. Tylko sa tacy, co robia to mniejszym kosztem.
      www.aktywnisingle.pl/
      2k zl za strone i 1k zl co miesiac na utrzymanie? Niezle ktos go ciagnie.
    • Gość: Q A ja jestem singlem i nie musze za to płacić IP: *.daminet.pl 22.02.07, 01:06
      Co za bzdura. Poza tym, co komu do mojego stanu(którego nie chce zmieniać).
    • dozobaczenia.pl Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawalerach 22.02.07, 01:51
      "Wychodząc z założenia, że singlami są nie tylko menedżerowie, lecz także nauczycielki, postanowił, że usługi jego firmy muszą być dostępne także dla mniej zamożnych panien i kawalerów."

Jeszcze mniej zamożoni, którzy nie chcą płacić 199 PLN, mogą wykorzystywać Internet do nawiązywania kontaktów. Wbrew temu co zasugerowano, anonimowość nie musi być czymś, co odróżnia te dwie formy. Nie wiadomo kogo pozna się przez Interenet, tak samo jak nie wiadomo kto przyjdzie na spotkanie klubowe. Trzeba się spotkać, żeby się o tym przekonać.
    • Gość: Justa Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.07, 19:22
      a ja jestem singlem- raczej singielką, ale chyba nie skorzystam z usług strefy
      singla;-)
      nie narzekam na brak zainteresowania, ale wciąz brak właściwej osoby. Cóż,
      praca, studia, sport itd pochłania czas, ale...Sympatia nie pomogła. Jutro
      wyruszam na podbój starego rynku;-) Zapraszamy singli płci męskiej;-)))
      ----------------
      www.PhotoServer.us/pf.php?fid=14691--------------------------
      • przemykam Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler 07.03.07, 19:49
        Nie wiem, czy to forum jeszcze żyje, wołam więc pewnie na puszczy:
        wiem coś na temat Strefy, kto bystry, ten się domyśli skąd. W tekście jest
        niestety mnóstwo przekłamań...
        Powiem też Wam, że żadnej kasy z tego póki co nie ma, ale nie o to chodzi.
        Trochę ludzi się poznało, ktoś może i zakochał się, ktoś może rozstał. Mi marzy
        się zaś pachnidło. Takie, jakim dysponował biedny garbarz, Jean-Baptiste
        Grenouille;)
        • Gość: singielka Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler IP: 83.238.212.* 20.03.07, 14:47
          powalić ludzkość na kolana... kuszące...
          ale takim kosztem?

kroi się masowy mord singielek... ratuj się kto może! ;P
        • Gość: U know who I am Re: Strefa Singla: Jak zarobić na starych kawaler IP: *.bas502.dsl.esat.net 02.04.07, 14:45
          no i poza tym potrzeba wam fotografa. Tego dotychczasowego-do kotła - na zupę:)))
    • Gość: catowa Strefa Singla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 11:56
      3mam kciuki, zeby wiecej takich klubow integrujacych singli powstalo ;-) i nie
      tylko klubow ;-) zycze powodzenia ! ;-)
      • strefasingla Re: Strefa Singla 31.07.07, 15:28
        To już zależy od integracyjnej wydajności Singli :-)
        • Gość: gość portalu Re: imprezy dla samotnych młodych Polaków IP: *.icpnet.pl 12.01.14, 03:57
          Do rozstrzygnięcia: czy będąc (jeszcze) młodym Polakiem można (już) być starym kawalerem ?... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka