Dodaj do ulubionych

Po co komu prezes, skoro bank i tak działa?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:49
jedyna recepta na rozpędzenie ten partyjno-kolesiowskiej sitwy to prywatyzacja.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiu Po co komu prezes, skoro bank i tak działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:04
      dla porządku: Podsiadło odszedł pod koniec października (w czerwcu poinformował
      o rezygnacji).
      • Gość: nexus5 Re: Po co komu prezes, skoro bank i tak działa? IP: *.bstnma.east.verizon.net 09.05.07, 23:36
        Dla porzadku II. Andrzej Klesyk jest vice-prezesem Boston Consulting Group Polska.
        Nie calej firmy.
        www.bcg.com/this_is_bcg/leadership/leadership1.html
    • Gość: aada Po co komu prezes, skoro bank i tak działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 00:16
      w 80% duzych firm prezes i tak jest tylko do funkcji reprezentacyjnych bo srednio zna sie na czymkolwiek i na ogól przeszkadza zamaist pomagac. Wiec o co ten krzyk?
    • Gość: Jaro chuj mnie to obchodzi. i tak nie ja tu kradnę IP: *.spray.net.pl 10.05.07, 00:28
      ale jakieś inne bydlaki
    • Gość: ~basia Po co komu prezes, skoro bank i tak działa? IP: 193.108.194.* 10.05.07, 07:09
      a może tak więcej Pań do obsługi klientów. Wczoraj popołudniu na ul.
      Sienkiewicza były czynne tylko 2 okienka (z 9 możliwych). Czy oszczędność
      polega na zwalnianiu ludzi? Dla mnie, jako klienta prezes nie jest potrzebny,
      bo on mi w niczym nie pomoże.
    • Gość: kanarek Jak to po cio? IP: 62.233.164.* 10.05.07, 09:47
      Po ecie pecie...czyli kasa Misiu, kasa.....

www.foto-tel.pl/
    • Gość: Polak obywatel Po co komu prezes, skoro bank i tak działa? IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 10:48
      Mam swoje pieniądze zgromadzone, może nie w PKO BP ale w jego sktrukturach tzn
      Iteligo i jak słysze o tych szopkach to jestem przerażony a co myślą firmy
      prywatne które mają ulokowane olbrzymie pieniądze??, polityka PiSdzielców może
      doprowadzić do utraty zaufania kluczowych klientów a jedno odejście pociagnie
      lawinę rezygnacji kolejnych firm!!!
    • Gość: adam To samo się tyczy nie tylko IP: *.novartis.com 10.05.07, 11:46
      banków...
    • Gość: abc Po co komu prezes, skoro bank i tak działa? IP: *.hascom.com.pl 10.05.07, 12:17
      Banki tak rozbudowały swoją kadrę kierowniczą, że zaczyna brakować pracowników
      obsługujących klientów. Kadra kierownicza zarabia krocie, a pracownicy dostają
      w ramach pensji coraz więcej obowiązków. Po co tyle tej kadry kierowniczej,
      przecież pensje tych osób ogromnie obciążają bank, a co za tym idzie, nie płaci
      na to nikt inny tylko klient. Najwyższy czas zredukować kadrę kierowniczą do
      minimum.
      • Gość: Tom Re: Po co komu prezes, skoro bank i tak działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 13:21
        nie tylko banki - waszystkie spółki, w których macza palce (bezpośrednio lub
        pośrednio) Skarb Państwa. Mam w rodzinie pracownika sieci komórkowej Plus.
        Oszczędności polegają na redukcji etatów na dole - na 9 stanowisk w salonie
        czynnych jest często 4, w porywach 5, klienci złorzeczą, pracownicy
        zestresowani nadmiarem obowiązków robią co mogą a i tak im się dostaje, jak
        nie od zdenerwowanych czasem oczekiwania klientów to od kierownictwa, a kadra
        kierownicza nieźle się bawi.
    • metall Po co komu prezes, skoro bank i tak działa? 10.05.07, 13:10
      W tej sytuacji zatrudnianie prezesa, to jak grzebanie zmarłych w Seksmisji
      "zwykła rozrzutność", w prawie to się nazywa "działanie na szkodę", czy jakoś
      tak i jest na to paragraf.
    • Gość: ja bierzcie Pasło-Wisniewską/bt IP: *.icpnet.pl 10.05.07, 13:23
      .
      • Gość: Lechujarek Kazio! Tylko Kazio! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:11

Kazio "premierna4lata" Pierdolkiewicz wroci i zostanie prezesem kuli ziemskiej.

• Gość: pynky Re: Po co komu prezes, skoro bank i tak działa? IP: *.bg.univ.gda.pl 10.05.07, 16:14
      może należaloby spróbować z rządem rp i to nie tylko na jedną kadencje, jakis
      stały zwyczaj jakby się przyjeło
    • patman Pisowska mafia nie ma kogoś ciut kompetentnego? 10.05.07, 20:49
      No tak, pokraka Gosia dali na wicepremiera, więc półgłówki obsadziły już wszystkie bardziej znaczące stanowiska. Z braku kadr koniec nominacji, bo ćwierćgłówki na piedestale to zbyt wiele, nawet dla Jarka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka