Dodaj do ulubionych

Lustracja spółek giełdowych trafi do Trybunału?

21.02.07, 18:04
No i jest farsa.
Obserwuj wątek
    • Gość: pen Agenci trzęsą d.! IP: *.chello.pl 21.02.07, 18:20
      Wiele lat czekałem na moment, kiedy ujawnione zostanie ilu rzekomych "ludzi
      sukcesu" zbiło kasę dzięki swym skrywanym związkom ze służbami specjalnymi
      PRLu. Jako prywatny inwestor mam prawo wiedzieć, czy agenci PRLu są we władzach
      spółki publicznej, której jestem akcjonariuszem! Obecna histeria potwierdza, że
      wielu ma się czego bać! Prześledźmy choćby zbieżność (być może przypadkową?)
      przykładowych nazwisk obecnych na Liście zasobów archiwalnych IPN z nazwiskami
      ludzi znanych w finansach i bizensie: Michał Sołowow, Wojciech Kostrzewa, Piotr
      Śliwicki, Sławomir Lachowski, Jan Kuźma, Mieczysław Groszek, Bogusław Grabowski
      Lustracja da im szansę zweryfikowania wątpliwości. Coś mi podpowiada, iż
      najwięcej szpicli znajduje się w tym spółkach, które najczęściej lekceważyły
      prawa akcjonariuszy mniejszościowych...Parasol ochronny służb dawał bezkarność!
    • Gość: na tak Jestem ze środowiska giełdowego i wcale nie szukam IP: *.chello.pl 21.02.07, 18:30
      wyjścia dla uniknięcia lustracji. Wręcz odwrotnie! Panie red. Samcik, uprawia
      Pan propagandę promując jedynie poglądy tych, którzy mają powody do obaw. Niech
      Pan weźmie pod uwagę, że znakomita większość chciałaby raz na zawsze skończyć
      SBeckimi powiązaniami na życie gospodarcze w Polsce - co powodowało i powoduje
      nadal wiele negatywnych konsekwencji dla nas wszystkich.
    • Gość: decent Wiosna będzie nasza! IP: *.chello.pl 21.02.07, 18:43
      Wreszcie wyjdzie szydło z worka. Okaże się jak potwornym kłamstwem było
      insynuowanie Polakom, iż akumulacja kapitału niesłusznie zwana była
      prywatyzacją w jakoby wolnorynkowej gospodarce. Okaże się co było przepustką do
      zostania miliarderem w ciągu kilku lat. Wałęsa coś o tym wie, bo przebąkiwał
      ostatnio, że szpicle byli lepiej przygotowani do przejęcia gospodarki. A on
      biedak nie mógł nic zrobić - no bo jak się ma dwie lewe nogi, i Wachowskiego w
      roli szefa Kancelarii to nijak było zrobić cokolwiek innego jak tylko stać na
      straży układu.

Przyzwoici członkowie środowiska giełdowego świadomi skali infiltracji
      środowiska biznesu i finansów przez ludzi służb specjalnych PRLu.
    • Gość: PZPR KG SB WSI.... Re: Lustracja spółek giełdowych trafi do Trybunał IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.07, 18:50
      ...czas zakonczyc taniec MOSCIPANOWIE, a mysleliscie ze POLSKA zginela? Biale
      bedzie biale , czarne czarnym a czerwone bedzie zakazane !!! ... do 2 pokolenia !!!
    • Gość: umbrel Lustracja przywróci pojęcie etyki w biznesie IP: *.chello.pl 21.02.07, 19:04
      Szpiclom marzy się parasol Trybunału Konstytucyjnego nad ich mroczną
      przeszłością. Tacy bogaci a nikt ich nie poinformował, że co nieco się w Polsce
      zmieniło... Promować należy przedsiębiorczych Polaków takich jak R.Kluska.
      Złodziejom zaś należy konfiskować majątki.
      • Gość: X Re: Lustracja przywróci pojęcie etyki w biznesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:33
        Jak oni tyle lat siedzieli w tych bankach i tłukli kasę to teraz mogą im
        najwyżej naskoczyć na pukiel. Mają takie zasoby że mogą do końca życia siedzieć
        na plaży i kiwać palem w piasku.
    • Gość: student Lustracja spółek giełdowych trafi do Trybunału? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:34
      No i znowu wyjdzie znakomita znajomość prawa rządząych.
      • Gość: MP Re: Lustracja spółek giełdowych trafi do Trybunał IP: 84.38.160.* 16.03.07, 15:08
        Boze moj, ale idioci pisza te komentaze! Guzik mnie obchodzi, kto z nich i kiedy
        byl agentem KGB czy CIA, ja zycze sobie, zeby wartosc moich akcji rosla dzieki
        rozsadnym dzialaniom tych bylych agentow. A teraz moge sie spodziewac tylko
        spadkow na gieldzie, bo prezesi spolek beda zajeci problemem lustracji a nie
        pomnozaniem moich pieniedzy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka